Merhabalar,
Forumu 3 haftadır okuyorum, baya bilgilendim, sitenin güzel ieriği için teşekkürler. Doktor bir aileden geliyorum ve 24 yaşımdayım. Önceden spor yapıyordum fakat üniversite, alkol, fast-food derken 1.68 boyla 101 kiloya geldim. 6 haftadır çalışıyorum ve 8 kilo verdim. Aşağıda yaptıklarımı ve yediklerimi yazacağım, lütfen bunlara ekleme ve çıkarma yapınız, gerçekten bilgili kişilerin yorumlarına ihtiyacım var.
15dk bisiklet, 120W, toplam 110kcal
30dk Cross trainer , toplam 300kcal
Olması gereken ağırlıkta 3x12'lik setlerle omuz, sırt, karın ve bacak çalışması toplam 35 dakika...
Kahvaltı: 3 yumurta ve kibrit kutusu kadar izmir tulum
Ara: 3 adet köfte
Öğlen: Yemekhanden çorba, sebze yemeği ve 150gr yağsız yoğurt
Ara: 150 gr sebze yemeği
Spordan 1.5 saat önce piyaz (kendim yapıyorum)
Spordan hemen sonra: 250 gr Tavuk göğüsü
Yatmadan yarım saat önce: Yeşil Çay
Aldığım ilaçlar, günde 3 kapsül aç karna GNC-CLA, 1 kapsül Ginseng, 2 kapsül L-Arginine.
Akşam 6 gibi gidiyorum spora ve 7.15 gibi bitiyor en geç.
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim...
Forumu 3 haftadır okuyorum, baya bilgilendim, sitenin güzel ieriği için teşekkürler. Doktor bir aileden geliyorum ve 24 yaşımdayım. Önceden spor yapıyordum fakat üniversite, alkol, fast-food derken 1.68 boyla 101 kiloya geldim. 6 haftadır çalışıyorum ve 8 kilo verdim. Aşağıda yaptıklarımı ve yediklerimi yazacağım, lütfen bunlara ekleme ve çıkarma yapınız, gerçekten bilgili kişilerin yorumlarına ihtiyacım var.
15dk bisiklet, 120W, toplam 110kcal
30dk Cross trainer , toplam 300kcal
Olması gereken ağırlıkta 3x12'lik setlerle omuz, sırt, karın ve bacak çalışması toplam 35 dakika...
Kahvaltı: 3 yumurta ve kibrit kutusu kadar izmir tulum
Ara: 3 adet köfte
Öğlen: Yemekhanden çorba, sebze yemeği ve 150gr yağsız yoğurt
Ara: 150 gr sebze yemeği
Spordan 1.5 saat önce piyaz (kendim yapıyorum)
Spordan hemen sonra: 250 gr Tavuk göğüsü
Yatmadan yarım saat önce: Yeşil Çay
Aldığım ilaçlar, günde 3 kapsül aç karna GNC-CLA, 1 kapsül Ginseng, 2 kapsül L-Arginine.
Akşam 6 gibi gidiyorum spora ve 7.15 gibi bitiyor en geç.
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim...