Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şapka takmanı öneririm.Benim kamburlugum daha fazlaydı 1 sene taktım takınca mecbur düz yürüyosun önünü görmek için.Şimdi dik duruyorum.Bide yüzme çok iyi gelir arada yüz(kelebek olabilir)...
Şapka takmanı öneririm.Benim kamburlugum daha fazlaydı 1 sene taktım takınca mecbur düz yürüyosun önünü görmek için.Şimdi dik duruyorum.Bide yüzme çok iyi gelir arada yüz(kelebek olabilir)...
aynısı bendede var bende dik yürümeye çalısıyorum ama hep unutuyorum 1-2 ay göğüs çalıstıgım kadar sıtrtımada yüklenicem ve dik durmaya çalısıcam sırtım arkada kalınca sanki basenleride büyükmüş gibi oluyo insanın en yakın zamanda düzeltmem lazım kendimi saol konu icin banada yararın oldu
bndede aynı sorun var ve senin resimdekinin 2-3 katı fazlası banada dik dur falan dendi ama gün içinde illaki unutuyorsun ve korse falan hikaye ben 1,5 ay falan önce 2 dumbell aldım evde bu sitedeki programlarla kendime bir program yaptım 1 ayı aşkın süredir sırt-kanat,göğüs,karın,kol falan çalışıyorum sırtımda gözle görülür düzelme oldu artık en azından dik durmaya çalışmadan vücudum dik duruyor yaza kadar bende çözmeyi düşünüyorum ben bu programı kilo alımı açısından yapmıştım o konudada 3 kilo alarak başarılı oldum ve sırtımı+kilomu düzeltene kadar devam edicem sana tavsiyem sırt-kanat için Latarelup,One arm dumbell rows ve superman hareketlerini yapman yaz geliyor bir an önce başla artık google görsellerden bu hareketlerin yapılışını bulabilirsin
not: bu arada latarelup hareketini yapmak insanı çok zorluyor onun için ben onu eğilmek yerine oturarak yapıyorum sende öyle deneyebilirsin
ana aynı ben bak abi san söleyim sen kafanı geri çekme öle çok yorulursun belini ileri çıkar az cık sonra kafanı az geri çek düzeliyo ben öle yaparaktan düzeldim