Duzenli kilo almak

Selamlar iyi günler öncelikle 16 yaşındayım kilom 62 boyum 1.86 yaşadığım yerde düzenli futbol oynuyorum bugünde body ye başladım kilo almak için direk yemeye yüklenmek doğru değil diye düşünüyorum aklımda hep göbekli dolasma korkusu var ne yapip ne yiyip düzgün düzenli kilo alabilirim?

Hocam 16 yaş futbol ve body yapıyorsanız sağlam yükleme yapmanız lazım kalori ihtiyacınızı hesaplayın kilonuz boyunuza oranla az. Günlük kalori ihtiyacının %10 15 fazlasını al öncelikle 2-3 hafta devam et artış olmaz ise 25 olarak arttır.Yağlanma korkunuz olmasın beslenme forumunu inceleyin sağlıklı besinler alın iyi forumlar.

Hocam 16 yaş futbol ve body yapıyorsanız sağlam yükleme yapmanız lazım kalori ihtiyacınızı hesaplayın kilonuz boyunuza oranla az. Günlük kalori ihtiyacının %10 15 fazlasını al öncelikle 2-3 hafta devam et artış olmaz ise 25 olarak arttır.Yağlanma korkunuz olmasın beslenme forumunu inceleyin sağlıklı besinler alın iyi forumlar.
Kendim zayıfım ne bileyim azcik yiyince göbek ortaya cikiyor ondan korkuyorum

o normal hocam yemek sindirilene kadar büyük parçalar halinde kalıyor su da içseniz şişecektir merak etmeyin sabah aç karnına bakın kendinize gelişimi gözlemleyin 2 haftada 1 ayda 1 filan tartılıp takip edin kendinizi kolay kolay almazsınız merak etmeyin arkadaşlar çırpınıyor kilo alabilmek için

Sana sabah yarım ekmek sandviç öğlem iki tabak makarna bibuçuk köfte akşam tavuk balık sebze artı anne yemeği bol bol. Başka diyete ihtiyacın yok

Back
Yukarı