dwayne johnson son hali

süper bi geri dönüş yapmış sizce?
575985_456760544354288_1618268366_n_1.jpg

**** gerçekmi bu

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten çok iyi..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:51 ----------

Bir film hazırlığında galiba kendisi. İlk fotoğrafta neşeli olduğu kadar 2. fotoğrafta sinirli çıkmış.

2. fotoğrafta arka plandaki kişide küçük emrahı anımsatıyor..

Pain and Gain isimli film icin Mark Wahlberg ile hazırlıktalar 2013de vizyonda
Konu:
“Florida’dan iki vücut geliştirici (Mark Wahlberg and Dwayne Johnson), korkunç şekilde yanlış giden bir gasp ve adam kaçırma olayının içinde yakalanırlar.”

hızlı ve öfkeli rio soygunu filminde beni etkilemişti filmin en iri adamıydı aradan 1 sene kadar geçti kütlesine kütle katmış

Pain and Gain isimli film icin Mark Wahlberg ile hazırlıktalar 2013de vizyonda
Konu:
“Florida’dan iki vücut geliştirici (Mark Wahlberg and Dwayne Johnson), korkunç şekilde yanlış giden bir gasp ve adam kaçırma olayının içinde yakalanırlar.”

güzel olacaktır thums:

Bu adamın genetıgı bu spora gercekden cok uygun bır bodybuılder olsaydı kesınlıkle en ıyılerınden olurdu.Fılme gelınce fılm 2013 de ıse bu kutlesınede daha koyacakdır.Vucut gelıstırme ıle ılgılı fılmlerın bıraz daha populer olması dılegıyle...

Evet o iğneyi olunca zaten direk böyle oluyorsunuz. Düzenli antreman, beslenme filan yok içinde :)

onlar zaten olmassa olmaz ama burdaki en büyük etki steroid bence zaten baya iri bir adamdı dahada genişlemiş o kütlenin üstüne kütle koymak kolay değil :)

Mark da bb yapıyor kütlesi de sağlam gayet. İkili iyi film çıkaracaktır, ünlülerin bble ilgilenmesi güzel. Zaten oyuncu olacaksan vücut şart artık bu devirde, christian bale , tom hardy, thoru oynayan eleman vs.

hızlı ve öfkeli 6 ya hazırlanıyor 2013 de çıkacak hızlı ve öfkeli 7 de 2014 mü 2015 de mi ne çıkacaktı ama 7 de oynuyor mu bilmiyorum.

Şu adamın bir karın kasını göremedik yahu :)

god of war adında harika bir play station oyunu vardır. bilenler bilirler zaten... ileride onun filmini yapacak olurlarsa kratos rolünü oynayacak olan adam budur. şimdiden söylüyorum bakın :)

Back
Yukarı