Dymatize Elite Whey Pro

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün size nasıl ?

• Başarılı

Votes: 73 57,5%
  • Orta Karar

Votes: 41 32,3%
  • Başarısız

Votes: 13 10,2%

• Total voters
    127
1 yıldır yapıyorum bu sporu daha supplement kullanmadım cok arastırdım bu urunde karar kıldım alacagım bi sorum olacak ne kadar guvenli bu siteden alıs veris yapmak

1 yıldır yapıyorum bu sporu daha supplement kullanmadım cok arastırdım bu urunde karar kıldım alacagım bi sorum olacak ne kadar guvenli bu siteden alıs veris yapmak

Siteden kastın sanırım supplementler.com..
Bu sıte forumumuzun da sponsoru olan guvenılır bır sıtedır..

Dymatize güvenilir bir marka FDA (amerikan sağlık bakanlığı) onayından geçen ender markalardan diye biliyorum

Desperate81,

Kargo şubesinden teslim alabilirsin.

HErhangi bir bayiilik yok mu? Elden almak isteyenler için? Araştırdım ama bulamadım?

değerli arkadaşlar forumu baya bir okuyarak bu üründen aldım az önce içtim tadı gerçekten çok güzel...umarım tadı kadar etkisi de güzel olur...

merak etme tıpkı optimum gibi içeriğinde en çok izole sonra konsantre bir miktar da hidrolize whey içeriyor, yani diğer birçok firma gibi en çok konsantre içermiyor
yani sınıfının iyilerinden kendileri

bu urunu suplement.com dan aldım. bu konuda pek suphenız olmasın, zaten kutunu uzerınde distrıbutor fırmanın uyarısıda var , urunu antremandan sonra 2 olcek olacak sekılde sutle bırlıkte alıyorum , sut ııcerısınde shakerla mukemmel bır sekılde karısıyor , tad mukemmel zaten odullu tadı var. urunun performansını degerlendırırsek su karsılastırmayı yapabılırım , mrm whey proteınden 1.5 olcek aldım ogun kaslarımın acısı pek dınmemıstı ama aynı antremanın arkasından dymatıze yı alınca o gun pek acı olmadıı , suda var gaz fazla yapmıyor ozellık le bunuda twınlab whey le karsılastırınca rahatlıkla fazla gaz yapmıyor dıyebılırım ama suda gercekkı bundan daha ıyılerde varrrr

ben amerika dan 5 lbs cafe mocha aromalısını getirttim, farklı tat arayanlara tavsiye ederim sütle de suyla da hatta üzüm suyuyla bile harika oluyor..

bende muscle gauge diğe bir firmanın %100 whey izolesini almıştım, 3 hafta da temin edemediler onun yerine dymatize whey gönderelim dediler bende kabul ettim aynı şekilde cafe mocha sipariş ettim
kahve içerken besleyici olsun diğe whey karıştırıyorum bazen, bu arama da güzel olur herhalde
keşke birisi damla sakızlı whey yapsa, onu da hardline dan bekliyorum yapsınlar denemek için direk alıcam:)

optimum whey in 5 lbs ini bulamadım bu urunde gayet iyi yorumlar olmus almak istiyorum bir de 5 lbs fiyatı 132 falan yazılmıs supplementler.com da 165 lira

Son düzenleme:
belki eski fiyatı falan 132 liradır
yada dymatize gourmet var onun fiyatı öyledir
ama supplementler.com da wheyler genellikle o civarlarda satılıyor

evet gourmet kazein de içeriyor, yani wheyin aksine çok yavaş sindirilen bir rpotein türü
ancak kazein-whey karışımı olması sebebiyle daha uzun bir süre kasları besliyor
yeni yapılan birçok araştırma kazein ve whey karışımının idman sonrasında daha iyi olacaını söylüyor, bodybuilding.com ve flexonline.com bu yönde yazıyor

Arkadaşlar bunun 2268 gr lik olanlarının ölçegi fazlamı büyük banamı öyle gdeliyor 35 gr olması lazım 1 porsiyonun normalde 70 cc yazıo altında

Back
Yukarı