Dymatize ISO-100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lazur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 341 76,5%
  • Orta Karar

Votes: 80 17,9%
  • Başarısız

Votes: 25 5,6%

• Total voters
    446
Bu konuyu bende merak ediyorum. Ben bir süredir Gaspari Probiotic + Ultimate bcaa kullanıyorum. Ben böyle dahili aminoasitlere pek güvenemiyorum, hariçten almak daha mantıklı geliyor. Acaba hata mı yapıyorum?

Sormak istediğim şey şu aslına bakarsanız, protein tozumu bu ürünle değiştireceğim. (Yağ yakımı üzerine program uyguluyorum, 45dk - 1 saat kardiyo + 40dk civarıda ağırlık antrenmanı yapıyorum haftanın 5 günü) İçeriğinde bcaa olduğu için bu ürünle birlikte bcaa kullanmaya gerek var mıdır?

Öncelikle amacınız yağ oranını mı azaltmak yok kas kütlesini mi arttırmak?
Orta ve ileri düzey sporcular için günlük BCAA kullanımı 10-20 gr arasında olabilir.
Her ölçeğinde 5.5gr BCAA olması günde iki ölçek kullanırsanız 11 gr BCAA almış olursunuz ve bu güzel bir oran.
Spor sonrası protein tozunun arından BCAA kullanırsanız kaslarınızın yenilenme süresi daha hızlı olucağı için kaslardaki büyümeye hız kazandırmış olursunuz.

merhabalar ürünü bugün güvenilir bi satış sitesinden aldım gourmet chocolate'lisini kapağında düz şekilde küçük küçük delikler vardı bunu zaten mesajlarda okudum oluyormuş sorum şu daha yeni içtim suyla tadı bildiğimiz nesquik gibi çok rahat içtim ve hoşumada gitti,ürünümde sorun yok değil mi ?
birde son kullanma tarihini bulamadım nerede yazıyor acaba

Bir mahsuru yoksa kaç tl ye aldınız?

HUAWEI P6-U06 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fiyatlar epey abartılı. Ben İST Kartal da ikamet ediyorum Maltepe Carrefour da Supplement satan bir mağazada Nakit 185 tl ye bıraktılar. Eğer oraya yakın olan arkadaşlar var ise almalarını tavsiye ederim. Son tüketim tarihi ise hemen hemen hepsi 2015.

Fiyatlar epey abartılı. Ben İST Kartal da ikamet ediyorum Maltepe Carrefour da Supplement satan bir mağazada Nakit 185 tl ye bıraktılar. Eğer oraya yakın olan arkadaşlar var ise almalarını tavsiye ederim. Son tüketim tarihi ise hemen hemen hepsi 2015.
haklısınız gerçekden bu bulduğum internetteki en uygun fiyattı 238 tl ye satıyor çoğu site napılcak bilmiyorum Antalyada yaşıyorum ve pek o şekilde sporcu ürünleri satan yer yok malesef..

Arkadaşlar bununla Optimum whey arasında tür olarak bi fark var mı bunda hidrolize diyor ya yani çok bişey farketmş oluyor mu ? Günde 1 kere antreman sonrasında kullanmak için protein alıcam da.(gainer da kullanıcam o yüzden sadece 1 ölçek whey).Cevaplarsanız sevinirim sipariş geçicem çünkü.Fiyat farkını göz önüne almadan ikisini bi yorumlarsanız sevinirim bi sürü sayfa okudum ama pek bilgim yok bu konularda yeniyim yorum bekliyorum.

ya arkadaşlar bu ürünün 910 gr olanını bulabileceğim güvenilir bir site yokmu.Nereye baksam stoklarda tükendi diyor 910gr için

arkadaşlar birde bi sorum olucak içinden çıkan ölçeği tam mı doldurcaz ? yoksa tepeleme(ölçeğin üstü de dolu biçimde yani bayağı alarak) mi doldurucaz ?

arkadaslar dymatize iso 100 ile optimum nutrition whey arasında kaldım. optimum 164 TL, dymatize en uygun 238 e buldum internette.. 185 e 200 e alan arkadaslar nereden aldıkları hakkında bilgi verirlerse sevinirim.. birde optimum içerisinde 4 gr glutamin var, dymatizede bulamadım. glutaminde almamız gerekiyor mu.. tesekkürler..

Ben İstanbul da Maltepe Carrefour da bulunan mağazadan aldım 185 tl. Yiyecek bölümünün olduğu katta arkada kalıyor.

forum un birinde (turuncu renkli olanda :D) toplu alim yapan birisi var 165tl fiyati+kargo sanirim.
diger bircok urunde bulunabiliyor.(optimum urunleri haric )
scivation x-tend 73 tl mesela.
isteyene pm den detay verebilirim ,

Yenilenen ürünlerde artık gdolu soya yağı bulunmuyor, çok daha pure çok daha güzel olmuş.

Arkadaslar bugun bende cileklisini aldim. Nasil kullanmami tavsiye edersiniz? Kac ölcek, günde kac kere, antremandan önce mi sonra mi?
Çileklisini nerden aldınız, hatırladıgım kadarıyla sadece çikolata ve vanilyo aromaları vardı türkiyede. karıştırmış olabilirmisiniz?

forum un birinde (turuncu renkli olanda :D) toplu alim yapan birisi var 165tl fiyati+kargo sanirim.
diger bircok urunde bulunabiliyor.(optimum urunleri haric )
scivation x-tend 73 tl mesela.
isteyene pm den detay verebilirim ,
Fiyatlar +%8 KDV ...[DOUBLEPOST=1391893159][/DOUBLEPOST]
Yenilenen ürünlerde artık gdolu soya yağı bulunmuyor, çok daha pure çok daha güzel olmuş.

Çileklisini nerden aldınız, hatırladıgım kadarıyla sadece çikolata ve vanilyo aromaları vardı türkiyede. karıştırmış olabilirmisiniz?
Gdo lü soya olmadığı bilgisine nereden ulaştınız? Sitesinde bile hala bu ifade var merak ettim doğrusu...

Son düzenleme:
Gdo lü soya olmadığı bilgisine nereden ulaştınız? Sitesinde bile hala bu ifade var merak ettim doğrusu...

Sitesinde kullanılan resimler sanırım yenilenmemiş, eski ürünler ve içerik gösteriliyor hala.
Ben BB.com dan baktım
Link şurda Dymatize ISO-100 at Bodybuilding.com: Lowest Prices for ISO-100
İçeriğinde Soybean Oil görünmüyor.
Eskiden 28g olan servis 31g olmuş.
Toplam 81 servis varken şimdi 73 servis çıkıyor.
(5lb gourmet chocolate için konuşuyorum)

Sitesinde kullanılan resimler sanırım yenilenmemiş, eski ürünler ve içerik gösteriliyor hala.
Ben BB.com dan baktım
Link şurda Dymatize ISO-100 at Bodybuilding.com: Lowest Prices for ISO-100
İçeriğinde Soybean Oil görünmüyor.
Eskiden 28g olan servis 31g olmuş.
Toplam 81 servis varken şimdi 73 servis çıkıyor.
(5lb gourmet chocolate için konuşuyorum)
Çok ilginç bb de aynen dediğiniz gibi gözüküyor ancak kendi sitesi de dahil diğer tüm sitelerde daha önce olan gdo içerik bulunuyor, vitamin shoppe, netrition hepsi böyle... Şaşırtıcı bir durum pek anlam veremedim bu duruma

Daha önce 2 lb olan ebat 3 lb olarak güncellenmiş bu arada içerikte değişmiş herhalde...

Son düzenleme:
Back
Yukarı