Dymatize ISO-100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lazur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 341 76,5%
  • Orta Karar

Votes: 80 17,9%
  • Başarısız

Votes: 25 5,6%

• Total voters
    446
adres firma vermek yasak ama levent metrocityde 188 tl nakit alımda isteyen arkadaşlar yararlanabilir ben 2 kutu aldım

benmkindede var beyaz parçacıklar ama içinden çıkan ölçek ölçtüm 31 grmdan fazla alıyo kırmızı büyük bi ölçek çıktı

Benim yeni kutu da aynı şekilde hatta eski seride de durum aynıydı. Kesin bilgi olmamakla beraber "bence" beyaz parçacıklar ekstra glutamine, renksiz parçacıklar (shake'in son yudumundan sonra kap içerisinde farkedebilirsiniz dikkatlice bakarsanız... ben bir kaç yudum su ile sünnetliyorum gerçi :)) ise ekstra bcaa'dır diye düşünüyorum.

Arkadaşlar bende bugün bu üründen 1 ölçek tadımlık kullandım tadını çok feci şekilde beğendim şuanda gaspari myofusion kullanıyorum hayatımın hatasını yaptım bu gaspariyi almakla yaşım 28 hala ergen gibi sivilce çıkartıyorum kolum sırtım bacaklarımda sivilce çıktı Türkiye fiziki haritasına döndü vücudum şuan 10 ölçek kadar var salondan bir arkadaşa hediye edicem ve bu dymatize almayı düşünüyorum sanırsam bunun içerisinde soya yok gasparideki birşey bana alerji yaptı diye düşünüyorum komplex olduğu için vücuduma yaramadı öncesinde muscletech premium whey ile sytrax kullandım sivilce çıkmadı acaba bu dymatizede kullanıpta sivilce problemi yaşayan oldu mu benim için etkisinden çok bu önemli yaw rezil etti vücudumu :)

tadı cidden çok güzel ama bu sivilce konusunda herşeyi kullandıgın supplement'e bulmamak lazım meyve sebze yemene dikkat et su içmene ve duş almana yinede cıkıyosa bi doktora görünmen gerek

tadı cidden çok güzel ama bu sivilce konusunda herşeyi kullandıgın supplement'e bulmamak lazım meyve sebze yemene dikkat et su içmene ve duş almana yinede cıkıyosa bi doktora görünmen gerek
Kardeşim öncesinde muscletech kullandım hiç çıkmadı sytrax kullandım yine çıkmadı ve bunları kullanıncada bulk dönemindeydim şuan diyet yapıyorum şeker ekmek kesmişim 92 kiloyken bile 1 tane çıkmadı şimdi 85 kiloyu sivilce attı salonda kullanan bir kaç arkta aynı konudan müzdarip internette biraz araştırma yaptım gaspari genelinde sivilce yapıyo acaba soyadan dolayımıdır duş konusuna gelince her idmandan sonra duş alıyorum zaten aslında ben gidip bir alerji testi yapiyim bakalım ne çıkacak

Arkadaşlar yeni seri aldım bende,sizin ürünleriniz içinde beyaz küçük parçacıklar var mı?Aroma gourmet chocolate

Beyaz parçacıklar Dymatize'nin protein ürünlerinde oluyor, sıkıntı yok. Casein'de de var, Gourmet'te de var, ISO'nun eski serisinde de var (Yeni serisini almadım). Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin, sıkıntı yok. Aldığın yer tanıdık bir yerse zaten telaş etme hiç.

yaw bu genetiği değiştirilmiş soya muhabbet bu yeni çıkartılan üründe var mı? sanırsam eski üründe kutu üzerinde kırmızı çizgi yok bu yeni kutu var bende kırmızı bir çizgi improved new taste yazıyo hepsi böyle mi

yaw bu genetiği değiştirilmiş soya muhabbet bu yeni çıkartılan üründe var mı? sanırsam eski üründe kutu üzerinde kırmızı çizgi yok bu yeni kutu var bende kırmızı bir çizgi improved new taste yazıyo hepsi böyle mi
Eski yorumlari okusaniz sormazsiniz bu soruyu. Yok yeni seride soya.

GT-I9190 cihazımdan gönderildi

Hacim almak için ideal mi yoksa yaza doğru kullanmak mı mantıklı kıbrısta fiyatının 185 TL olması cezbetti alsam mı bilemedim

brn derimki git hemen al elini cabuk tut eger yaza dogru kullancaksan ozaman kullanirsin 185 iyi fiyat:) ben bulaam suan o fiyata stok yaparim

tüm yorumları okudum ürün hakkında tek olumsuz birşey görmedim sadece şu genetiği değişitirilmiş soya muhabbeti varmış onuda bu yeni üründe çıkartmışlar ama şunu söyliyim bayağı bir pahallı ürün 220 tl tadı bayağı bir iyi benim çok hoşuma gitti inş. etkisini görürüz :)

Arkadaşlar ürünü o kadar eleştirmişsiniz ki baksanaıza 23 sayfa olmuş ama biride çıkıp ürünün işe yarayıp, yaramadığını veya ne ölçekte işe yaradığını aktarmamış. :) Bilgiler paylaşıldıkça, mucizeler çoğalır.. ;)

ben yorumları okudum soya konusunda herkes şikayetçi şimdi yeni üründe o kaldırıldı şimdide protein oranı veya içerisindekiler gerçeği yansıtmıyor fln olayları başladı artı herkes porsiyon sayısı düşmüş diyolar bana gelen ürünün arkasında 81 porsiyon yazıyo yeni üretim new improved taste yazıyo kırmızı şeritle türkçe etikette 20 gram protein var diyo ön tarafında 25 gram yazıyo kafam karıştı

Back
Yukarı