adres firma vermek yasak ama levent metrocityde 188 tl nakit alımda isteyen arkadaşlar yararlanabilir ben 2 kutu aldım
imbenmkindede var beyaz parçacıklar ama içinden çıkan ölçek ölçtüm 31 grmdan fazla alıyo kırmızı büyük bi ölçek çıktı
Kardeşim öncesinde muscletech kullandım hiç çıkmadı sytrax kullandım yine çıkmadı ve bunları kullanıncada bulk dönemindeydim şuan diyet yapıyorum şeker ekmek kesmişim 92 kiloyken bile 1 tane çıkmadı şimdi 85 kiloyu sivilce attı salonda kullanan bir kaç arkta aynı konudan müzdarip internette biraz araştırma yaptım gaspari genelinde sivilce yapıyo acaba soyadan dolayımıdır duş konusuna gelince her idmandan sonra duş alıyorum zaten aslında ben gidip bir alerji testi yapiyim bakalım ne çıkacaktadı cidden çok güzel ama bu sivilce konusunda herşeyi kullandıgın supplement'e bulmamak lazım meyve sebze yemene dikkat et su içmene ve duş almana yinede cıkıyosa bi doktora görünmen gerek
Arkadaşlar yeni seri aldım bende,sizin ürünleriniz içinde beyaz küçük parçacıklar var mı?Aroma gourmet chocolate
Eski yorumlari okusaniz sormazsiniz bu soruyu. Yok yeni seride soya.yaw bu genetiği değiştirilmiş soya muhabbet bu yeni çıkartılan üründe var mı? sanırsam eski üründe kutu üzerinde kırmızı çizgi yok bu yeni kutu var bende kırmızı bir çizgi improved new taste yazıyo hepsi böyle mi