Dymatize ISO-100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lazur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 341 76,5%
  • Orta Karar

Votes: 80 17,9%
  • Başarısız

Votes: 25 5,6%

• Total voters
    446
Mehmet Öz'ün protein tozları hakkında bi videosu var bi izleyin bence. Orada laboratuar deneyinde bazı protein tozlarının üstündeki değerler kadar olmadığı tespit edilmiş. Bi ölçeği kutu üstünde 24 gr yazarken testler sonucu sadece 7 gr. çıkmış. O markaların arasında Dymatize vardı galiba emin değilim. Onun dışında testi geçen markalarda var Muscletech gibi onları da gösteriyor. Bir göz atın derim bilgilenme amaçlı ne almayacağınız görün en azından.

ikinci kutumu bitirdim tadı fiyat performansı mükemmel kilom ve yag oranım gittikçe düşerken ölçülerim arttı bi ayda 2 dymatize iso 100 bi ölçekte nitrotechle 4 cntim göğsüm attı 2 cntim omuzum 1 ctim kolum hacim olarak arttı izole proteinler içersinde alıncabilecek en iyisi fiyatına göre

DR Öz'ün videosundaki Dymatize Casein Protein diye hatırlıyorum. Ben uzun zamandır kullanıyorum ve güvendiğim bir ürün. Çeşitli yabancı makalelerde bazı güvenilir markaların, ürünlerin içindeki protein miktarını azaltıp testlerde protein miktarını yüksek gösteren çeşitli kimyasallar karıştırıyor olmalarının muhtemel olabileceği yazıyor.

DR Öz'ün videosundaki Dymatize Casein Protein diye hatırlıyorum. Ben uzun zamandır kullanıyorum ve güvendiğim bir ürün. Çeşitli yabancı makalelerde bazı güvenilir markaların, ürünlerin içindeki protein miktarını azaltıp testlerde protein miktarını yüksek gösteren çeşitli kimyasallar karıştırıyor olmalarının muhtemel olabileceği yazıyor.
ilginç bir konu ilgili makalaleri paylaşır mısınız bende merak ettim.

genel fikrim başta öz olmak üzere hiçnir reklamatik doktora güvenmem.firmalardan aldıkları paraya göre yorum yapıyorlar hata öz bu yüzden mahkemeye bile çıktı sonucunu bilmiyorum ama halka yanlış bilgi vermekten dolayı mahkemeye çıktığını türk gazeteleri yazdı videosuda vardı hatta. knedimde bizat hatalı şeyler söylediğini görmüştüm. işin özü özöelikle medyada çok çıkan reklamatik doktorlara biraz temkinli yaklaşmakta fayda var.

başından sonuna inceledim ama çok tatmin edici cevaplar alamadım. Arkadaşlar kullananlar varsa hangisinin tadının daha iyi olduğunu (bisküvili, vanilyalı veya çikolatalı) yağ ve şeker muhabbetinin doğru olup olmadığını ve tabi kullandığınız dönemden bu yana ne kazandığınızı fiyat performans şeklinde cevaplayabilirseniz sevinirim. Optimum Gold Standart Whey i yeni bitirdim. 1 ay kadar ara verip önümüzdeki ayın ortalarında almayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Cevaplarınızı bekliyorum.

Yeni formülü dün elime geçti benim. Tadı konusunda çok şikayet vardı yabancı forumlarda, dolayısıyla açtım kutuyu. Kokusu önceki aromaya göre gerçekten kötüydü (Chocolate). Ancak tadı konusunda emin değilim, denediğim zaman tecrübelerimi yazarım buradan. Onun dışında eski formüle göre içeriğindeki protein oranı da düşmüş. Önceden 28 gramda 25 gram protein vardı, şimdi ise 31 gramda 25 gram protein bulunuyor. Orijinal etiket böyle iken, Türkiye distribütörünün yapıştırdığı etikette ise, 31 gramda minimum 21 gram protein diyor, 100 gramda ise minimum 67 gram protein diyor. Halbuki orijinal etikete göre bu değer 100 gramda 80-81 gram protein. Aradaki çok fahiş bir fark var ve hangisine güvenmem gerektiğini anlamadım. Umarım tadı güzeldir. Eski formülün etkisi iyiydi. Ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, ileri seviye bir sporcu olmadıktan sonra Optimum veya ISO arasında hiçbir fark yok. Bu kutudan sonra ben tekrar ON'a geçiş yapacağım. Fazladan 40-50 tl vermenin hiçbir anlamı yok.

İçeriğindeki 0 yag 0 karbonhidrattan dolayı almayı düşünüyorum bu zamana kadar memnuniyetten dolayı muscletech ve weider ürünlerinin dışına çıkmadım bundan önce optimum whey kullandım alerji yaptı 1 hafta hastanede kortizon ignesi vuruldum sizce bu ürünün alerjenik etkisi var mı kullanabilir miyim

@ilkercan00
Tam olarak neye alerjiniz olduğunu biliyor musunuz? Doktorunuza danışmadan kullanmayın.

Test yaptırdım kan ve idrar değerlerine bakıldı vücuduma dünya kadar iğne battı testde protein tozunun içinde bulunan maddelerle ilgili alerjim yok olarak gözüküyor şimdi optimum gold whey kutusunu alıp al hocam bunu içince alerji oluyorum sorunu çözün desem adam bana ne dicek hem bu arada optimumu kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra başıma geldi bu olay ilk içmeye başladığımda olması gerekmez miydi vücudumdaki kabarmalar bu sorun tam olarak çözülemedi ve çareyi internette araştırmaya başladım benim gibi optimumda veya farklı wheylerde başına gelen çok insanda var mesela optimumda alerji yaşayan insanlar baya var forumlarda optimum whey kullandim alerji yaptı diyenler fazla muscletech nitrotechde çok azdı. Neyse doktorlarla konuşmak en iyisi dedim farklı doktorlarla konuştum hepside aynı cevap ne gerek var bunları kullanmaya içinde ne olduğu belli değil diyolar.
Bu zamana kadar weider muscletech xpro gaspari universal syntha nanobolix in ürünlerini kullandım bunlarda başıma gelmedi .

Test yaptırdım kan ve idrar değerlerine bakıldı vücuduma dünya kadar iğne battı testde protein tozunun içinde bulunan maddelerle ilgili alerjim yok olarak gözüküyor şimdi optimum gold whey kutusunu alıp al hocam bunu içince alerji oluyorum sorunu çözün desem adam bana ne dicek hem bu arada optimumu kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra başıma geldi bu olay ilk içmeye başladığımda olması gerekmez miydi vücudumdaki kabarmalar bu sorun tam olarak çözülemedi ve çareyi internette araştırmaya başladım benim gibi optimumda veya farklı wheylerde başına gelen çok insanda var mesela optimumda alerji yaşayan insanlar baya var forumlarda optimum whey kullandim alerji yaptı diyenler fazla muscletech nitrotechde çok azdı. Neyse doktorlarla konuşmak en iyisi dedim farklı doktorlarla konuştum hepside aynı cevap ne gerek var bunları kullanmaya içinde ne olduğu belli değil diyolar.
Bu zamana kadar weider muscletech xpro gaspari universal syntha nanobolix in ürünlerini kullandım bunlarda başıma gelmedi .
1 aydır alerjiyim bir türlü sebebini bulamadım supplrmentlere yordum sonra bir arkadas annen yakın zamanda deterjan markasını değişti mi dedi anneme sordum tam alerji başlangıcında deterjanı değiştirmiş eski deterjana döndük suan iyiyim geçti sayılır .

arkadaşlar bu ürünü almak isteyenler için yazıyoru m. bugün tamamen tesadüfen denk eldim. istanbul-incirli'deki bir avmde açılış nedeniyle bir mağaza %20-25 indirim yapmış. dymatize iso 100 240 liradan 190küsür liraya denk geliyor. gayet iyi bir fiyat. ayrıca MP ve hardline ürünleri de vardı..

not: mağazayla bir alakam yok, mesaj kural dışıysa lütfen silinsin.

nitrotech ve bu arasında kaldım, nitrotech inanılmaz bir etki göstermişti bu ürünü denemeye değer mi sizce
Dymatize bir kutu bitirdikten sonra, Muscletech ISO Zero aldım, bitince tekrar Dymatize aldım, bence Dymatize 1 adım önde. Bunların dışında Weider Premium, Optimum Gold Standart, Olimp Whey kullandım. Dymatize için bunların arasında 1 numara diyebilirim. Tad konusundan bahsetmek bile istemiyorum ama gene birilerinin işine yarar diye yazayım, bunların içinde en iyi tat Muscletech ISO ZERO, ancak nasıl başkaları nargile içiyorken bizim kaslarımız acıyorsa, varsın tadı da acı olsun:) Şimdilik Dymatize derim..

Dymatizenin casein ve iso100 ürününü kullanıyorum. iso100 gerçekten mükemmel, caseinin tadı biraz kötü olsada oda bi harika dymatize alınmaya değer ;)

Bu ürünün siparişini verdim ve yarın elimde olacak. Yarından itibaren kullanmaya başlıyorum. Başka bir supplement kullanmayacağım için doğrudan etkilerini gözlemleyebilirim diye düşünüyorum.
1 ay sonra gördüğüm etkileri ve kalite değerlendirmesini kendi çapımda yapmaya çalışacağım. Eğer unutursam merak eden arkadaşlar bana bir özel mesaj atabilirler.

Öncelikle bütün arkadaşlara iyi forumlar.biliyorsunuz ki Türkiye'de suplement tedariği birkaç firma tarafından yapılıyor.şu anda ****7 li olan sitede iso 100 ithalatına başlamış durumda.tüketicinin isteklerini dikkate alan bir site. Bende iso 100 un aromalarını Türkiye'ye getirmelerini istedim sitelerinden mesaj atarak.Tekli taleplere değil de talep yoğunluğuna göre supplement ithal ettiklerini söylediler.Mesela vanilya aromasında hiç şeker olmadığını biliyorum.site olarak tedarikçiye taleplerde bulunursak istediğimiz aroma ve ürünlerin getirileceğini düşünüyorum.saygılar.

Öncelikle bütün arkadaşlara iyi forumlar.biliyorsunuz ki Türkiye'de suplement tedariği birkaç firma tarafından yapılıyor.şu anda ****7 li olan sitede iso 100 ithalatına başlamış durumda.tüketicinin isteklerini dikkate alan bir site. Bende iso 100 un aromalarını Türkiye'ye getirmelerini istedim sitelerinden mesaj atarak.Tekli taleplere değil de talep yoğunluğuna göre supplement ithal ettiklerini söylediler.Mesela vanilya aromasında hiç şeker olmadığını biliyorum.site olarak tedarikçiye taleplerde bulunursak istediğimiz aroma ve ürünlerin getirileceğini düşünüyorum.saygılar.

Bu site elinde olmayan ürünler için genelde kullanıcılara bu cvb ı veriyor. keza Optimum Pre Load Creatine için kendilerine bir sürü msj atılmış olsa da hep aynı cvb ı aldık

Arkadaşlar ürün şu anda elime ulaştı. İlk gözlemime göre ürünün kapağı seal edilmiş ve jelatin var. Kapağı kaldırdığımda ağzının da kapatılmış olduğunu gördüm ki bu iyi bir haber.
Ancak ufak bir olay dikkatimi çekti. Önde sadece 0.5 gram yağ yazıyor anca etiketi kaldırdım ve altta orjinalinde yazanlara bakmak istedim. Arkadaki türkçe etikette min 21 gram protein yazmasına rağmen önde ve orjinal yazımında 25gr protein yazısını görmek biraz kafamı karıştırdı. Fotoğraflara bir bakmanızı tavsiye ederim. Eminim mantıklı bir açıklaması vardır.
AxeIfgd.jpg

gz16We8.jpg
Q981HYt.jpg

ben de geçen gün almıştım ürünü incelerken aynı kafa karışıklığı bende de oldu . Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim ayrıca ürünün etkilerinide kulandıkça yazmaya çalışırım .

Back
Yukarı