Dymatize ISO-100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lazur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 341 76,5%
  • Orta Karar

Votes: 80 17,9%
  • Başarısız

Votes: 25 5,6%

• Total voters
    446
Gözüme çarpan birkaç şeyi paylaşmak istiyorum ürünle ilgili. Öncelikli olarak ürünün tadı gayet güzel. Ben çikolata aromalısını almıştım. Cytosport Monster Milk e oldukça benziyor. Tek farkı Monster Milk ten daha az şekersiz. Bu yüzden bu suyla daha iyi oluyor. Monster Milk ise(bu genellemeye Monster Protein de dahil) sütle daha iyi oluyor. Suya karışım oranı bir ölçeğe karşılık 500ml su. İçinden ölçek çıktı ama bir konudan yine tam emin değilim. Ölçeğin tutacak kısmı hizasında bir çizgi var. Acaba bir porsiyon olarak verilen bu ölçeğin o çizgisi mi yoksa ağzına kadar silme doldurulmuş hali mi? Zira çizgi ölçeğin toplam ebatının yarısı gibi bir şeye tekabül ediyor.
İlk çalkalamada oldukça iyi karışıyor ve ben bir topaklanmaya rastlamadım ancak biraz köpürme yapıyor. İyice çalkaladıktan sonra içmeden önce bir 30 saniye masa üzerine koyarsanız köpükler tamamen gitmiş oluyor ve gayet rahat tüketebiliyorsunuz.
Genel etkilerini ilerleyen zamanlarda paylaşmaya çalışacağım.

arkadaşlar ürünü bugün kullandım . bahsedildiği gibi tadı kokusu vs bence çok ii . İçtikten sonra şişkinlik yapmıyor . kullandıkça sonuçları fotoğraflarla birlikte atmaya çalışırım

Arkadaşlar boy 190
göğüs 109
omuz 127
kol 35,5
bel 92
1 yıllık body yapıyorum. daha önce nitrotech ve iki kutu whey 3 matrix bitirdim protein olarak.
Sizce bu ürünü mü alıyım, yoksa kasların büyümesi için karbonhidrat oranı daha yüksek bir ürün mü kullanayım? Bunu definasyon dönemi için övmüşler sanıyorum daha çok.

Ben de iso 100ü bir AVM'den aldım. Alırken bu etiketi gördüm ve neden orijinal ile Türkiye etiketinde farklılıklar olduğunu sordum. Cevapları biraz geçiştirme niteliğindeydi. "Sağlık bakanlığı minimum protein miktarını yazmak zorunda bırakıyor bizi, yoksa içinde 25 gr protein var abi" şeklinde bir cevap verdiler. İş yerinden bir arkadaşım da Türkiyede ithalat yapan firmaların, direkt olarak üreticilerle irtibata geçip daha az protein içerikli ve daha ucuz ürün ürettirdiklerini söyledi. Ben burada kazıklandığımı düşünüyorum ve fırsatım olduğunda aldığım yere gidip bunu tekrar soracağım. İzlenimlerimi sizinle paylaşacağım.

Söylediklerine göre ürünler orijinal Amerikan üretimi fakat Türkiye'de de ürünlere protein miktarı testi yapılıyormuş. Buradaki testte protein miktarı daha düşük çıkıyormuş ve bunun sebebi de burada daha farklı bir ölçüm yöntemi kullanıyor olmalarıymış. Bana kalırsa Amerika'lılar bazı testleri eksik yaparak yüksek miktar yazıyorlar, onların sağlık bakanlığı bizimki kadar hassas olmayabilir (evet kulağa çok mantıklı gelmediğinin farkındayım). Ben yine de Türkiye'de yapılan ölçümün daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum ve her bir ölçekte 21 gram varmış gibi düşünerek dozajı ayarlayacağım bundan böyle.

Söylediklerine göre ürünler orijinal Amerikan üretimi fakat Türkiye'de de ürünlere protein miktarı testi yapılıyormuş. Buradaki testte protein miktarı daha düşük çıkıyormuş ve bunun sebebi de burada daha farklı bir ölçüm yöntemi kullanıyor olmalarıymış. Bana kalırsa Amerika'lılar bazı testleri eksik yaparak yüksek miktar yazıyorlar, onların sağlık bakanlığı bizimki kadar hassas olmayabilir (evet kulağa çok mantıklı gelmediğinin farkındayım). Ben yine de Türkiye'de yapılan ölçümün daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum ve her bir ölçekte 21 gram varmış gibi düşünerek dozajı ayarlayacağım bundan böyle.

off topic olacak ama galiba diğer protein tozlarında da var bu minimum şeyi prostar,scitec felan bazıları yazmış yorum olarak , değişik bir durum

Bende optimum gold standard whey ile iso 100 arasında kalmıştım sonunda tercihim iso100 den yana oldu. 2 ürünüde kullanmış olanlara sordugumda herkesin cevabının iso100 den yana olmasıda galiba bu urunu secmemde onemlı rol oynadı. İlk izlenime gelirsekde tadı kotu dıyenlerı gercekten anlamıyorum, 300ml su ile iyice karıstırıp için gayet guzel oluyor heleki spordan hemen sonra nesquik ıcermıs gıbı 2 seferde bıtıyor valla.

Uzunca yazmaya gerek yok benim için tadı önemli değil ilk defa kullandım ve daha bir kutu bitmeden etkisini görmeye başladım.
Kickboksla beraber haftada 7 gün idman yapıyorum beslenmeme çok dikkat ediyorum bunun yanında da ağırlık antrenmanlarından sonra mutlaka iso 100 kullanıyorum.
Cidden kas kütlesinde bir artış var arkadaşlar. Bir de bazen antrenmandan önce alıyorum arada o zaman sanki ağırlık kaldırmak daha kolay gibi geliyor.
Tavsiye ederim.

Uzunca yazmaya gerek yok benim için tadı önemli değil ilk defa kullandım ve daha bir kutu bitmeden etkisini görmeye başladım.
Kickboksla beraber haftada 7 gün idman yapıyorum beslenmeme çok dikkat ediyorum bunun yanında da ağırlık antrenmanlarından sonra mutlaka iso 100 kullanıyorum.
Cidden kas kütlesinde bir artış var arkadaşlar. Bir de bazen antrenmandan önce alıyorum arada o zaman sanki ağırlık kaldırmak daha kolay gibi geliyor.
Tavsiye ederim.
Hocam ben de düşünüyorum dymatize almayı ama şu an bulk dönemindeyiz bildiğiniz üzere. O yüzden öncelikle Optimum Gold Whey alıp yaklaşık 3 ayda tüketip definasyon dönemine girerken de bu ürünü almayı daha akıl karı buluyorum. Öyle yapıcam sanırım.

Bulk döneminde olmanız bu ürünü kullanamayacağınız anlamına gelmez. Karb alımına dikkat ediyorsanız kullanabilirsiniz ve ben kullanıyorum.

gunde 1 olcek seklinde mi kullanmak gerekir yoksa spor gunleri sabah 1 olcek, spor sonrasi 1 olcek olarak mi?

conku olceginde 21g protein oldugu yaziyor. gunde 21g protein almam az gibi geldi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben de iso 100ü bir AVM'den aldım. Alırken bu etiketi gördüm ve neden orijinal ile Türkiye etiketinde farklılıklar olduğunu sordum. Cevapları biraz geçiştirme niteliğindeydi. "Sağlık bakanlığı minimum protein miktarını yazmak zorunda bırakıyor bizi, yoksa içinde 25 gr protein var abi" şeklinde bir cevap verdiler. İş yerinden bir arkadaşım da Türkiyede ithalat yapan firmaların, direkt olarak üreticilerle irtibata geçip daha az protein içerikli ve daha ucuz ürün ürettirdiklerini söyledi. Ben burada kazıklandığımı düşünüyorum ve fırsatım olduğunda aldığım yere gidip bunu tekrar soracağım. İzlenimlerimi sizinle paylaşacağım.

Bir çok ürünün orjinal etiketi ile veya üzerinde kapatılmış etiketler dışında satılması yasaktır, tarım bakanlığının zamazingosundan dolayı, ürünün üzerinde farklı ambalaj veya bazı yazıların kapatılması ürünün orjinalliğini ve ithalat yolu ile geldiğini gösterir. (bence bu iyi bir şey) zaten ithalat eden firmanın telefon bilgileri mevcuttur gerekli kontrolleri yaptırtabilirsin. sadece bazı etiketler düzensiz oluyor :(

Diğer bir konu ise ithalat yapan firmaların içine şunu koy bunu koyma deme lüksü yok öyle olsa Türkiye'de her ürün yasal yollarla satılabilirdi.

iso100 güzel bir ürün, almakla iyi yapmışşsın.

Arkadaşlar ürün şu anda elime ulaştı. İlk gözlemime göre ürünün kapağı seal edilmiş ve jelatin var. Kapağı kaldırdığımda ağzının da kapatılmış olduğunu gördüm ki bu iyi bir haber.
Ancak ufak bir olay dikkatimi çekti. Önde sadece 0.5 gram yağ yazıyor anca etiketi kaldırdım ve altta orjinalinde yazanlara bakmak istedim. Arkadaki türkçe etikette min 21 gram protein yazmasına rağmen önde ve orjinal yazımında 25gr protein yazısını görmek biraz kafamı karıştırdı. Fotoğraflara bir bakmanızı tavsiye ederim. Eminim mantıklı bir açıklaması vardır.

Bir çok ürünün orjinal etiketi ile veya üzerinde kapatılmış etiketler dışında satılması yasaktır, tarım bakanlığının zamazingosundan dolayı, ürünün üzerinde farklı ambalaj veya bazı yazıların kapatılması ürünün orjinalliğini ve ithalat yolu ile geldiğini gösterir. (bence bu iyi bir şey) zaten ithalat eden firmanın telefon bilgileri mevcuttur gerekli kontrolleri yaptırtabilirsin. sadece bazı etiketler düzensiz oluyor :( değerler testlere göre farklılık gösterdiği için + - % değer olan rakamları görebilirsin. örnek: 25gr: + - %10 21g - 29g sonuç çıkar belki 25g yerine 29g bile alabilirsin.

Back
Yukarı