Dymatize ISO-100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lazur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 341 76,5%
  • Orta Karar

Votes: 80 17,9%
  • Başarısız

Votes: 25 5,6%

• Total voters
    446
Arkadaşlar,
Çoğu yorumları okudum fakat GDO soya ile ilgili içim hala rahat değil. Diğer protein tozlarında emülsiyon oluşturma için kullanılan soya lesitinden farklı bir yapıda mı kullanılıyor. Yüksek ihtimal buradaki soya lesitinler de GDO lu soyalardan üretiliyor.

Arkadaslar icinden 70 ml lik olcek çıktı. Simdi bir servisi 28ml mi alacaz yoksa 70 ml mi alacaz hangisi 28 gr ediyor. Onceki sayfada bir arkadas cevaplamis ama benim ilgincime gitti 70 ml =28 gr nasil oluyor ??

Tam tamına dolu (hatta biraz tepe olacak şekilde) bir ölçek 28g geliyor. 70ml yazdığına bakma defalarca ölçtüm ben :)

Tam tamına dolu (hatta biraz tepe olacak şekilde) bir ölçek 28g geliyor. 70ml yazdığına bakma defalarca ölçtüm ben :)
Hocam ben aylardir 28bml seklinde aliyordum bir olcegi :)) bende diyorum kutu neden bitmedi.
Ama bir sey soracam simdi creatin hesabinda tepeleme bir cay kasigina 5 gr diyorlar ben o sekilde tepeleme 6 cay kasigi koyunca 30 mlme denk geliyor olcek de o da 30 gr yaomaz mi. Yani mesela su hesabinda falan 500 ml = 500 gr demek degil mi burda ki fark ne .
( cahilligimi mazur gorun sadece emin olmak icin soruyorum ve öğrenmek amacli )

Anladim hocam yani 70 ml in 28 gr olduguna hem fikir ve eminsiniz demek aylardir yanlis kullanmisim
O kadarcık protein(10 gr bile değil) hiç mi az gelmedi sana, eksikliğini hissetmediysen, protein tozundan yarar da görmüyorsun demektir, kaç aydır spor yapıyorsun merak ettim?

Hocam gunde iki olcek aliyordum sabah ve spordan sinra olmak uzere eksikligini hissesiyordum bunu da beslenmeye bagladigim icin beslenmeye yukleniyordum. 6 aydir spor yapiyorum hocam[DOUBLEPOST=1389210567][/DOUBLEPOST]Kilo basina 2 gr protein aldigimi saniyordum aslinda 1.5 gram aliyormusum demek ki 1.5 gram da yeterliymis burdan bu sonucu cikardim.
Cunku saglam gelişim aldim acikcasi

Son düzenleme:
Yalnız burada satıcıların herhangi bir suçunun olduğunu sanmıyorum, satıcıların toptan aldığı fiyatlar oynadıkça perakende fiyatlarda da oynama söz konusu olmaktadır.

Bilmiyorum son kullanma tarihi 2015te biten ürün bence yeni ithal edilmiş ürün değildir gibime geliyor.Bence stokta olan ürünü dolar fiyatı üzerinden satıyorlar.Yani adamlar o ürünü muhtemelen dolar 1.90larda iken aldılar,1.95 üzerinden karla satıyorlardı.Baktılar dolar 2.16 oldu biz nie 1.95 üzerinden satmaya devam edelim ki ? Hazır dolar 2.16 oldu,doların fiyatı yükseldi biz pahalıya aldık o yüzden deyip kafalarız mantığındalar bana kalırsa.

Ürünlerdeki tat hususu önemli bir belirleyici oluyor. İçeriği zengin ve marka adında ün yapmış bir ürün denemiştim. Şayet ürünün markası bilinmişti, ve bu güven verdi. Ancak tadı bana o kadar itici geldi ki, bir daha kullanmam. Onun için kullandığımız ürünlerin tad hususuna da değinirsek, bu bakımdan da bir fikir edinebiliriz.

Weider alır millet 238tl buna vereceğine 235-240 verip,kafayı yemiş bunlar

Dymatize ISO-100, Weider Premium'dan çok daha kaliteli bir ürün. Weider'e 250 tl vereceğime, parasını hak eden ISO-100'e aynı parayı vermeyi tercih ederim. Premium Whey'in başlığında daha ayrıntılı yazılarım mevcut neden böyle düşündüğüme dair.[DOUBLEPOST=1389617269][/DOUBLEPOST]
Ürünlerdeki tat hususu önemli bir belirleyici oluyor. İçeriği zengin ve marka adında ün yapmış bir ürün denemiştim. Şayet ürünün markası bilinmişti, ve bu güven verdi. Ancak tadı bana o kadar itici geldi ki, bir daha kullanmam. Onun için kullandığımız ürünlerin tad hususuna da değinirsek, bu bakımdan da bir fikir edinebiliriz.

Elimde çikolatalısı mevcut. Tad olarak şöyle söyleyebilirim, Optimum Gold Whey Çikolata'ya göre daha az lezzetli, Hardline 100% Whey Çikolata'ya göre ise çok daha lezzetli. Çikolata aromasında bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.[DOUBLEPOST=1389617600][/DOUBLEPOST]
Hocam ben aylardir 28bml seklinde aliyordum bir olcegi :)) bende diyorum kutu neden bitmedi.
Ama bir sey soracam simdi creatin hesabinda tepeleme bir cay kasigina 5 gr diyorlar ben o sekilde tepeleme 6 cay kasigi koyunca 30 mlme denk geliyor olcek de o da 30 gr yaomaz mi. Yani mesela su hesabinda falan 500 ml = 500 gr demek degil mi burda ki fark ne .
( cahilligimi mazur gorun sadece emin olmak icin soruyorum ve öğrenmek amacli )

Su ile protein tozunun özkütlesi sizce aynı mı? Elbette aynı değil. Dolayısıyla, söz gelimi 100ml su 100 gram iken ile 100 ml çamur gramaj olarak daha fazladır özkütlesinin fazla olmasından ötürü. Kutu üzerinde zaten açıkça yazar bir ölçek diye. Supplementleri kullanmadan önce, hele ki vücudunuz üzerinde doğrudan kullandığınız her türlü üründe, kutu üzerinde yer alan bilgilendirmeleri okumalısınız.

Son düzenleme:
Ürünü pazartesi sipariş ettim dün elime geçti tad bakımından optimum'dan daha güzel karışımıda hakeza öyle aminoasit düzeyi ve protein miktarı optimumdan yüksek etkisinide 1-2 ay sonra bakacağım .Bu arada 198.00 tl ye aldım son kullanma tarihide 05.2015

Ürünü pazartesi sipariş ettim dün elime geçti tad bakımından optimum'dan daha güzel karışımıda hakeza öyle aminoasit düzeyi ve protein miktarı optimumdan yüksek etkisinide 1-2 ay sonra bakacağım .Bu arada 198.00 tl ye aldım son kullanma tarihide 05.2015

Çoğu yerde zam gelmiş ürüne Bende bügün sipariş verdim 198 e son kullanma tarihi 09/2014 o zamana kadar çoktan bitmiş olur. Optimum çikolata kullanıyordum bu ürünün tadını merak ediyorum bakalım güzel demişsiniz siz umarım bende beğenirim elime ulaşınca yazarım buraya..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar bugün beşiktaş'ta ****** mağazasından 200 tl nakit + 50 tl ye gaspari glutamin aldım. Optimum gold whey 180 tl olmuş. iso 100 ise 230 du pazarlık yaptım. zaten tüm suplementlerimi ordan alıyorum piyasaya göre güzel indirim yapıyor. yalnız ben kutu üzerinde son kullanma tarihini bulamadım acaba nerede bilen var mı ?[DOUBLEPOST=1390070368][/DOUBLEPOST]buldum buldum, 03/2015 yazıyo ama masallah çük kadar yazmışlar. Arkadaşlar bu ürünü acaip övdüler gulutaminle kombine edecem. ayrıca creatin ve bcaa mda var gaspari hepsi.

Son düzenleme:
arkadaşlar kutunun içinde scoop çıkmadı. ürünü kullanan arkadaşlar kendi scooplarını yemek kaşığı olarak ölçebilirler mi ona göre kaşıkla koyim bende. mümkünse resim??

Back
Yukarı