Dymatize ISO-100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lazur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 341 76,5%
  • Orta Karar

Votes: 80 17,9%
  • Başarısız

Votes: 25 5,6%

• Total voters
    446
Ürünü buldum ancak Soyasız yeni ürün mü yoksa eski ürün mü çözemiyorum.
snlpzarda PowerGYM adlı kullanıcı satıyor anlayanlar bir bakabilir mi

Ürünü buldum ancak Soyasız yeni ürün mü yoksa eski ürün mü çözemiyorum.
snlpzarda PowerGYM adlı kullanıcı satıyor anlayanlar bir bakabilir mi
Kutu üzerinde kırmızı şerit ile "New Improved Taste" yazan ürünler yeni seri. ama bazı satıcılar hala eski resmi referans olarak kullanıyor olabilir. En iyisi satıcıya mesaj atıp bilgi alın.

merhaba. weider premiumdan sonra merak ettiğim ve çevremdeki arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine denemek için yeni seri gourmet chocolate aldım. şekerden nefret eden biri olarak şunu söyleyebilirim tadı ilk içtiğimde bana çok sekerli gibi gelmişti ama gerçekten iyi bir aroması var. weider veya syntha 6 ile kıyaslayınca biraz daha zayıf kalıyor ama gayet başarılı. suyla karışması ise son derece iyi bir ürün. topaklanma sıfır. ama güzel çalkalamazsanız içerisinde az miktar çikolata parçası gibi şeyler kalıyor. içerik konusuna girmiyorum bile zaten kalitesi ortada.fiyat olarak ben 210 tl ye aldım tabi doların yükselmesi nedeniyle biraz pahalı geldi.performansı hakkında tecrübelerimi daha sonra yazacağım başlayalı 1 hafta oldu. ben normalde 200 ml su ile alıyorum proteini.tozun tadı benim için çok önemli tadını içerken hissetmem lazım.o yüzden benim önerim bu tozu 250 ml su ile için biraz daha yoğun bir tadı var diğer tozlara göre.

ürün geçen ayda 198-200 tl civarındayken bi anda fiyatlar uçmuş,uygun fiyatlı nerden bulabilceğimi bilen birisi bana özel mesaj atarsa sevinirim,iyi forumlar.

ispanya ve ab ulkelerinde satilan urunlerde etiketteki bilgilerin icerikle uyusmadigi, urunde ciddi oranda karbo bulundugu ve ab yasalarina gore ciddi bir dolandiricilik yapildigi soyleniyor.

oturup detaylica cevirisini yapacak vaktim yok ama vakti olan arkadaslar belgeler sunulan bu baglantiyi incelesinler.

Confirm alleged fraud ISO100 Elite Whey Dymatize

not: bazi konularda bahsedilen iyi urunlerin amerikada satilip diger ulkelere kotu mal yollandigi teorisi de boylece kanitlanmis oluyor.

ispanya ve ab ulkelerinde satilan urunlerde etiketteki bilgilerin icerikle uyusmadigi, urunde ciddi oranda karbo bulundugu ve ab yasalarina gore ciddi bir dolandiricilik yapildigi soyleniyor.

oturup detaylica cevirisini yapacak vaktim yok ama vakti olan arkadaslar belgeler sunulan bu baglantiyi incelesinler.

not: bazi konularda bahsedilen iyi urunlerin amerikada satilip diger ulkelere kotu mal yollandigi teorisi de boylece kanitlanmis oluyor.

Amerikada yaşayan bir sporcu ile konuştugumda aynı durumdan dolayı bana " Sizin Türkiye'de kullandıgınız Optimum'lar,buradaki Optimum'ların 10da biri." demişti.Ben de kullandıgım suplementlerin gerçek değerlerinde olmadıkları konusunda eminim ama el mahkum işte.Gerçi yavaş yavaş azaltıp sadece protein tozu kullanmayı düsünüyorum,diğer suplementleri kullanmayacagım daha elimdekiler bittiğinde.

iso 100 için linkteki tabloya bakınca %73 protein içerdiğini ve bcaa oranının 3.5 gibi komik bir değer olduğu gözüküyor bunu amerikan firmaları yapıyorsa diğer ingiliz alman...avrupa firmalarına yönlenmek lazım.
inkospor,amix vb..

http://www.heathwood.org/ourprogram/SCJAS11doc/Brandnerl.pdf

bu da bir başka uzmanın makalesi, burada da dymatize, ultimate ve champion markalarının etiket bilgilerinin doğruluğu incelenmiş.

2ltgc37.jpg

not: burada incelenen ürün Dymatize Elite Whey Protein Isolate dır.

Merhaba arkadaşlar,
Bu ürünü aldım , arkadaşların yorumlarına ve araştırmalarıma göre iyi bir whey protein eyvallah ancak benim bir sorum olacak size .
Bu ürünün bir ölceginde 5.5 gr bcaa oldugu soylenıyor ve şimdi bende gaspari 6000 bcaa var antrenmandan once 3 tablet sonra 3 tablet olarak kullanıyodum . Artık kullanmama gerek var mı ya da tablet sayılarını düşürmeliyim .
Gaspari bcaa nın da yarısından fazlası dolu ziyan olsunda istemiyorum ama herşeyin fazlası zarar , onedenle ogrenmek istedim bırakabilirim bcaa yı

Neye güveneceğini şaşırıyor insan.Bu üründe böyleyse diğer ürünlerde de vardır mutlaka.
Merhaba arkadaşlar,
Bu ürünü aldım , arkadaşların yorumlarına ve araştırmalarıma göre iyi bir whey protein eyvallah ancak benim bir sorum olacak size .
Bu ürünün bir ölceginde 5.5 gr bcaa oldugu soylenıyor ve şimdi bende gaspari 6000 bcaa var antrenmandan once 3 tablet sonra 3 tablet olarak kullanıyodum . Artık kullanmama gerek var mı ya da tablet sayılarını düşürmeliyim .
Gaspari bcaa nın da yarısından fazlası dolu ziyan olsunda istemiyorum ama herşeyin fazlası zarar , onedenle ogrenmek istedim bırakabilirim bcaa yı
Ben de aynı ürünleri kullanıyorum.Bcaa içinde olabilir ama yine de antrenmandan sonra da 3 tane alıyorum.Çoğu kişi protein tozlarının içinde bcaa olmasına rağmen ekstradan farklı bir bcaa ürünü kullanıyor.

Neye güveneceğini şaşırıyor insan.Bu üründe böyleyse diğer ürünlerde de vardır mutlaka.

Ben de aynı ürünleri kullanıyorum.Bcaa içinde olabilir ama yine de antrenmandan sonra da 3 tane alıyorum.Çoğu kişi protein tozlarının içinde bcaa olmasına rağmen ekstradan farklı bir bcaa ürünü kullanıyor.
Kullanmaya gerek var,bana kalırsa.Ben her antremandan 1 saat önce ve antremanın hemen sonrasında 2 gaspari aminomax 8000 ve 3 gaspari 6000bcaa alıyordum.(1 ay önce bcaayı degistirdim dymatize 5050 yaptım 3 gr ant öncesi 3gr ant sonrası olarak).Geçen hafta hafif bir böbrek ağrısı oldu ilk olarak bcaa ve aminoasiti kestim.Cuma günü bacak antremanına girdim,cuma bacak günüm benim ağır girerim bacagı.Normalde aminoasit-bcaa vesaire kullanırken pazar sabahına ağrı kalmaz iken,(beslenmem uykum aynı olmasına ragmen),bcaa ve aminoasiti kesince bu cuma girdiğim bacak antremanının agrısı bugün bile neredeyse %25 seviyesinde devam ediyor.Normalde pazar sabahına biterdi ağrılar.Eğer antremanların ağır geçiyorsa,ağrıların oluyorsa 2 gün civarı,ben kullan derim.

Su videodan sonra EAS almak farz oldu,video icin tesekkurler,demek amerikada bunla ilgili bir yaptirim yok ki bu kadar rahat yalan dolana girmisler,yoksa donunu alirlar o firmalarin bu usulsuzlukten,eas six star digeride muscletech dimi yanlismiyim,muscletechin hangi urunu o masadaki,onuda denemek lazim

Back
Yukarı