biraz araştırırsan çok daha uygun (ilk aldığın fiyattan bile daha ucuz) fiyatlara bulabilirsinGuncel fiyatı 259 lıra ınanmıyorum bu ne ya daha 1.5 ay once 239 lıra fıyatı vardı 220 ye tek cekım ile almıstım 20tl zam nedır ya ınternettende bakıyorum 20 tl zam gelmıs boyle işmi olur ya. Optimum gold alıcam bu sefer 200 lıraya
Neden tavsiye etmediğini soylermisin? Şayet ben son derece memnunumKullandim 2-3 servisim kaldi tavsiye etmiyorum daha ucuz bir toz da işinizi görür 100 lira fazla vermeyin 150 liraya kampanyali bir suru toz var kompleks bir sey almanizi oneririm
Düşünce olarak hem fikiriz, sert uzun antrenman sonrası 5-6 saat bisiklete binince gıda takviyesi olarak kullanıyorum ben çok memnunumEtkisini pek gormedim bulking de oldugum zamanlar almistim ertesi gune kaslarimda yumusaklik vardi dolgunlugunu hissedemiyordum...
Bunu neye kiyasla soyluyorum univerasal 3001 kullandigim zamanlar beton gibi kaslarim vardi antreman gunleri 4+4 8 tane aliyordum haa simdi nw amini ne protein tozu kullaniyorum gunde 10-12 yumurta beyazi kesinlikle bana daha iyi etki ediyor toza hapa verecegim parayi yumurtaya dogala veriyorum hemde yaglandirmiyor(sarisini yemiyorum)
Tavsiye; Tozun veya hapin bitince onlara verecgin paraya yumurta,bildircin yumurtasi,tavuk,polen,kuru üzüme ver ... sadece 1 ay sonra etksini yaz ne varsa dogalda var
Supplementlerin su avantajlari var kullanimi kolay hızlı pratik akmaz kokmaz antremana,işe heryere götürebilirsin ama en azindan evde oldugumuz zaman kesinlikle tembellik etmeyip dogal hazirlamak daha faydaliDüşünce olarak hem fikiriz, sert uzun antrenman sonrası 5-6 saat bisiklete binince gıda takviyesi olarak kullanıyorum ben çok memnunum
Spor zaten antrenman ve dinlenmeden oluşur diye düşünüyorum. Yoğun iş, arkadaş ve sosyal yaşantı faktörleri inanılmaz düşmandır yaptığın spora ve kaslara (Supplementlerin su avantajlari var kullanimi kolay hızlı pratik akmaz kokmaz antremana,işe heryere götürebilirsin ama en azindan evde oldugumuz zaman kesinlikle tembellik etmeyip dogal hazirlamak daha faydali
Merak ettim acaba nerden bulabılırım soyleyebılırmısınız?biraz araştırırsan çok daha uygun (ilk aldığın fiyattan bile daha ucuz) fiyatlara bulabilirsin![]()
Forum kuralları gereği yazmamam gerekiyor diye biliyorum, google iso 100 yazınca sonuçlara bak derim.Merak ettim acaba nerden bulabılırım soyleyebılırmısınız?
Oylede baktım fakat fıyat aynı 259 butun sıtelerde rıca etsem ozelden yazabılrımısnızForum kuralları gereği yazmamam gerekiyor diye biliyorum, google iso 100 yazınca sonuçlara bak derim.
profiline yazdım bakarsınOylede baktım fakat fıyat aynı 259 butun sıtelerde rıca etsem ozelden yazabılrımısnız
İkisi de çok başarılı bir ürün memnunsan kullanmaya devam et, yok ben bunu da denemek istiyorum dersen pişman olamazsınArkadaşlar optimum mu bu ürün mü ?
Ben optimum gold whey kullanıyorum. 2. kutuya geçtim çok memnunum
Merhabalar,Ben bu ürünü yeni aldim.bir sitede ilk sipariş indirimi var 199 tl oluyor hatta havale ile 189.shaker da geldi icinde bi seyler var nedir bunlar yardimci olabilir misiniz
![]()
Konu hakkında bir videoBen bu ürünü yeni aldim.bir sitede ilk sipariş indirimi var 199 tl oluyor hatta havale ile 189.shaker da geldi icinde bi seyler var nedir bunlar yardimci olabilir misiniz
![]()