Dymatize ISO-100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lazur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 341 76,5%
  • Orta Karar

Votes: 80 17,9%
  • Başarısız

Votes: 25 5,6%

• Total voters
    446
Guncel fiyatı 259 lıra ınanmıyorum bu ne ya daha 1.5 ay once 239 lıra fıyatı vardı 220 ye tek cekım ile almıstım 20tl zam nedır ya ınternettende bakıyorum 20 tl zam gelmıs boyle işmi olur ya. Optimum gold alıcam bu sefer 200 lıraya

Guncel fiyatı 259 lıra ınanmıyorum bu ne ya daha 1.5 ay once 239 lıra fıyatı vardı 220 ye tek cekım ile almıstım 20tl zam nedır ya ınternettende bakıyorum 20 tl zam gelmıs boyle işmi olur ya. Optimum gold alıcam bu sefer 200 lıraya
biraz araştırırsan çok daha uygun (ilk aldığın fiyattan bile daha ucuz) fiyatlara bulabilirsin ;)

Kullandim 2-3 servisim kaldi tavsiye etmiyorum daha ucuz bir toz da işinizi görür 100 lira fazla vermeyin 150 liraya kampanyali bir suru toz var kompleks bir sey almanizi oneririm

Etkisini pek gormedim bulking de oldugum zamanlar almistim ertesi gune kaslarimda yumusaklik vardi dolgunlugunu hissedemiyordum...

Bunu neye kiyasla soyluyorum univerasal 3001 kullandigim zamanlar beton gibi kaslarim vardi antreman gunleri 4+4 8 tane aliyordum haa simdi ne amino ne protein tozu kullaniyorum gunde 10-12 yumurta beyazi kesinlikle bana daha iyi etki ediyor toza hapa verecegim parayi yumurtaya dogala veriyorum hemde yaglandirmiyor(sarisini yemiyorum)

Tavsiye; Tozun veya hapin bitince onlara verecgin paraya yumurta,bildircin yumurtasi,tavuk,polen,kuru üzüme ver ... sadece 1 ay sonra etksini yaz ne varsa dogalda var

Birde lor var gunde 200 gr yiyebilirseniz harika gercekten ben bir yudum su bir kasik lor anca oyle yiyebiliyorum

Etkisini pek gormedim bulking de oldugum zamanlar almistim ertesi gune kaslarimda yumusaklik vardi dolgunlugunu hissedemiyordum...

Bunu neye kiyasla soyluyorum univerasal 3001 kullandigim zamanlar beton gibi kaslarim vardi antreman gunleri 4+4 8 tane aliyordum haa simdi nw amini ne protein tozu kullaniyorum gunde 10-12 yumurta beyazi kesinlikle bana daha iyi etki ediyor toza hapa verecegim parayi yumurtaya dogala veriyorum hemde yaglandirmiyor(sarisini yemiyorum)

Tavsiye; Tozun veya hapin bitince onlara verecgin paraya yumurta,bildircin yumurtasi,tavuk,polen,kuru üzüme ver ... sadece 1 ay sonra etksini yaz ne varsa dogalda var
Düşünce olarak hem fikiriz, sert uzun antrenman sonrası 5-6 saat bisiklete binince gıda takviyesi olarak kullanıyorum ben çok memnunum

Düşünce olarak hem fikiriz, sert uzun antrenman sonrası 5-6 saat bisiklete binince gıda takviyesi olarak kullanıyorum ben çok memnunum
Supplementlerin su avantajlari var kullanimi kolay hızlı pratik akmaz kokmaz antremana,işe heryere götürebilirsin ama en azindan evde oldugumuz zaman kesinlikle tembellik etmeyip dogal hazirlamak daha faydali

Supplementlerin su avantajlari var kullanimi kolay hızlı pratik akmaz kokmaz antremana,işe heryere götürebilirsin ama en azindan evde oldugumuz zaman kesinlikle tembellik etmeyip dogal hazirlamak daha faydali
Spor zaten antrenman ve dinlenmeden oluşur diye düşünüyorum. Yoğun iş, arkadaş ve sosyal yaşantı faktörleri inanılmaz düşmandır yaptığın spora ve kaslara ((: eski insanların efsaneleşen güç hikayelerini okuyunca arkasında dymatize yoktu doğallık saflık vardi. Keşke günümüzde aynı durum söz konusu olsaydı. Ama şimdi biraz ihtiyaç duyduğumuz doğrudur (:

bende zamanındakullanmıştım bu ürünü gayet memnundum açıkcası benim için en büyük artısı tadıydı denemeizde fayda var

Ben bu ürünü yeni aldim.bir sitede ilk sipariş indirimi var 199 tl oluyor hatta havale ile 189.shaker da geldi icinde bi seyler var nedir bunlar yardimci olabilir misiniz
e93621ec4b5c51fea572cc7953d6ad77.jpg

Ben bu ürünü yeni aldim.bir sitede ilk sipariş indirimi var 199 tl oluyor hatta havale ile 189.shaker da geldi icinde bi seyler var nedir bunlar yardimci olabilir misiniz
Merhabalar,

aynı yerden almışız :) 4dn yazan su alanı metal parça onun içinde oluyor (tozu daha iyi karıştırmaya yarıyor) mavi filtre parçası 4dn üstüne kapatıyorsun pembe parça kullandığın hapları yanında taşımak için (amino l-carnitine multivitamin gibi) mavi
hazne ise toz haznesi için. kısacası bu ürün harika bir shaker antrenman sonrası hiç bir vakit kaybetmeden ihtiyacın olan her şeyi geri kazanmana yardımcı oluyor. birde metal parça anahtarlık gibi bir şey sanırım ama ben onu kullanmıyorum.

afiyet olsun[DOUBLEPOST=1421909750][/DOUBLEPOST]
Konu hakkında bir video

Çok sağolun birkaç video izledim ama boştu shaker lar bulamamıstim Teşekkürler

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı