Dymatize Super Mass

Saolasin motivasyonun ve ilgin için. Evet dediğin doğru her işte olduğu gibi bu durumda sabır çok önemli bir unsur. Ama tam anlatmak istediğim belkide birilerinin deneyip bulduğu veya tavsiye üzerine kullandığı özel karışımları veya ilaç ne bileyim metabolizmayı yavaşlatacak bir kaç formül. Anlatabildim sanırım.
dediğin şekilde bi karışım bi ilaç metebolizmanı yavaşlatmaz bozar bu sporu yaparken sağlıklı bir şekilde yapma taraftarıyım sen üstüne düşeni yap 4 ayda olmaz 6-7 ayda olur yani ama doğru yaparsan eninde sonunda sonucunu alırsın kardeşim.

Optimum kullandım bundan önce iyide sonuç aldım.Stoklarda bulamadığım için bunu denemeyi planlıyorum.Yorumları okudum fakat bazı yerlerde ve supplemetlerda gaz yapabiliyor zor karışıyor gibi şeyler yazıyor.Ürünün içeriği güzel fakat gaz yapması gibi bi durum varsa bu kötüye işaret.Ürünlerin her bünyede farklılık gösterdiği çok açık fakat genel anlamda kullananlara sormak istiyorum.

Gaz yapma olayı yaşayan oldu mu?
Beslenmenizi düzenli sayarak ortalama kaç kilo aldınız ?
Karışabilirlik durumu ve aroması nasıl ?

bende ilk hafta yaptı ama sütten kaynaklı diye düşünüyorum çünkü daha öncede sütü günlük 1 litreye çıkarmayı denemiştim suplementtsiz aynı şey olmuştu

bende ilk hafta yaptı ama sütten kaynaklı diye düşünüyorum çünkü daha öncede sütü günlük 1 litreye çıkarmayı denemiştim suplementtsiz aynı şey olmuştu
ne yaptın müdür varmı bi gelişme kilo durumları nasıl? ben düzenli kullanamadım 2 gündür almadım mesela ama ondada yemeklere dikkat etmeye çalışıyorum her antremanda tartılıyorum aynı baskülle ve toplamda 3 kilo aldım ürün 1 hafta daha gider gibi.

ne yaptın müdür varmı bi gelişme kilo durumları nasıl? ben düzenli kullanamadım 2 gündür almadım mesela ama ondada yemeklere dikkat etmeye çalışıyorum her antremanda tartılıyorum aynı baskülle ve toplamda 3 kilo aldım ürün 1 hafta daha gider gibi.
düzenli kullandım 3-4 günü var ama tartılamadım :) kilo aldım o kesin ama ne kadar onu kestiremiyorum

Arkadaslar Dymatize super mass mi yoksa Pro gainer mi daha iyi ?[DOUBLEPOST=1397255762][/DOUBLEPOST]
ne yaptın müdür varmı bi gelişme kilo durumları nasıl? ben düzenli kullanamadım 2 gündür almadım mesela ama ondada yemeklere dikkat etmeye
çalışıyorum her antremanda tartılıyorum
aynı baskülle ve toplamda 3 kilo aldım ürün
1 hafta daha gider gibi.

optimus serious maas ta kilo aldm bn 3 kilo gayette guzel yani cileklisi harika

sabah kahvaltı sonrası ve akşam yatmadan önce kullandım. Öğün atlamadan yemeğimi yedim (ara öğünler dahil / kuruyemiş ,meyve )

spordan hemen sonra ne kullanıyorsun ben spordan önce ve sonra ara öğün gibi kullanıyorum spor olmadığı günlerde öğle yemeği akşam yemeği arası ve yatmadan önce

dymatize elite mass varken distribütör neden bu urunu dayıyorki kullanıcılara? kilo aldırıcı olarak 1 numara bir urundur elite mass.

Ben de katkı olması açısından yazmak isterim.

2 kutu kullandım. Çokta düzenli olmayan beslenme + 2 kutu ile toplamda aldığım kilo 9-10 oldu.

Tadı güzel hep sütle kullandım. Sabah kahvaltı sonrası, antremandan 30 dakika önce ve hemen sonunda, gece uyumadan 30 dakika önce. Antreman olmadığı günlerde öğlen ve gece yatmadan. Ölçeğin hep 2/3 doluluğu ile.
En büyük sorunu karışım, eriticem diye kollarım uyuşuyordu artık. Sonradan öğrendim ki süt veya su soğuk olunca kolay karışıyormuş :) Gaz yapma konusunda belki benlik bir şeydir bilmiyorum ama azcık sıkıntılı belirtmek isterim.

@teodor başlamadan önceki kilonuz, spor geçmişiniz ve vücut tipiniz nedir acaba? İyi gelişim olmuş

2012 yılında açtığım bir konu vardı hatta üye arkadaşlar baya bir dalga geçmişti. 3 aylık bir süreçte neyse :)

başlamadan önce 63-65 kilo arası gidiyordum yıllardır sahip olduğum kilo. Boyum 1.82. Vücut tipim tahmin üzerine tüy siklet idi :) Zayıfsın, yemek ye hasta olursun gibi abuk sabuk laflar üzerine inatla spora gittim. Tam 4 eylülde salona yazılmışım 8-9 aya yakın bir süreç olmuş. Şuan kilom 75-76 arası gidip geliyor. Aksatmadan 2 gün idman bir gün tatil şeklinde gittim salona. Şu an çok memnunum kilomdan ve vücudumdan daha devam ediyorum.

benimle berebar 3 arkadasım kullandı 3 de 0 diyebilirim toz kalitesi vasat tat orta etki vasat kısacası mikserle bile karısmayan bi tozdan bahsediyoruz bu tozun düzenli kullanımı böbreklerde ciddi rahatsızlıklara kadar gider.

benimle berebar 3 arkadasım kullandı 3 de 0 diyebilirim toz kalitesi vasat tat orta etki vasat kısacası mikserle bile karısmayan bi tozdan bahsediyoruz bu tozun düzenli kullanımı böbreklerde ciddi rahatsızlıklara kadar gider.

3'ünüz de gereği gibi kullanamamışsınız tozu. Ben 2 senedir bu ürünü kullanıyorum ve mixer'i 1-2 kez belki kullanmışımdır. Ilık süt veya suyla çok güzel karışıyor. Nasıl karıştırdığınıza dikkat edin. İçindeki ölçekten iki tane tam dolu atıp 400ml sütle karıştırmaya çalışıyorsan zaten karışmaz o toz. Ayrıca etki görmesem bu kadar uzun süre kullanmazdım bu ürünü.

Bende aldım yarın kullanmaya başlayacağım yanlız elimde 800 900 gram kadar bi protein tozu var ikisini bi anda nasıl kullanabilirim ya da proteini kullanmayı bırakayım mı zararlı olurmu fazlası?
Ürün içinde 12 15 gün içinde bitirmeyi düşünüyorum bitince sonuçlarını yazacağım.

Back
Yukarı