arkadaşlar merhaba,
ben dymatize super mass gainer'ı 3 haftadır kullanıyorum, şimdi hem çok fazla araştırma yapmayanlar hem de ürünü yeni kullanmaya başlayacak olanlar için biraz bilgi vericem, elbette vereceğim tüm bilgilerin kişiden kişiye değişebileceğini unutmayın.
1. birincisi hâlâ soranlar olduğu için, paketin üstünde 's' harfinin olmamamasından bahsedeyim, bu sayfanın önceki entry'lerinde oldukça sık bahsedildiği gibi, gümrükte yaşanan sıkıntılardan ve yasaklı kelimelerden dolayı paketin üstünde 'uper mass gainer' yazıyor, sıkıntı yok, bu sahte olduğu manasına gelmiyor, güvenilir bi yerden aldığınız sürece gönül rahatlığıyla kullanın.
2. ben spora başlayalı 1 ay 3 hafta oldu, ilk 1 ay forumdaki genel kanaat üzerine supplement kullanmadım, flextor hocanın yeni başlayanlar için programını uyguluyorum, ayrıca beslenme bölümünde kilo almak isteyenler için oldukça faydalı bilgiler var ben şahsen imkan ölçüsünde onları da uygulamaya çalışıyorum, ayrıca sık sorulan sorular ve cevapları bölümü de inanılmaz faydalı, yeni başlayanların incelemesini tavsiye ederim, ayrıca yeni başlayanların yaptığı hatalar bölümünde de bir çok hatam olduğunu öğrendim, göz atmak da yarar var.
3. dymatize super mass gainer'ı 3 haftadır kullanıyorum. içinden çıkan ölçek oldukça büyük, belki ileri seviye bir sporcu için uygun olabilir, ancak hocam yeni başlayan birisi için ağır gelebilir dedi. bu yüzden antrenman günleri spordan 45 dk önce bir yemek kaşığını 300 ml su veya sütle içiyorum, antrenmandan hemen sonra yine aynı şekilde yaparak tüketiyorum. antrenman günleri olsun olmasın her gün yatmadan önce yemekten 1 saat sonra 2 kaşık dymatize'ı yarım litre sütle karıştırarak içiyorum.
4. kilo almada asıl olayın kalori olduğunu da yine bu forum sayesinde öğrendim, bunun için günlük kalori hesaplaması yapıyorum, yatmadan önce süt içmeye ve yumurta yemeye dikkat ediyorum. yediklerimin kalori miktarını araştırıp günlük 3000-3500 kalori almaya dikkat ediyorum.
bu şekilde bir programım var, sonuç olarak ürünün 3'te 1'i bile henüz bitmedi, ve 3 haftada 3 kilo aldım, umarım bitince daha da iyi sonuçlar alırım.
iyi sporlar.