Dymatize Super Mass

Daha önceden almıştım ama kullanamamıştım bugün başadım kullanmaya üzerinde yazdığı gibi kullanacağım yani 1 ölçek(343 gr) az önce yarım litre süte 200 gr attım ve içtim akşam spordan sonra 150 gr. daha karıştırıp içicem. Sonuçları yazıcam arkadaşlar 16 günde biter.

Tek bir soru 1 ölçek(343 gr) ikiye bölüp içiyorum her birinde yarım litre sütlemi karıştırayım günde 1 lt ediyor ve bu baya fazla değilmi?
1 servis 343 gram kardeşim yanlış anlamışsın 1 servis 2 ölçek ediyor

Pardon dostum yanlis yazmisim 1 servis(343 gr) alicam hergun onuda sabah ve idman sonrasi 2 ye bolup her ikisinide 400 ml sutle karistirip icmemmi gerekir gunluk bu kadar sutun zarari olurmu?

Şimdi bu içinden çıkan deterjan ölçeği gibi ölçek tam dolu olduğunda tam olarak kaç gram yapıyor?
300 küsür gram kardeşim 167 falan değil[DOUBLEPOST=1400789621][/DOUBLEPOST]beyler dymatize gainer in yanında Muscletech nitro protein tozu aldım şimdi antreman sonrası gainerin içine protein tozunu atsam sorun olmaz değil mi ?

Son düzenleme:
300 küsür gram kardeşim 167 falan değil[DOUBLEPOST=1400789621][/DOUBLEPOST]beyler dymatize gainer in yanında Muscletech nitro protein tozu aldım şimdi antreman sonrası gainerin içine protein tozunu atsam sorun olmaz değil mi ?

Hayır, iki tam dolu ölçek 334 gram. Tek tam dolu ölçek arkadaşın da dediği gibi 167 gram. Yanlış yönlendirmeyelim kimseyi.

bence spordan 1 saat önce gainer al spordan sonra nitrotech ve akşam yatmadan 2 saat önce tekrar yarım ölçek gainer bu şekilde daha faydalı bi kombinasyon yapmış olursun.

Nasıl kullanılırsa en faydalı olur suylamı sütlemi ne zamanları kullanılmalı bilgi verirmisimiz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Suyla içsem sütle çok ağır geliyor bide kaç olcek aliyim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
1 ölçek(167 gr.) al spordan sonra suyla iç dememin sebebi kana daha hızlı karışması için bence yatmadan 2 saat önce falan sütle içersen hem daha kalorili bir besin olur hem de sabaha kadar pek acıkmazsın güçten de düşmezsin.

arkadaşlar ben dün 2.kutuyu kullanmaya başladım.Size yorumlarımı yazayım. Strese bağlı ülserden (mide yanması ve bulantı yapıyor yemek yiyemiyorsun) 6 kilo verdim. 10 nisanda 66.7 kg idim. Ve midem iyileşmeye başlayınca dymatizeyi kullanmaya başladım. Bu arada boyum 186cm. Ectomorph vücut yapısı var bende ve genel olarak da yemek yemeyi sevmem diyebilirim :) dymatizeyi kullanmaya başladığımda da düzenli yemek yemedim günde 2 sağlam öğün yedim ve (100gr toz+330gr süt)x3 olmak üzere içtim. Şu an 70.1kg yum ama 2gün antreman 1gün dinlenme programını hiç bozmadım. Kilo aldım, göbek yapmadan hacim kazandım, çalıştığım kiloları da arttırdım. Gerçekten beklediğimden hızlı kilo aldım. Moralim de düzeldi :) Özellikle ecto arkadaşlara tavsiye ederim. Karıştırmak için blender şart ama bende gaz yapmadı hemde günde 1litre sütle içtim.
sabah kahvaltı üstüne 100gr+330gr süt, 2. yi biraz antreman öncesi kalanını antreman sonrası, 3.yü de yatmadan önce içtim
10 nisan=66.7kg
6 haziran=70.1kg:)
boy=186cm
dinlenme günlerinde de 3 kez içtim

Son düzenleme:
arkadaşlar ben dün 2.kutuyu kullanmaya başladım.Size yorumlarımı yazayım. Strese bağlı ülserden (mide yanması ve bulantı yapıyor yemek yiyemiyorsun) 6 kilo verdim. 10 nisanda 66.7 kg idim. Ve midem iyileşmeye başlayınca dymatizeyi kullanmaya başladım. Bu arada boyum 186cm. Ectomorph vücut yapısı var bende ve genel olarak da yemek yemeyi sevmem diyebilirim :) dymatizeyi kullanmaya başladığımda da düzenli yemek yemedim günde 2 sağlam öğün yedim ve (100gr toz+330gr süt)x3 olmak üzere içtim. Şu an 70.1kg yum ama 2gün antreman 1gün dinlenme programını hiç bozmadım. Kilo aldım, göbek yapmadan hacim kazandım, çalıştığım kiloları da arttırdım. Gerçekten beklediğimden hızlı kilo aldım. Moralim de düzeldi :) Özellikle ecto arkadaşlara tavsiye ederim. Karıştırmak için blender şart ama bende gaz yapmadı hemde günde 1litre sütle içtim.
sabah kahvaltı üstüne 100gr+330gr süt, 2. yi biraz antreman öncesi kalanını antreman sonrası, 3.yü de yatmadan önce içtim
10 nisan=66.7kg
6 haziran=70.1kg:)
boy=186cm
dinlenme günlerinde de 3 kez içtim
2 ayda 4 kilo bence başarı değildir. zaten antreman ve normal beslenme ve bir de süt ile o 4 kiloyu rahatça alırdın boşa para vermişssin gibi duruyor keşke daha iyi markalar alsaydın dymatize ve ya bsn true mass gibi .

Back
Yukarı