Dymatize Super Mass

Ben de dymatize super mass kullandım.Ve hala bitmedi.Sadece günlük toplam kalorime destek amaclı olarak antreman günleri antremandan hemen sonra 95gr gainer + 20gr proteini direk su ile iciyorum.Diğer günler ise 300ml süt ile 95gr gaineri iciyorum.toplam aldığım kalori 3500kalori civarında.ve geçen hafta 73.9 iken şu anda 74.8kg yum.

2 ayda 4 kilo bence başarı değildir. zaten antreman ve normal beslenme ve bir de süt ile o 4 kiloyu rahatça alırdın boşa para vermişssin gibi duruyor keşke daha iyi markalar alsaydın dymatize ve ya bsn true mass gibi .

Arkadaşım yazıyı dikkatli okumamışsın. zaten problem düzenli beslenmede. Mide probleminden dolayı midem doğru düzgün bişey kabul etmiyordu. Yani normal beslenme hiç olmuyordu. Günde tek öğün yiyordum sadece ve böyle olunca da spor yapacak gücüm olmuyordu. Ayrıca rahatça kilo alabilecek kimse zaten bu ürünleri kullanmaz haksız mıyım? 2ayda 4 kg benim için başarıdır. Ha benim boyumda biri için ideal kütle 80 kg civarı onu da biliyorum. Yani daha kilo alacağım ama şimdilik moralim yerinde en azından. Benim en büyük sıkıntım stresti. Şimdi onu aştım en azından beslenmem de normale döndü ve daha hızlı kilo almaya başladım..

3.5 aydır vg yapıyorum. Kutunun içinden çıkan çamaşır makinesi ölçeğine benzeyen nesneyi direk çöpe attım. 160 gr antrenmandan yarım saat 45 dakika önce ve gece yatmadan 160 gr olmak üzere 1 porsiyona yakın kullanıyordum. Beslenmeye gelirsek önceden 2 öğün yerken 3-4 öğüne çıktı kendiliğinden. Kahvaltı, öğle yemeği, antrenmandan sonra ve gece olmak üzere.. Uyku düzenimde şöyle ; en geç 12'de yattım. Her sabah saat 10'da kalkarım. Eğer düzenli kullanacaksanız kesinlikle tavsiye ediyorum.

Arkadaşlar şimdi 3 üründe takılı kaldım.
Weider Crash Weight Gain
Muscletech Premium Mass Gainer 5440 Gr
Dymatize Super Mass Gainer 5443 Gr
Bu 3 üründen hangisini almalıyım.Bu 3 üründen deneyen var mı ?

Arkadaşlar şimdi 3 üründe takılı kaldım.
Weider Crash Weight Gain
Muscletech Premium Mass Gainer 5440 Gr
Dymatize Super Mass Gainer 5443 Gr
Bu 3 üründen hangisini almalıyım.Bu 3 üründen deneyen var mı ?
dymatize super mass 2-3 ay once aldim asiri gaz yapma sorunu var karismiyir cok zor tadi igrenc sut, visne herseyi denedim kutu evde bos bos duruyor belki 3-4 olcek kullanip biraktim evde bos bos duruyor bence dymatize alma progainer yada optimum dusun suan 2x optimum siparis verdim bugun elime ulasicak

dymatize super mass 2-3 ay once aldim asiri gaz yapma sorunu var karismiyir cok zor tadi igrenc sut, visne herseyi denedim kutu evde bos bos duruyor belki 3-4 olcek kullanip biraktim evde bos bos duruyor bence dymatize alma progainer yada optimum dusun suan 2x optimum siparis verdim bugun elime ulasicak
Arkadaş optimum kullanıyor ama oda pek hoş olmadığını söylüyor.İlk bi weider deniyelim.Yorum için teşekkürler.

arkadaşlar bende az önce bu ürünü aldımda, yanında 4 adet protein bar + shaker hediye geldi sevindim, benim sorum kullanımı ile ilgili olacaktı.. sabah kahvaltı sonrası ve antreman sonrası kullanmayı düşünüyorumda.. 1ölcek sanırım 167 gr ben bunu sabah kahvaltıdan sonra 1/2 servis yani 1 ölcek ve ant sonrasıda aynı şekilde kullanım düşünüyorum, yeterli midir sizce ? Daha önce gainer kullanmadım pek, hep protein tozu aldım gainer konusunda bilgim zayıfta.

kendine göre ihtiyacına göre ayarla dostum kaç gramdan kaç kalori karbonhidrat protein alacağını hesapla günlük beslenmene göre şekillendir

Ben de Dymatizi Geçen Çarşamba Kullanmaya Başladım Bugün Perşembe 1 Hafta oldu. Güzel bir beslenme izliyorum anremanda öyle Dymatiz'siz 160 gr protein alımım var Dymatizin 0.5 ve 0.5 olmak üzere yani 1 tam ölçeğini sütle 1 tam ölçeğinide 0.5 0.5 bölerek suyla alıyorum her 0.5 e 450ml süt ekliyorum günlük 1840 Kalori 82 Gr Protein 288 gr Karbonhidrat alıyorum gıdalarla birlikte 3300 - 3500 kalori alıyorum su 1 haftadır. Ve Tartıya çıktığımda 56.500 56.400 den 58.250 ye vurdum. Yani 1 hafttada 1.5 kg gibi birşey aldım. Üstelik antreman şiddetimde çok iyi. Ben ürünü 4 e bölüyorum 2 tam ölçeği.

0.5 Ölçek (SÜTLE) : Sabah Kalkar Kalkmaz veya Kahvaltıdan 1 Saat Sonra
0.5 Ölçek (SÜTLE) : Antremandan 1 saat önce yediğim ara öğünle birlikte
0.5 Ölçek (SUYLA) : Antremandan Hemen Sonra
0.5 Ölçek (Su veya sütle ) : Gece yatarken. [ Gece yatarken sütle aldığım zamanlar kalori +280 artıyor karb +18 protein +15 ]

Ben de Dymatizi Geçen Çarşamba Kullanmaya Başladım Bugün Perşembe 1 Hafta oldu. Güzel bir beslenme izliyorum anremanda öyle Dymatiz'siz 160 gr protein alımım var Dymatizin 0.5 ve 0.5 olmak üzere yani 1 tam ölçeğini sütle 1 tam ölçeğinide 0.5 0.5 bölerek suyla alıyorum her 0.5 e 450ml süt ekliyorum günlük 1840 Kalori 82 Gr Protein 288 gr Karbonhidrat alıyorum gıdalarla birlikte 3300 - 3500 kalori alıyorum su 1 haftadır. Ve Tartıya çıktığımda 56.500 56.400 den 58.250 ye vurdum. Yani 1 hafttada 1.5 kg gibi birşey aldım. Üstelik antreman şiddetimde çok iyi. Ben ürünü 4 e bölüyorum 2 tam ölçeği.

0.5 Ölçek (SÜTLE) : Sabah Kalkar Kalkmaz veya Kahvaltıdan 1 Saat Sonra
0.5 Ölçek (SÜTLE) : Antremandan 1 saat önce yediğim ara öğünle birlikte
0.5 Ölçek (SUYLA) : Antremandan Hemen Sonra
0.5 Ölçek (Su veya sütle ) : Gece yatarken. [ Gece yatarken sütle aldığım zamanlar kalori +280 artıyor karb +18 protein +15 ]

Kullanım hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Back
Yukarı