Dymatize Super Mass

ürünü bugün ilk defa kullandım, kullanım şeklim yarım ölçek kahvaltıdan sonra, tam ölçek spordan sonra (whey protein ile) ve akşam yatmadan önce tam ölçek kullanacağım. genel izlenimim, süt ile şişkinlik yapıyor fakat insanı bayıltmıyo. tadı da oldukça hoş. mutlaka blender kullanın karıştırırken. shaker'la çok zor karışıyor.

ürünü bugün ilk defa kullandım, kullanım şeklim yarım ölçek kahvaltıdan sonra, tam ölçek spordan sonra (whey protein ile) ve akşam yatmadan önce tam ölçek kullanacağım. genel izlenimim, süt ile şişkinlik yapıyor fakat insanı bayıltmıyo. tadı da oldukça hoş. mutlaka blender kullanın karıştırırken. shaker'la çok zor karışıyor.
Gelişim var mı kardeşim :)

Gelişim var mı kardeşim :)

hocam valla kullanmaya başladığım ilk haftadan sonra göbekte oldukça şişkinlik yapıyo :) etki olarak benim direk kollara vurdu. yani biceps, triceps ve ön kol şişti. ayrıca kreatin + whey protein + super mass gainer kullanınca baya bir güç artışı oldu. tam etki için 2. kutu'yu da kullanmak gerekiyor gibi. daha bitmedi fakat 2.'yi de alcam gibi. henüz tartılmadım kutu bitince tartılcam fakat kilo aldığımı hissedebiliyorum. kullanacak olan varsa mutlaka spor yapsın.

hocam valla kullanmaya başladığım ilk haftadan sonra göbekte oldukça şişkinlik yapıyo :) etki olarak benim direk kollara vurdu. yani biceps, triceps ve ön kol şişti. ayrıca kreatin + whey protein + super mass gainer kullanınca baya bir güç artışı oldu. tam etki için 2. kutu'yu da kullanmak gerekiyor gibi. daha bitmedi fakat 2.'yi de alcam gibi. henüz tartılmadım kutu bitince tartılcam fakat kilo aldığımı hissedebiliyorum. kullanacak olan varsa mutlaka spor yapsın.
bende bu hafta alabilirim şuan 65 kg yaklaştım ama ben yayarak kullanmayı düşünüyorum 100 gram 100 gram gibi bari 1 ay felan gitsin pahalı cidden :) Bende de whey+creatin+amino+bcaa var cephanelik gibi :eek: sen nasıl kullandın . Şişkinlik hep oluyor heleki sütle içersen :D

bende bu hafta alabilirim şuan 65 kg yaklaştım ama ben yayarak kullanmayı düşünüyorum 100 gram 100 gram gibi bari 1 ay felan gitsin pahalı cidden :) Bende de whey+creatin+amino+bcaa var cephanelik gibi :eek: sen nasıl kullandın . Şişkinlik hep oluyor heleki sütle içersen :D

abi ben bu başlığın hepsini okudum, yabancı sitelerden de öğrendiğim kadarıyla şöyle kullanıyorum. 1 porsiyon = 2 ölçek ya şimdi, spor yaptığım günlerde su ile yarım ölçek kahvaltıdan sonra, spordan sonra tam ölçek, yatmadan önce yarım ölçek olarak kullandım. spor yapmadığım günlerde sabah kahvaltıdan sonra 1 ölçek süt ile, yatmadan önce 1 ölçek süt ile. sanırım en doğru kullanım bu şekilde. ayrıyetten günde 4 öğün yemeye başladım. iştahım oldukça açıldı. ekmek yemeyi kestim neredeyse günde 2-3 dilim yiyorum. makarna ve protein(tavuk veya kırmızı et veya tonbalığı) eksik olmuyor.

abi ben bu başlığın hepsini okudum, yabancı sitelerden de öğrendiğim kadarıyla şöyle kullanıyorum. 1 porsiyon = 2 ölçek ya şimdi, spor yaptığım günlerde su ile yarım ölçek kahvaltıdan sonra, spordan sonra tam ölçek, yatmadan önce yarım ölçek olarak kullandım. spor yapmadığım günlerde sabah kahvaltıdan sonra 1 ölçek süt ile, yatmadan önce 1 ölçek süt ile. sanırım en doğru kullanım bu şekilde. ayrıyetten günde 4 öğün yemeye başladım. iştahım oldukça açıldı. ekmek yemeyi kestim neredeyse günde 2-3 dilim yiyorum. makarna ve protein(tavuk veya kırmızı et veya tonbalığı) eksik olmuyor.
eyv kardeşim sağol bilgiler için bende alırsam inş bitince buraya yorumumu atarım :)

Arkadaşlar ben bu ürünü spora ilk başladıgımda almıştım 54 kilodan 62 lere çıktım 1 ayda uzun süredir sporu bırakmıştım tekrar başlıyorum zaten stoklarda yoktu ürünü bugün aldım türkiyede tek geçerim daha önce weider kullandım 1 kilo alamadım ve düzenli beslendiğim halde . ben şu şekilde kullanıyorum ürünü spordan sonra 1 ölçek sabah ve akşam yemeginden sonra yarımşar ölçek off günlerde sabah ve akşam yarımşar ölçek yine off günlerde on günlere oranla daha az kalori ihtiyacınız var temiz kilo almak isteyen sportif faaliyeti olmayan günlerde kullanmasın bence herkeze iyi sporlar suan 65 kg %12 yag oranı 1.74 boyum kutu bittiğinde unutmadan yazcam sonuçları

Ben kullandım bi kutuyla 6kg aldım.Ama çok sağlam da besleniyordum ve bunu spordan sonra 1ölçek whey ile karıştırarak içiyordum.Elite mass gibi düşün.spor sonrası supplement ile toplam günde 5 öğün

Arkadaşlar suplamentlere bu kadar bel bağlamayın eğer cidden zor kilo alma gibi bir durumunuz varsa giriş amaçlı ve düzenli bir şekilde kullanın ev yapımı bir sürü protein tozları ve içecekleri mevcut biraz onlara yönelin amcam 25 babam ise 15 senedir yapıyor sporu 1 kere bile suplament kullanmamışlar kendi hazırladıklarını kullanmışlar birkaç profil inceledim çok şaşırdım 4-5 ürün birden kullanıyorlar senelerce :confused:

Arkadaslar ekstra bi konu acmak istemiyorum, insallah sorum burda cevap bulur. Bildigimi uzere gainerler etkili urunler falat icerisindeki seker diyabete kadar goturebiliyor. Simdi soruma geciyorum ;
1-) bildigim kadariyla spor yaptigimizda vucut sekeri sunger gibi cekiyor bu yuzden icerisindeki 19gr sekerin bi zarari olurmu
2-) Urunu yaz yaklastigi icin hacim almak kazanmak icin kullanicam 1aylik kullanimda(2kutu) vucudun seker oraniyla cok oynamis olurmuyum??

tesekkurler

dedikleri
15günlük ürünü 1aya nasıl yaymayı düşünüyorsun
önerildiği gibi kullanmayacağım , satış politikası ne kadar fazla atarsan o kadar erken bitip yenisini al mantığı. :) adamlar 2 ölçek tek seferde 340 gram felan onun için 1 litrede süt içmen lazım mantık dışı , 340 gramı yarım kilo ile karıştırsan karışmazda baya araştırdım kullananların yorumları okudum parça parça kullanacağım 100 gram sabah 300 ml süt , akşamda aynı şekil.Sonuçta 200 gramında verdiği bir kalori olacak ben onu hesaba katacağım günlük olarak . Gün içerisinde 2 tabak bulgur,prinç , makarna ile halledersek illaki kilo aldırır.

dedikleri

önerildiği gibi kullanmayacağım , satış politikası ne kadar fazla atarsan o kadar erken bitip yenisini al mantığı. :) adamlar 2 ölçek tek seferde 340 gram felan onun için 1 litrede süt içmen lazım mantık dışı , 340 gramı yarım kilo ile karıştırsan karışmazda baya araştırdım kullananların yorumları okudum parça parça kullanacağım 100 gram sabah 300 ml süt , akşamda aynı şekil.Sonuçta 200 gramında verdiği bir kalori olacak ben onu hesaba katacağım günlük olarak . Gün içerisinde 2 tabak bulgur,prinç , makarna ile halledersek illaki kilo aldırır.
Ürünleri süt ile kullanmayın lütfen su ile kullanın.Süt ile içersinde laktoz olduğundan dolayı emilimi geciktiriyorsunuz,buda sizin için dezavantajdır.Tavsiyem su ile içilmesi.
Zaten su ile içtiğiniz zamanda besin değerleri piyasadaki karbonhidratlara göre çok çok iyi.

Ürünleri süt ile kullanmayın lütfen su ile kullanın.Süt ile içersinde laktoz olduğundan dolayı emilimi geciktiriyorsunuz,buda sizin için dezavantajdır.Tavsiyem su ile içilmesi.
.

Hızlı sindirilmesi için bir nedenim yokki kalori ihtiyaçım var süt ile bunu arttırmayı düşünüyorum . Kahvaltı sonrası ve akşam yatmadan 1 saat evvel kullanırım yada yemek sonrası yavaş sindirilmesi daha iyi değil mi.Ben su ile kullandığımda işe yaramıyor gibi.

Back
Yukarı