Dynamo nun yağ yakım günlüğü.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dynamo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@kazaaa
Kepekli makarna yerine bulgur tercih etmen daha iyi olur fakat antreman öncesi çok az yenebilir bulgur yoksa.

Sabah;

3 Yumurta

Peynir,Domates,salatalık,zeytin,badem ve fındık

Yeşil çay.

Öğlen;

Mercimek yemeği

Tavuklu salata..

Arkadaşlar multivitamin kullanmaya başlama kararı aldım.
Bilgili arkadaşlardan ricam benı bilgilendirmeniz. Markası ne?-Fiyatı?- Kullanım şekli ve dozu.-Aç karna veya tok karna.

Şurda multivitamin hakkında neler söyleyebiliriz?

arsiv.ntvmsnbc.com/news/474989.asp

Sabah

3 yumurta ile kaşar peynirli omlet

Zeytin,domates,salatalık,peynir,ceviz.

Son düzenleme:
Valla ben Solgar VM2000 , GNC Mega Men , One Day kullandım. Optimeni de aldım ama daha kullanmaya başlamadım. Araştırmalarıma göre Vg için en iyi multivitamin Optimen olduğu kararındayım. 1 Servisinde vitaminlerden başka 800 mg civarı Aminoacid de içermekte. : )

kendi günlüğümede yazdım ama dynamonun günlüğü daha fazla izleniyorken burda da paylaşmak istedim bundan bir ay kadar önce Zeus ceza almışken heldic ile özelden konuşmuştum beslenmemi anlatmıştım karataya uygun olduğunu soyledi bir kaç tavsiye verdi daha sonra bi kaç hafta kadar öncede dynamo ile özelden yine beslenme üzerine konuşmuştum o programımın gayet güzel olduğunu belirtti ve en sonda Zeus aramıza döndüğünde onla konuştum oda bir kaç püf nokta ekledi ve gayet iyi gittiğimi söyledi ve bugün mezurayı elime alıp ölçüm yaptığımda belimin sadece 1 ay kadar bir süre içersinde ve 0 kardio ile 3cm inceldiğini görünce yüzümde ister istemez aptal bir gülümseme oldu cünkü ben karatay usulü beslenmeden ve kendimi sakatlamadan once yaklaşık 3 ay boyunca deli danalar gibi koşmuş ve sadece 1-2cm belden incelebilmiştim şimdi hiç koşmadan belimin incelmesi cok şaşırttı doğrusu burdan Zeus heldic ve dynamoya tekrar teşekkür ediyorum ilgilendikleri için bu arada gogustende bir miktar incelmişim sanırım orda da fazlalık olan yağlar atılmaya başlanmış artık incelmek istemiyorum zaten dört öğün yiyorum ama bu gidişle belden vermeye devam edicez gibi görünüyor :)

Tebrik ederim. Birde o incelmeyi ben görebilsem ... :)

Bu beslenmenin güzel taraflarından biri de bu. Kardiyo diğerlerinde ki kadar gerekli değil. Diğer diyetler düşük kalori üzerine kurulmuş. Sadece kalori açığıyla yağ yakılıyor. Karatayda leptin ile yağ yakıyoruz..

Görürsün üstelik sen kaç aydır karatay ile besleniyosun off günlerinde bulgur yiyomusun? ben off günlerimde karb sadece salatadan alıyorum ama dört öğün besleniyorum hem off hemde antreman günlerimde antreman günümde ayrıca ant öncesi ve sonrası bulgurumu ya da makarnamı yiyorum artık haftada bir makarna yemeyede başladım hep bulgur olmuo

Back
Yukarı