lord_aragorn
Üye
Öncelikle yaptığımı kimseye önermiyorum sadece deneyimlerimi paylaşmak için bu konuyu açıyorum.Efedrinin zararları hakkında yorum yazacak herkeze çok teşekkür ederim zaten 2 aydır bu ilaç hakkında araştırma yapıyorum ve bütün zararları hakkında bilgim var.
Kullanıma bugün başaladım 30 mg efedrin 300 mg coraspirine ve 2 tatlı kaşı sade kahve yi idmandan 45 dakika önce içtim idmanda normalin 2 katı terleme oldu ve yorulma hissi yok.İdmanda sonrada 1 saat kadar ip atladım.
Kiloma gelirsek 184 cm ye 79 kiloyum amacım bir 3-4 kilo daha vermek bilhassa göbekdeki yağdan kurtulmak
Beslenme ise sabah yarım yağlı süt mısır gevreği yulaf
Öğlen haşlanmış tavuk göğüsü ve pirinç lapası akşamda evdde ne yemek varya yağsız bir şekilde küçük porsiyonlarla
3 hafat bu şekilde çalışıcam 3 hafta belki efedrinin dozunu artırabilirim
Antremana gelirsek 4x12 tüm hareketler her bölgeye 4 haraeket
1.gün göğüs biceps 2.sırt triseps 3.gün ise omuz ve bacak haftada 6 gün idman yapıyorum ver 3 günlük programı 2 kere giriyorum
Herkeze kolay gelsin haftadabir kilomu ve ilerlemeleri yazıcam buraya bench_Obench_Obench_O
Kullanıma bugün başaladım 30 mg efedrin 300 mg coraspirine ve 2 tatlı kaşı sade kahve yi idmandan 45 dakika önce içtim idmanda normalin 2 katı terleme oldu ve yorulma hissi yok.İdmanda sonrada 1 saat kadar ip atladım.
Kiloma gelirsek 184 cm ye 79 kiloyum amacım bir 3-4 kilo daha vermek bilhassa göbekdeki yağdan kurtulmak
Beslenme ise sabah yarım yağlı süt mısır gevreği yulaf
Öğlen haşlanmış tavuk göğüsü ve pirinç lapası akşamda evdde ne yemek varya yağsız bir şekilde küçük porsiyonlarla
3 hafat bu şekilde çalışıcam 3 hafta belki efedrinin dozunu artırabilirim
Antremana gelirsek 4x12 tüm hareketler her bölgeye 4 haraeket
1.gün göğüs biceps 2.sırt triseps 3.gün ise omuz ve bacak haftada 6 gün idman yapıyorum ver 3 günlük programı 2 kere giriyorum
Herkeze kolay gelsin haftadabir kilomu ve ilerlemeleri yazıcam buraya bench_Obench_Obench_O