eczane kürleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba arkadaşlar steroid kürü konusunda çok yeniyim. eczane kürü önerirmisiniz bu konudaki yorumlarınız neler bilmek isterim teşekkürler

Lütfen forumu araştırın.

eczane kürü artık eskisi gibi uygun değil. Onların yerine deca testo yu öneririm. Yada deca sustanon.

Peynir ekmek gibi :) Deca onermek :)

Kimse alinmasin ama yeni baslayan birine deca onermek bence faciadir.

Illa yapacam diyorsan bir sustanon kuru yap kardesim, bir bak bakalim vucudun nasil tepki veriyor.

Asla facia ya da dönüşmez hiç kusura bakmayın. İşi bilen tüm sporcular o ilacı vücutlarına enjekte edeceklerse adam gibi ederler. Ki öyle olmalıdır. Yok ilk kür de sadece testosteron olsun falan o işlere ben karışıyım. Vücuduna o kimyasalları sokacaksan yok az an etki falan hikaye. İlla olacak yan etkiler. Ne kadar ilaç kullanırsan kullan kür esnasında terleme aşırı agresiflik sıcak basma gece ateşlenme sivilce gibi sorunlar olacak. Kür sonu libidoda azalma saç dökülmesi gibi etkiler de olacak. Yok pregnly nolvadex hikaye. Östrojen dengelenmesi için vücut kürden sonra bi süre östrojen manyağı oluyor. onun için sadece testosteron falan boşuna vücudun resöterlerini bozmuş olursunuz.
Deca yı 400mg değilde 200 mg vurursun olur biter yani

Zaten isi bilen sporcular yazmissin, isi bilmeyen caylaktan bahsediyoruz, bildigin facia, DECA dick duydun mu hic?

Onu gectim biz kimseye sunu alma bunu alma demiyoruz, buradaki olay hangi ilacin hangi etkileri vucutta yarattigini gormek, 2 ilac biranda girersen hangisinin sana yan etki yaptigini bile saptayamazsin.

Kur yaptim yukarida yazdigin hicbir yan etki ile karsilasmadim bu arada :)

Pregnyl nolvadeks hikaye, bir kaynaktan mi okudun yoksa kendi cikarimlarin mi?

Yorum yaparken ozellikle yani anabolige adim atan arkadaslara daha verimli onlari dogru yola yonelten sekilde yaklasmak gerekir, tabi ki bu benim yaklasimim.

İşi bilen derken işi bilen sporcuların çaylaklara önerdiklerinde sürekli bir kaç kombine ilaç vardır.
Yan etki konusunda yorum yapmayacağım. Hatta bu konuda daha yorum yapmayacağım. Yan etki karşılaşmamana sevindim.İyi forumlar...

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Mesaj içeriği 'Doping ve Hormonlar Bölümü'ne başlık açabilmek için yeterli görülmemiştir.

Açtığınız başlıktaki mesajınız, yönetim tarafından incelenmiş ve 'Doping ve Hormonlar Bölümü'nde yayımlanması için yetersiz görmüştür. Size tavsiyemiz; aşağıdaki önerileri dikkate almanızdır.

-Steroid (ilaç) kullanmadan, doğru antrenman ve beslenme programlarıyla istediğiniz vücut seviyesine, kas ölçülerine ulaşabilirsiniz. Antrenman ve beslenme ile ilgili başlıklarımız aşağıdaki linktedir.

https://www.bodyforumtr.com/threads/bodyforumtr-kullanım-kılavuzu.79035/

- BodyForumTR.com sitesi Steroid/Doping kullanımına karşıdır! Sitemizin amaçlarından bir tanesi, eğer steroidler KULLANILACAKSA doğru kullanılmasıdır. Bu bağlamda, eğer sporda yeterli tecrübeye ulaştığınızı ve steroid kullanmayı düşünüyorsanız, kullanmadan önce çok iyi araştırma yapmanızı tavsiye ederiz. Aksi takdirde kanser, kısırlık, jinekomasti (kadınımsı meme görünümü), kellik gibi bir çok ciddi sağlık problemleriyle karşılaşabilirsiniz.

- Steroid kullanmadan önce 'Doping ve Hormonlar Bölümü'nde bulunan, steroid kullanımını tecrübe etmiş üyelerimizin başlıklarını inceleyiniz. Bilimsel araştırmaların, makalelerin ve tecrübeli üyelerin mesajlarının bulunduğu başlıklarımızı okuyunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı