aminess-n 300 tablet,zinco 220 mg 40 kapsül,apikopal,avicap,cals d3 60 efevesan tablet,magvital 365 mg şaşe şimdilik aklıma gelenler bunlar hepsini sgk karşılıyor.
protein tozu , aa , glutamin , l-karnitinin, balik yagi, multivitamin, spirulina
Predatel soruyu yanlış anlamış, o parayla alınabilecekleri söylemiş glutamin ve protein tozu nu yazdıramazsınız
tabikide açıklarım KaSınTı kardeşim ;
Baştan söylüyorum bunlar supplement degil sadece vitamindir .
aminess-n 300 tablet amino asit degerleri düşük
zinco 220 mg 40 kapsül ( çinko )
apikopal (b kompleks vitamin)
avicap( a vitamini )
cals d3 60 efevesan tablet (kalsiyum-d3 vitamini)
magvital 365 mg şaşe (magnezyum tek kullanmık paketlenmiş)
Evet var ama sorun su ki ben bulgaristanda yasiyorumeczanede protein tozu var mı ? varsa yarın gidip hemen 1 kutu alıyorum.
soruyu yanlis falan anlamadim. Burada (ozellikle now urunlerini ) eczanelerde rahatlikla bulabilirsiniz.Hatta eczaneleri birakin supermarketlerde bile bulmak mumkun. Parayla alinabilecek supplement yazsaydim listem bu kadar kisa olmazdi.Predatel soruyu yanlış anlamış, o parayla alınabilecekleri söylemiş glutamin ve protein tozu nu yazdıramazsınız
Evet var ama sorun su ki ben bulgaristanda yasiyorumTurkiyeyi bilemem.
soruyu yanlis falan anlamadim. Burada (ozellikle now urunlerini ) eczanelerde rahatlikla bulabilirsiniz.Hatta eczaneleri birakin supermarketlerde bile bulmak mumkun. Parayla alinabilecek supplement yazsaydim listem bu kadar kisa olmazdi.
eczanede protein tozu var mı ? varsa yarın gidip hemen 1 kutu alıyorum.
abim söyledi de bulgaristanda gıda ürünleri çooook ucuzmuş.kaliteli 1 kilo protein tozu ortalama kaç leva