Eczaneden carnitinmi yoksa termojenik yağ yakıcımı ?

kro123

Yeni Üye
Bir sorum olacak etkili yağ yakımı için sağlık ocağından yazdırılan 10 lu çiğneme tabletli carnitinmi yoka termojenik yağ yakıcılarmı daha etkili , fark varsa nasıl bir fark var aralarında cevap verirseniz sevinirim

ben şahsen çigneme tableti kullanıyorum normal bir yag yakıcı diyetle beraber verim alabilecegin bir üründür termojenik yag yakıcı kullanmadıgım için bilmiyorum

Bir sorum olacak etkili yağ yakımı için sağlık ocağından yazdırılan 10 lu çiğneme tabletli carnitinmi yoka termojenik yağ yakıcılarmı daha etkili , fark varsa nasıl bir fark var aralarında cevap verirseniz sevinirim

Sağlık ocağından carnitine yazdırılabiliyor mu ?

Yazdirdigin urun nedir? Supplement mi, ilac mi?

supplement 10 tabletlik çiğneme tableti olan L-Carnitine ancak bazı arkadaşlar termojeniklerin daha etkili olduğunu söylüyor

Linki filan varsa verebilir misin? Adı nedir? Konuya açılık gelmesi açısından soruyorum.

nette resmini bulamadım ama ben istanbul bayrampaşadayım her hangi bir hastane yada sağlık ocağına gittiğinizde ben L - Carnitine yazdırmak istiyorum dediğinizde size 10 mg lık çiğneme tablet yazacakalrdır piyasa değeri 15 tl olan ürünü 1.5 tl ye alabilirsiniz

10 mg.lık ürün amaca fazla hizmet etmez diye düşünüyorum...
1 gr ve üstü olmalı diye biliyorum ve hep bu şekilde kullandım... Ağırlıkta değil ama kardiyo yaparken de etkisini hep hissettim..

nette resmini bulamadım ama ben istanbul bayrampaşadayım her hangi bir hastane yada sağlık ocağına gittiğinizde ben L - Carnitine yazdırmak istiyorum dediğinizde size 10 mg lık çiğneme tablet yazacakalrdır piyasa değeri 15 tl olan ürünü 1.5 tl ye alabilirsiniz

1gr olmasın o ? 10mg çok çok çok düşük bir değer, kullanma aynı şey.

pardon hepinizden özür diliyorum 1 gramlık 10 çiğneme tablet

ayıptır söylemesi ben yazdırtıyorum her gidişimde 2 kutu birden

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:00 ----------

aile hekimine

ayıptır söylemesi ben yazdırtıyorum her gidişimde 2 kutu birden

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:00 ----------

aile hekimine

Aynı ilaç türünden 2kutu birden yazılmıyor diye biliyorum.

2 kutu yazarmısınız diyorum spor hocası al diyor felan öyle yazıyor çok tablet yok diyorum günde 2 tablet almak gerekli bir kutu 5 günde bitiyor diyorum öyle yazıyor

obezite tedavisi görmüyorsanız sırf spor amaçlı ürünleri devletin kesesine yük etmek etik değildir.İlaç yazdırma konusunda daha hassas olunmalı diye düşünüyorum..

Back
Yukarı