EFA S-1200 (kilo almada faydalıymış)

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    12

Scoobz

Üye
EFA S -1200 kullanan varmı ?
Soğuk deniz balıklarından elde edilen, yüksek saflıkta, %60 oranında Omega-3 yağ asitlerini içeren balık yağı ihtiva eder.

Bir Kapsül EFA S-1200 ;
Balık yaği 1200 mg
Omega-3 720 mg
EPA 396 mg
DHA 264 mg
Diğer Yağ Asitleri 60 mg
Kalori 12,5 kcal

Kapsül Adedi
45 kapsül
Fiyatı 46,00 TL

Zaten omega-3 vücut için her zaman gerekli doktorlar haftada en az 2 defa balık yenmeli diyor o açıdan faydalı olur kapsül ben hergün marincap omega3 alıyorum.Ancak kilo almaya çalışıyorsan yağlı yiyeceklerden uzak duracak şekilde beslenip sağlıklı kilo almaya çalışmalısın.karbonhirat+protein ağırlıklı beslenip düzgün sporunuda yaptığın an değişimi gözleyeceksin.istersen ilaveten gainer (karbonhdirat tozu) kullanabilirsin ben 2 ay kullandım ve acaip faydasını gördüm.

Bende bu üründen aldım. Gerçekten oranlar yüksek ve faydalı bir ürün. Yanında iyi bir multivitamin desteğiyle birlikte daha iyi sonuç verdiğini düşünüyorum.

Ürün güzel,sağlıklı,ucuz ama kilo almaya yardımcı madde göremiyorum.1 kapsül 12 kalori.1 gram yağ zaten 9 kalori.

bende kullanıyorum uzun araştırmalar sonucu bu ürünü almaya karar vermiştim uzman tavsiyesi dahilinde ama kilo ile bir ilgisi oldugunu da dusunmuyorum. ama iştahı açtığı söyleniyor genel olarak balık yağlarının

Omega 3 yağ asitleri kilo almayı desteklemez.Vücutta bulunmayan esansiyel yağlardan biridir.Kolestrol kandaki yağın düşürülmesi için metabolik diyetlerde kullanılan ek takviyelerdendir.Balık tüketimi sınırlı olan kişilerin kullanması kalp damar sağlığı için doktorlar tarafından sürekli önerilir.

Omega 3 yağ asitleri özellikle farklı olan antioksidanlar bakımından zengin olmasından sebep özellikle çocukların gelişmesinde ve boy uzamasında işe yaramaktadır. Öbür yandan omega 3, zekayı kuvvetlendirici olan bir takım etkileri de yer alan bir hayvansal yağ cinsidir. Omega 3 sağlığa olan faydaları ve bağışıklık sistemini, zekayı hafızayı kuvvetlendirmesi ile beraber iştah açıcı etkisi sebebiyle kilo almak için de kullanılabilmektedir. Fakat Omega 3 tabletini de kendine has olan bir takım dezavantajları olabilir. oluşan dezavantajlar içinde omega 3 kendi başına kilo aldırıcı etkisi bulunmaz dolaylı yoldan iştah açarak kilo aldırımı bulunur.

Omega 3 yağ asitleri özellikle farklı olan antioksidanlar bakımından zengin olmasından sebep özellikle çocukların gelişmesinde ve boy uzamasında işe yaramaktadır. Öbür yandan omega 3, zekayı kuvvetlendirici olan bir takım etkileri de yer alan bir hayvansal yağ cinsidir. Omega 3 sağlığa olan faydaları ve bağışıklık sistemini, zekayı hafızayı kuvvetlendirmesi ile beraber iştah açıcı etkisi sebebiyle kilo almak için de kullanılabilmektedir. Fakat Omega 3 tabletini de kendine has olan bir takım dezavantajları olabilir. oluşan dezavantajlar içinde omega 3 kendi başına kilo aldırıcı etkisi bulunmaz dolaylı yoldan iştah açarak kilo aldırımı bulunur.
Kesinlikle suan bende de orzaxın ocean plus var onu kullanmaya başladığım bu yana dalgınlık ve unutkanlık artık olmuyor ama iştah açımı bende olmadı zaten düzenli beslenen (ara öğün vs meyve)biriyim

omega 3 olarak tavsiyen var mı hocam ?

EPA ve DHA değerlerinin toplamı 1000 mg olması lazım diğer yazan seyler önemli değil çok kalitesiz omega 3 lerde var adam 2000 mg omega 3 koyabilir ama bizim ihtiyaçımız olan EPA ve DHA değerleri yokda omega 3 yumurta ve çevizde fazlasıyla var

Back
Yukarı