Sersem1690
Üye
1.gun full body
2.gun kardiyo ve karın
3.gun full body
4.gun kardiyo ve karın
5.gun full body
6. Gun kardiyo ve karın
7.gun off
Yorumun için çok saol. inanir misin ama split beni soguttu bu program teşvik etti. Yaparken zevk alıyorum o akan ter o acı beni daha da gaza getiriyoSelamlar.
Bu program güzel ancak henüz 2.aydasın,o yüzden seni spordan soğutabilir çünkü çok zorlar henüz kardiyovasküler sistemin uzun antrenmana alışık değil. Seni bırak birçok profesyonel vücutçu dahi fullbody yaparken tıkanıyor ve yarıda kesiyor. Antrenman güzel ama ağır dediğim gibi. Daima ağırlık veya tekrar arttırmaya odaklan ki gelişim sağlayabilesin yerinde sayma,beslenmene ve özellikle protein gramına özen göster aksi halde bu şiddetli antrenman uzun vadede kas yıkımına sebep "olabilir".
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok saol dostum yorumun için ben de tam olarak böyle fusunuyoeumdostum 1 ayda splitte yapsan fullbody de yapsan gelişemezsin önemli olan tekrarlılığını yitirmemek uzun vadede gelişim sağlanır sen yine devam et bence hiç hocalara falan uyma kendi programını yap herşeyi öğren zaten onlara ihtiyacın bile olmayacak kimse kendini senden daha iyi bilemez