Bekci
Üye
@gentleman55 e katılıyorum,sabah ve antremman civarlarında alınıcak KH yağlanmanın önüne geçicektir.
Çok doğru sinirimi bozuyo bi süre sonra abi en iyisi dediğin gibi aynı besinleri tüketmek.Bugün okulda olduğum için aksadı biraz beslenme ama yinede kalori fena değil heralde,senin konunda yazdığına göre hesapladımda kalori ihtiyacımı 2500 falan cıkıyorBu hergün kalori hesabı yokmu?birsüre sonra insanın piskolojisini bozuyor,fix e bağlayıp hergün hemen hemen aynı şeyleri tüketmek bana daha kolay geliyor zihnen yorulmuyorum.
var var hocam eklerim squat'ı hangi hareket sonrasi yapsam setleri nasıl yapmaliyim sizce? diger bölgeleri nasil buldunuz ? yeni programin hazir oldugunu gorunce sevindimİmkanın varsa bacak gününe mutlaka squat ı ekle derim.
hocam bolgeyi hissediyorum baya sıkıntı yok o konuda forumdaki bench presste kac basiyorsunuz adli konuya bakinca moralim bozuldu az birazAntremanlarında ne kaldırdığından çok kaldırırken ne hissettiğine bak,çalıştığın bölgeyi iyi hissediyorsan ağırlığın çok bi önemi yok.
Squat ı en başta yap yoksa kuvvetin kalmaz,daha önce hiç yapmadıysan hareketi iyi öğren sakatlanmaya müsait bir harekettir.ilk etapta ağırlıksız boş bar ile yapılışını iyice öğrenmeden deneme.
Ben olsam diplomayida koyardim buraya ki kapak olsuunn![]()