egemennn Bulk Beslenme Günlüğü

kepek makarna v.b şeyleri nerden bulurum egemen mopaş bim-ismar-hakmar-özkuruşlar bizim burda bunlar var

Bizim burda margi-kipa-migros onur market var :D oralarda buluyorum bimde yoktu en son baktığımda :(

16.30= 2 ölçek whey protein tozu
17.30.18.00 gibi antrenman =sırt triceps
Pull down 4set 12 10 10 8
Close grip latpulldown 3set 10tekrar
Rowing machine 3set 10tekrar
Revers cable fly 3set 10 tekrar((((berbat bi hareket okadar gereksiz geldi ki yada ilk gün diye))

Revers push down 3 set 12 tekrar
Rope pushdown 4 set 12 10 10 8
One dumbell triceps ext. 3 set 10 tekrar
Bench dips 3set 12 tekrar

dumbell rowing eksiliğini hissettim kanatlar için okadar iyiydi ki nereye koysam neresine koysam programın bilemedim hiç :( arka kol cok iyi kasıldı..yanlız bench dips göğüsede vuruyor bu hareket arka kolda etkisi var tabikide ama alt göğüsü geliştirmesin zaten jino var :D deadlift eklemeden olmıycak artık sırt için önerilerinize açığım..

antrenman sonu 2 ölçek whey protein tozu

2.öğün 21.20=
2 kase tarhana çorbası,100 gr ton balığı,3 dilim kepekli ekmek,20 gr peynir,2 yumurta,yarım bardak ayran
3.öğün bitter çikolata,4-5 ceviz
bugünde geç kalktım geç geldiğim için eve 2 gündür biraz kötü beslenme fatsecrata göre:
yağ 74
karb 256
protein 175
kalori 2406

aslında makrolara baktığımda fena değil fakat sıcaklarda cok terliyorum ben fena kalori yakıyorumdur o yüzden kalori az bence..antrenman programı için yardımlarınızı bekliyorum özellikle sırt için daha yeni program çünkü ve sırtta pek etki göremedim nedense ..mezuniyetten 2 kare paylaşıyım fazla ifşa ettim yüzümü falan :D sıkıntı olmaz heralde nolucak :)
iyi geceler herkese..yarın off gün cumartesi de off yapıcam cünkü pazar 14.30 lys var :( pazar günü sınavdan sonra artık giderim salona bacak omuz için yoksa sınavdan önce calısırsam bacak sınav zamanı bacaklardaki kas ağrısı istemem o anda 2 günden birşey olmaz herhalde :)

Eklentiler

• DSCF0027.JPG
    DSCF0027.JPG
    45,8 KB · Görüntüleme: 470
  • DSCF0065.JPG
    DSCF0065.JPG
    25,3 KB · Görüntüleme: 473
1.öğün 07.50=1 simit (geç kaldım serviste yedim) (son gün öğretmenime aldıgım hediyede kaldı geç kaldım uyanamıyodum az kalsın)
2.öğün 09.30=1 yağsız karışık tost
3.öğün 12.00=6 köfte,200ml ayran
4.öğün 14.30=50 gr ton balığı,1 kase tarhana çorbası,1 kase cacık,2 dilim kepekli ekmek
5.öğün 18.00=4-5 köfte,sucuk,ekmek,domates. (dershane mangal partisi düzenlemiş gittim bende)
6.öğün 20.00=1 avuç ceviz,2 ölçek whey protein tozu,biraz bitter çikolata
7.öğün 21.30=3-4 küçük kabak dolması,1 kase yoğurt çorbası,2 dilim kepekli ekmek

yağ:120
karb 230
protein 167
kalori 2678

Bugün off-gündü.Yarın için kararsızım bacak-omuz var ama pazar günü sınavım var olurda sınavda kas ağrılarına kafam gider diye korkuyorum bakıcam duruma göre.

Sınavda başarılar Allah zihin açıklığı versin :)
Çok teşekkür ederim amin.pazar 14.30 fena heyecan var bakalım birde öğleden sonra midem kitlenir bişey yiyemem ben :DEdit:birde yarın antrenman yapıp yapmama konusunda kararsızım sizce nabıyım :D

Yapma sınav daha önemli. Bende yarın mezun olmak için Son sinavima gireceğim 20 gündür spor yapamıyorum hayatını etkileyecek bir olay.

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yapma sınav daha önemli. Bende yarın mezun olmak için Son sinavima gireceğim 20 gündür spor yapamıyorum hayatını etkileyecek bir olay.

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yarında dinlenme günü yapıyım en iyisi :) sınavınızda başarılar size umarım halledersiniz :)

16.30= 2 ölçek whey protein tozu
17.30.18.00 gibi antrenman =sırt triceps
Pull down 4set 12 10 10 8
Close grip latpulldown 3set 10tekrar
Rowing machine 3set 10tekrar
Revers cable fly 3set 10 tekrar((((berbat bi hareket okadar gereksiz geldi ki yada ilk gün diye))

Revers push down 3 set 12 tekrar
Rope pushdown 4 set 12 10 10 8
One dumbell triceps ext. 3 set 10 tekrar
Bench dips 3set 12 tekrar

dumbell rowing eksiliğini hissettim kanatlar için okadar iyiydi ki nereye koysam neresine koysam programın bilemedim hiç :( arka kol cok iyi kasıldı..yanlız bench dips göğüsede vuruyor bu hareket arka kolda etkisi var tabikide ama alt göğüsü geliştirmesin zaten jino var :D deadlift eklemeden olmıycak artık sırt için önerilerinize açığım..

antrenman sonu 2 ölçek whey protein tozu

2.öğün 21.20=
2 kase tarhana çorbası,100 gr ton balığı,3 dilim kepekli ekmek,20 gr peynir,2 yumurta,yarım bardak ayran
3.öğün bitter çikolata,4-5 ceviz
bugünde geç kalktım geç geldiğim için eve 2 gündür biraz kötü beslenme fatsecrata göre:
yağ 74
karb 256
protein 175
kalori 2406

aslında makrolara baktığımda fena değil fakat sıcaklarda cok terliyorum ben fena kalori yakıyorumdur o yüzden kalori az bence..antrenman programı için yardımlarınızı bekliyorum özellikle sırt için daha yeni program çünkü ve sırtta pek etki göremedim nedense ..mezuniyetten 2 kare paylaşıyım fazla ifşa ettim yüzümü falan :D sıkıntı olmaz heralde nolucak :)
iyi geceler herkese..yarın off gün cumartesi de off yapıcam cünkü pazar 14.30 lys var :( pazar günü sınavdan sonra artık giderim salona bacak omuz için yoksa sınavdan önce calısırsam bacak sınav zamanı bacaklardaki kas ağrısı istemem o anda 2 günden birşey olmaz herhalde :)

Maşallah fotoğraflarda çok yakışıklı çıkmışsın ..

Ben sezonu kapattım , sınavda başarılar umarım istediğin yere gelirsin :D

Maşallah fotoğraflarda çok yakışıklı çıkmışsın ..

Ben sezonu kapattım , sınavda başarılar umarım istediğin yere gelirsin :D
cok tesekkur ederim :) tesekkur almissin tebrik ederim umarim sende istedigin yere gelirsin sonunda tatil daha iyi ilgilenicez sporla :D ama lisenin tadini cikar mutlaka okul zamanlarinda simdiden ozledim :D :(

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

qere8epu.jpg
bugun forearm, bilek ve abs calisiyorum şu sekilde duzenek yaptim fena halde kasiyo bilegi falan hareketin adini bilmiyorum salonda gormustum yaptım evde :D squatta yapicamda gerek yok yarin sinavdan sonra salona gider bacak omuz calisirim.bugun boyle gecsin.ama bu hareketi mutlaka deneyin derim :) ipi dolayarak cekiyosunuz yukari yavas yavas yuksek bi yerde yaparsaniz daha iyi.hareketin adini bulursam ekliycem..

arkadaşlar hareketin adı wrist roller...

1.öğün 13.00=1 ölçek whey protein tozu,3 yumurtalı çırpılmış yumurta,50 gr kadar peynir,maydonoz sapı,2 dilim kepekli ekmek,3-4 ceviz
15.30=benexol b12 yarım tablet
16.00 abs ve bilek forearm idmanı
wrist roller 3 set
ve diğer bilek hareketleri
düz plank 1dk
side plank 30-30
ters plank 1dk
8min abs
ağırlıkla mekik

2.öğün17.00=100 gr yulaf ezmesi,200ml süt,3-4 ceviz (artık yulaf ezmesini süte falan koymadan direk çekirdek hesabı yiycem daha güzel oluyo sanırım ceviz ile birlikte :D)
3.öğün 18.45=100-150 gr kepekli makarna,20-30gr peynir
4.öğün 21.30=140 gr ton balığı,3 dilm kepekli ekmek,1 tabak yoğurt çorbası,3 kabak dolması küçük,100 gr yoğurt
22.30=yarım tablet benexol b12 vitamin

yağ=96.96
karb=329.45
protein=170,77
kalori=2831

yarın sınav 14.30da kaça kalkıcam sınavdan kaç saat önce yesem yemek hiç bilmiyorum ayarlıycam bi şekilde.sınavdan sonra eve gelip salona giderim bacak-omuz calısıcam...teşekkürler okuduğunuz için..

Bu omuzdaki sakatlık nasıl bişey acaba ya doktora gitmek istemiyorum geçmesini bekliyorum inşalalh geçer kolumu kaldırırken sıkıntı cıkarıyo.kilo verirken evde omuz calısırken sakatlamıştım tekrarladı şimdi gün içinde iyi ama uyup uyanınca ağrı yapıyo iyi ısıtınca bişey olmuyo artık her antrenmanda iyice ısıtıcam şu omuzları :(

Bu omuzdaki sakatlık nasıl bişey acaba ya doktora gitmek istemiyorum geçmesini bekliyorum inşalalh geçer kolumu kaldırırken sıkıntı cıkarıyo.kilo verirken evde omuz calısırken sakatlamıştım tekrarladı şimdi gün içinde iyi ama uyup uyanınca ağrı yapıyo iyi ısıtınca bişey olmuyo artık her antrenmanda iyice ısıtıcam şu omuzları :(
gece yatmadan chondurax jel ya da zeytinyağı ile masaj yap omuzlara.. benim tedavi yöntemi.. zamanında schwarzxxl tavsiye etmişti.. iyi geliyor..

gece yatmadan chondurax jel ya da zeytinyağı ile masaj yap omuzlara.. benim tedavi yöntemi.. zamanında schwarzxxl tavsiye etmişti.. iyi geliyor..
hocam çok iyi oldu bu tavsiyeniz cok sağolun yatarken uygulıycam mutlaka zeytinyağını :)

benimde sakatlanmıştı üstüne kaldıramadım ağırlıkları denedim oynatamaz hale geldi 3 gün dinlendim geçti ama arada bir hissediyorum ağrıları suanda en büyük sıkıntım bel belim bayadır geçmiyor ve artık fıtık oldugundan eminim

benimde sakatlanmıştı üstüne kaldıramadım ağırlıkları denedim oynatamaz hale geldi 3 gün dinlendim geçti ama arada bir hissediyorum ağrıları suanda en büyük sıkıntım bel belim bayadır geçmiyor ve artık fıtık oldugundan eminim
gecmis olsun uzuldum belki degildir ya :/ zeytinyagi biraz ise yaramis gibi hala kaldirirken agri var ama 1 gecede degisicek degil ya aksamada deniyim :D

1.ogun:2 cirpilmis yumurta,2 dilim kepekli ekmek,50 gr peynir, 2 3 ceviz

Sinav berbatti antrenmana gidesim falan kalmadi.sureyide yetistiremedim seneye yine ayni eziyet ayni stres

Antrenman yaptim yemek yiyemedim daha birazdan yeyip paylasicam arkadaslar antrenman mukemmeldi daha once squat koymayan aklima ediyim ben :D ayrica sinav berbstti deddim ama o psikoloji ile sanirim sonra bi dusundumde okadarda kotu degil sadeve sure yetmedi diye oyle geliyo bana sanirim bakalim nolucaz...birde benim omuza tek care antr yapmak suan agri falan kalmadi isitmak gerekiyo ozaman agirmiyo insallah agirmaz suan gecti detayli sekilde anlaticam yemekten sonra antrenman ve beslenmemi takipte kalin tesekkurler..

Back
Yukarı