Egsersiz istasyonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ccann_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ccann_

Üye
44112616352160877.jpg

Merhaba arkadaslar bu resimdeki üründen aldım yapılacak haraketleri anlatan animasyon veya video var mı? yardımcı olursanız sevinirim

Gördüğüm kadarı ile yapabileceğin hareketler sanırım şunlar;

Sırt bölgesi için;
Close-Grip Front Lat Pulldown
Straight Arm Pulldown
Wide-Grip Front Lat Pulldown
Wide-Grip Lat Pulldown

Bacak için;
Leg Extension

Karın için;
Cable Crunches (biraz zor olsada uğraşılırsa yapılabilir, ama verim alırmısınız hocalarımız söyleyebilir buradan)

Göğüs için;
Butterfly
Cable Crossover(Tek taraflı olarak olabilir gene ek bir zincir takılarak.)
Bench press(makina) Butterfly'ın olduğu kısımda kanca tarzı birşey vardır. O hareketle kanatta olabilir sanırım. Tam emin olamadım.)

Biceps için;
Cable Biceps Curls(Gene bir kablo veya zincir yardımıyla)

Trapez için;
Cable Shrugs
Low Pulley Rows To Neck
Upright Cable Rows

Gözle görünürde bu hareketleri yapabilirsin. Bunları nasıl yapacağım diye soracak olursa. Egzersiz isimlerini site içerisinde arama bölümünü kullanarak öğrenebilirsin. Görsel olarak örnekleri mevcuttur.

Yazmış olduğum hareketler bilgi amaçlı olup amatör anlamda yazmış bulunmaktayım. Yanlışlarımı benimde öğrenmem açısından bilinçli bu sporla ilgilenen arkadaş ve hocaların düzeltmesini rica ederim.

Saygılar.

Forum ve internetten istediklerini ayrıntılı ve kolay bir şekilde bulabilirsin.

Teşekkür ederim yardımcı oldunuz.Peki bişey daha soracagım bu aletle yapılan haraketler boyun uzamasına engel olurmu kaç gündür buna taktımda cevaplarınızı bekliyorum

yaklasık olarak 1 aydır çalısıyorum yanlız gecenlerde gördüm body calısmak boyun uzamasına engel oluyomus kemikler yanlamasına uzuyormus yani sorum şu : bu aletle yapılan haraketler (varsa hangilerinde) boyun uzamasına engel olurmu açıklayıcı bi şekilde cevap verirseniz özellikle uzman hocalar cok memnun olurum teşekkürler şimdiden

Son düzenleyen: Moderatör:
yaklasık olarak 1 aydır çalısıyorum yanlız gecenlerde gördüm body calısmak boyun uzamasına engel oluyomus kemikler yanlamasına uzuyormus yani sorum şu : bu aletle yapılan haraketler (varsa hangilerinde) boyun uzamasına engel olurmu açıklayıcı bi şekilde cevap verirseniz özellikle uzman hocalar cok memnun olurum teşekkürler şimdiden

yanlış yerde soruyorsun..lütfen forumda arama yap..
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

ccann_ bu alet hersalonda zaten olan alet..hatta daha pro.ları..alete özel boy uzaması engelleme sorunu olmaz..engelleme potansiyeli olan hareketler zaten verdiğim linkte var..

Ortalama fiyatı 500 ile 1000 tl arası değişiyor. Bende arastırdım bir miktar. Daha profesyonellerini 5000 tl ya kadar bulabiliyorsun

O zaman yatar:S

Back
Yukarı