Ekmek konusunda yardım.

Kaç dilim?

• 1 dilim

Votes: 1 50,0%
  • 1 dilim ve daha fazlası(Yorumlarda belirtiniz)

Votes: 1 50,0%
  • 1 dilimi parçalayarak (Yorumlarda belirtiniz.)

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    2
  • Poll closed .
Arkadaşlar iyi akşamlar. Diyetisyenim bana her öğünde 3-4 adem buğday ekmeği yememi söylledi ama benim ekmeği aldığım fırında ekmek yuvarlak yani ikili
Bu durumda 3 yada 4 dilim ekmek çok fazla geliyor. şu anda 1 dilim yiyorum ama oda bana çok geldiğini düşünüyorum sizce ne yapayım 1 dilimmi yemeliyim yoksa 1 dilim ekmeği 2 yada 3 parçaya bölüp her öğünde böldüğüm dilimlerimi yiyeyim ekmek yuvarlak tahmin ediyorum daha önce görmüşsünüzdür görmediyseniz resim atabilirim.

Marketten tam buğday ekmeği, çavdar ekmeği vb alman mümkünse öyle yapabilirsin. Porsiyon kontrolünü sağlaman da daha kolay olur dilimlenmiş olduğundan.

Fırından aldığınızın besin tablosuna ulaşma imkanınız olmadığı için marketten paket almak biraz daha mantıklı.Bana kalsa ekmek tüketmeyin,yulaf,esmer pirinç vs. dururken.

Fırından aldığınızın besin tablosuna ulaşma imkanınız olmadığı için marketten paket almak biraz daha mantıklı.Bana kalsa ekmek tüketmeyin,yulaf,esmer pirinç vs. dururken.
Neden ekmek tüketilmesin?
Fırından Alırkende dilimliyorlar ama dilimlar çok büyük oluyor.
Ekmeğin kaç g olduğunu fırına sorup öğrenirsen, ne kadar yiyeceğine göz kararı karar verebilirsin. 1 dilim ekmek 25-30 gramdır.

Son düzenleme:
Back
Yukarı