Eksik olan ne?

Forumdan yaptığım spor hakkında çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum.Beslenmemi 2 değerli üyemizin yorumları doğrultusunda düzelttim.

2 hafta sonra başlayacağım suplement kombinasyonunda eksik veya yanlış varsa fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Universal ZMA veya ev yapımı zma( 450 mg magnezyum, 30 mg. cınko, 15 mg b6 miktar yanlışsa lütfen uyarın)
Optimum Nutrition %100 Whey Gold Standart
Animal Pak
Animal Flex(eklemlerimde acayip sesler ve ağrılar olmaya başladı)
Bsn Cell-Mass+No-Xplode veya Optimum vassive-ce+vassive-no veya
muscletech nanox9+nano vapor

Kararsız kaldıklarım
Omega-3 ve Glutamin
Cla+L-carnitin yağlanmamak için ama gerek var mı bilmiyorum

bunun yanında iyi beslenme tabi.Kahvaltı 9.15: 2 tam 2 yumurta beyazı, bir bardak yağsız süt, 100 gr peynir veya çökelek, 2 dilim ekmek, 5 adet kayısı, 1 fincan kahve.
Yatmadan 100gr çökelek üstüne bir kaşık zeytinyağı ve 2 tane cevizle beraber+1 bardak yağsız süt.Ara öğünleri yazıp şişirmiyeyim konuyu
Antrenmana 10.45 te başlıyorum.(pztsi, çarşamba, cuma)
Cumartesi pazar 20.00 da 40 dk cardio yapıyorum.

yorumlarınızı ve önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.Zira 3 gün içinde sipariş vereceğim.

Son düzenleme:
hem animal pak hemde flex cinko ve magnezyum içerirler..içeriklerini kontrol etmende fayda var belkide zma.ya gerek kalmaz..

omega3-6-9 ve glutamini'de eklersen eksiksiz gibi..

Bana kalırsa glutamin yerine bcaa alabilirsin(ekonomik gücün yetiyorsa), toz olanları daha ekonomik oluyor..Öğünlerle beraber 3-5 er gram alırsan gelişimini hızlandıracağını düşünüyorum..cla ve l-carnitine bence çok da gerekli değil..Omega 3 ü mutlaka ekle..

hem animal pak hemde flex cinko ve magnezyum içerirler..içeriklerini kontrol etmende fayda var belkide zma.ya gerek kalmaz..

omega3-6-9 ve glutamini'de eklersen eksiksiz gibi..

Değerlerine bakayım yetersiz geliyorsa eklerim zma yı belkide ikinci kombinasyonda eklerim.
Diez omegaları nasıl kullanma mı önerirsin?
Glutamin antrenman sonrası almam gerekir mi?(optimum whey bi porsiyonda 4gr dan fazla var)Bunun kullanımı nasıl olmalı bu kombinasyona göre?

Bana kalırsa glutamin yerine bcaa alabilirsin(ekonomik gücün yetiyorsa), toz olanları daha ekonomik oluyor..Öğünlerle beraber 3-5 er gram alırsan gelişimini hızlandıracağını düşünüyorum..cla ve l-carnitine bence çok da gerekli değil..Omega 3 ü mutlaka ekle..

bcaa hakkında pek bilgim olduğu söylenemez.ama hemen bilgileri incelemeye başladım.Glutaminin ikamesi olabilecek mi merak ediyorum doğrusu.

Omega hapları genelde 1-3 kez arasında değişen şekilde yemeklerle birlikte ya da yemekten sonra alınır.

Rpac ideal suplement kombinasyonu başlığında yapıcam dediğin kombinasyonu gördüm o başlığı incelerken.Biraz senin kombinasyondan etkilendim.Uyguladın mı onu merak ediyorum doğrusu?
Zaten bir önceki kombinasyonumda yardımlarını almıştım.:)
Avatarı değiştirmişsin hayırlı olsun bu arada.:D

optimumdaki glutamine sana yeter diyorsan ekstra almana gerek yok..çünkü kaç ölçek kullanacağını bilemem..ama 5 ölçek kullansan 20 gr ederki bence 20gr.fena değil..

Oral glutamin takviyesinin bir fayda sağlamadığıyla ilgili bir sürü deney var.

Neden bu kadar üstüne düşülüyor glutaminin anlamıyorum.

Yani hangi supplement tan 20 gr alırsan günlük, illâ ki bir etkisini göreceksindir.

Bana biraz para tuzağı gibi geliyor.

optimumdaki glutamine sana yeter diyorsan ekstra almana gerek yok..çünkü kaç ölçek kullanacağını bilemem..ama 5 ölçek kullansan 20 gr ederki bence 20gr.fena değil..
20 gram glutamin için yüksek bir miktar değil mi?

Rpac ideal suplement kombinasyonu başlığında yapıcam dediğin kombinasyonu gördüm o başlığı incelerken.Biraz senin kombinasyondan etkilendim.Uyguladın mı onu merak ediyorum doğrusu?
Zaten bir önceki kombinasyonumda yardımlarını almıştım.:)
Avatarı değiştirmişsin hayırlı olsun bu arada.:D
Kombinasyonumu daha yapamadım malesef. Yazdığım ürünlerin maliyeti çok fazla olduğundan parayı denkleştirmek oldukça zor oldu ama gerekli ürünlerin hepsini tedarik etmiş durumdayım fazlasıyla. Pazartesi günü başlıyorum kombinasyonu yapmaya. Büyük umutlarım var bu kombinasyondan açıkçası:)

Oral glutamin takviyesinin bir fayda sağlamadığıyla ilgili bir sürü deney var.

Neden bu kadar üstüne düşülüyor glutaminin anlamıyorum.

Yani hangi supplement tan 20 gr alırsan günlük, illâ ki bir etkisini göreceksindir.

Bana biraz para tuzağı gibi geliyor.

Bu araştırmalara dair yazıları okudum.Kas hücreleri tarafından kullanılmadığı yazıyordu.Ama okuduğum takviye tavsiyeleri yazılarının yarısında da öneriliyor.Bi türlü çelişkileri aşamadığımız bir sporun içinde olduğumuz aşikâr:(

20 gram glutamin için yüksek bir miktar değil mi?

Kombinasyonumu daha yapamadım malesef. Yazdığım ürünlerin maliyeti çok fazla olduğundan parayı denkleştirmek oldukça zor oldu ama gerekli ürünlerin hepsini tedarik etmiş durumdayım fazlasıyla. Pazartesi günü başlıyorum kombinasyonu yapmaya. Büyük umutlarım var bu kombinasyondan açıkçası:)

İnşallah beklediğini elde edersin.Günlük gibi bişey yazıcam etkisini anlayabilmek için.Bitincede koyarım fotoğraflarla.Belki yardımı dokunur üyelerimize.Seninde böyle birşey yapmanı beklemiyor değilim:D

Back
Yukarı