• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

eksiklerimi hocalarımdan öğrenmek isterim

öncelikle merhaba,
boyum 175 cm yaşım 18 kilom 68 civari
kaslı bir vücudum yok fakat göbek fln var sanırım tavsiye vererek şunu yap bunu yap şeklinde bana söylerseniz yardımcı olursanız çok sevinirim.
foto larımı buraya koyuyorum

biraz kasınca böyle bişey çıkıo ortaya

eksiklerimi hocalarımdan öğrenmek isterim

Son düzenleme:
.. vücudun 68 kilogram göstermiyor bunun sebebi yağlı bir bedene sahip olman senin ilk işin hacimlenmek olacaktır dert etme göbeğini sen kilo alabildiğin kadar al ve girebildiğin kadar ağır idman yap , aradan 2-3 ay geçsin tekrar fotoğraf paylaşırsın eğer değişiklik olmazsa antreman yada beslenme programında eksik ara değiştir şuan için başka söylenecek birşey yok iyi calısmalar

evet dostum yağları dert etme şimdilik kas yapmaya bak daha sonra yağlarla ilgilenirsin

Hacim mi yapmak istiyosun, yağları mı eritmek. Birini tercih edip çalışma şekillerin ona göre değişecek. Ama ben sana kardiyo ile yağ yakmanı öneririm tabi spor salonuna gideceksen de bunun yanında body de yaparsın, cardiyo ile eriyen yağlarla birlikte kasları geliştirirsin.

ben öncelikli olarak yağları eritmek istiyorum çünkü aylardır vücut çalışıyorum ve 10 kilo verdim. bunun yanında kasda yaptım ama göbeği eritemediğimden hat oluşmamakta. bu arada hacim almak fln istemiyorum sadece yağlarım erisin göbeğim erisin benim için yeterli ama yanında yaza kadar çalışarak hafif hat oluşturmakta istiyorum. vücut 68 den fazla mı gösterio yani sarkık gibi mi duruo yoksa normal mi duruo şuanda anlayamadım

kesinlikle sarkık genc. parçalı bi önden görüntü asla yok. en az 1 2 yıl calıs bu kadar aceleci olma :)

ben öncelikli olarak yağları eritmek istiyorum çünkü aylardır vücut çalışıyorum ve 10 kilo verdim. bunun yanında kasda yaptım ama göbeği eritemediğimden hat oluşmamakta. bu arada hacim almak fln istemiyorum sadece yağlarım erisin göbeğim erisin benim için yeterli ama yanında yaza kadar çalışarak hafif hat oluşturmakta istiyorum. vücut 68 den fazla mı gösterio yani sarkık gibi mi duruo yoksa normal mi duruo şuanda anlayamadım

Aylardır vücut çalıştığına emin misin..?
Aylar önceki vücudunu bilmiyorum ama, aylardır çalışmış bir vücuda benzemiyor sanki..

Aylardır vücut çalıştığına emin misin..?
Aylar önceki vücudunu bilmiyorum ama, aylardır çalışmış bir vücuda benzemiyor sanki..

aylardır dediğim 2-3 aydır çalışıyorum ve yaklaşık 10 kilo verdim. karnım ve göğüslerim sert durumda fakat yanlarda fln yağ var ve resimde tamamen göbeği saldım resimdede görünüo göbek görüntüsü var.vücut parçalı değil kaslı olduğum için koymadım resmi :) sadece şunu yaparsan iyi olur bunu yaparsan iyi olur diye tavsiye almak amaçlı açtım konuyu aslında

şuan için kas yoğunluğu kütle hakkında yorum yapmak zor yorum yapılmaya çok erken en az 4 - 5 ay daha çalış yorumlar sonra bence

şuan için kas yoğunluğu kütle hakkında yorum yapmak zor yorum yapılmaya çok erken en az 4 - 5 ay daha çalış yorumlar sonra bence

ben başka başlıklar altında kendime çalışma programları ararken birisinin tavsiyesi üzerine buraya konu açtım ve yorumdan çok bana öneri ve tavsiye verirseniz mesela sabah kalkınca şunu bunu yap şeklinde, çok makbule geçer :)

ben başka başlıklar altında kendime çalışma programları ararken birisinin tavsiyesi üzerine buraya konu açtım ve yorumdan çok bana öneri ve tavsiye verirseniz mesela sabah kalkınca şunu bunu yap şeklinde, çok makbule geçer :)

senin sıkı antremana ve beslenmeye ihtiyacın var sabah süt yumurtanın ve reçel çeşitlerinin olduğu bu kahvartı öğlen yemeğinden 1 saat önce karışık meyva tabağı öğlen yemeği proteinli olmasına dikkat 2 saat sonra antreman antreman sonrası whey protein bence öncesi karbonhidrat gaıner yani antreman 1 saat sonra hafif bi atıştırma ton balığı öneririm akşam yemeği ve enson karışık çerez ve iyibir uyku 3 ay sonra iyibir gelişme kaydedersin

daha yolun basındasın cok.once kutlenı yap sonra yag erıtırısın..basarılar.bence bunları dert etme suan.alabılgıın kadar kalıtelı kalorı al vucudunuı kaslarını zorlayabıldgın kadsar zorla(sakatlancak kadar degıl tabıkıde)gerısı dınlnemek.bady buldıngın espırısı kolay aslında..3 temel ayagın ustunde..
1.sıkı idman
2.iyi beslen
3.iyi dinlen. .. saygılar...

Back
Yukarı