Ektomorf Luk ve gelişim

Merhaba arkadaşlar birkaç sorum olacak ben bu spora başlayalı 4.ayım oldu başlıkta da belirttiğim gibi ektomorf um ince kemikliyim.basladigimda kol ölçüm 30,5cm idi şuan soğuk 34 cm sizce 4 ayda az mı ? Kilomda başladığım da 70 idi şuan 76 boy 182cm salonda bir arkadaşım var onun kolu 33 cm ama benimkinden gayet iri gorunuyor.ben ektomorf olduğum için midir? Birde ektomorf için 40 cm kol hayalmidir yapılabilir mi ? Teşekkürler (fotodaki kolumun son hali sizce 40 a geletirebilecekmiyim ümit vad ediyor mu?)

Eklentiler

• Screenshot_2018-05-02-20-55-05-522.jpeg
    Screenshot_2018-05-02-20-55-05-522.jpeg
    41,8 KB · Görüntüleme: 463
4 ayda 3.5cm kol gelişimi gayet iyi demekki boşa vakit geçirmemişsin salonda kol hacmin şuan ektomorf gibi durmuyo ektomorf ve mezomorf arası bir yapıda olduğunu düşünüyorum 40 cm imkansız değil hatta bu işi en iyi şekilde ciddiye alırsan çok çok uzun bi süreyede gerek kalmicaktır
Gelişme ilk aylara göre yavaşlicaktır genelde olduğu gibi, karbonhidrat ağarlıklı beslen bence vücut yapına iyi gelir.

4 ayda 3.5cm kol gelişimi gayet iyi demekki boşa vakit geçirmemişsin salonda kol hacmin şuan ektomorf gibi durmuyo ektomorf ve mezomorf arası bir yapıda olduğunu düşünüyorum 40 cm imkansız değil hatta bu işi en iyi şekilde ciddiye alırsan çok çok uzun bi süreyede gerek kalmicaktır
Gelişme ilk aylara göre yavaşlicaktır genelde olduğu gibi, karbonhidrat ağarlıklı beslen bence vücut yapına iyi gelir.

[DOUBLEPOST=1525372055][/DOUBLEPOST]Tesekkürler hakikaten yavaşladı ama bu iş sabır işi kolayca yapılsa herkes kaslı kaslı gezse ne anlamı kalır bu sporun.

Back
Yukarı