Ektomorf, Yağlı, Göbekli, Kunduracı Gögüslü, isek Ne yapacağız?

açtıgın konuya baktım. Bende bel fıtıgı baslangıcı oldugu için korkuyorum açıkcası. Squat, Deadlift, Leg pres, hareketlerini yapmıyorum. Bunları hafif agırlıkla sık tekrar mı yapmamı önerirsin?
Birde senin programı normal programıma ekliyim mi yoksa ayrı mı çalışmak lazım?
Korkuyosan Bacak için high step yap, sırt için, Lat pull down ya T-Bar Row. Ama hiç biri Deadlift'in yerini tutmaz

Tengri biz menen.

2. fotodan herşey anlaşılıyor, boynun ileride bel çukuru fazla sırt & arka omuz güçsüz görünüyor, 2pacist çoğu şeyi söylemiş zaten, forumda wrestler in postür bozukluğu na dair konusu var, oradanda bişiler öğrenebilirsin.. sosyal medyadan, yani telefondan pc den falan uzak durmaya çalış, oda boynunu öne doğru büküyor..

Merhaba arkadaslar, Dün doktara gittim ama çıkan sonuç beni şaşırttı. pelvic tilt çıkmadı hatta belin alt kısmı olması gerekenden daha düz cıktı, kavis vermem lazımmıs biraz??

kardeşim bence abartıyorsun vücudun gayet normal ağırlık antrenmanlarına başla kas kütlesi kazanmaya bak sonbahara doğru ilerliyoruz zaten kış döneminde güzel bir hacim yaparsın yazın da definasyon çiçek gibi olur, başarılar

Merhaba arkadaslar, Dün doktara gittim ama çıkan sonuç beni şaşırttı. pelvic tilt çıkmadı hatta belin alt kısmı olması gerekenden daha düz cıktı, kavis vermem lazımmıs biraz??
O da Posterior pelvic tilt oluyor zaten. :) öylesine baktımı, ölçüm yaptı mı? Fotoğraflarda net Anterior Pelvic tilt gözüküyor. daha ne kadar kavis vereceksin? "Kavis vermek" :D

Tengri biz menen.

O da Posterior pelvic tilt oluyor zaten. :) öylesine baktımı, ölçüm yaptı mı? Fotoğraflarda net Anterior Pelvic tilt gözüküyor. daha ne kadar kavis vereceksin? "Kavis vermek" :D

Tengri biz menen.
neyse o endişem geçti, rontgen e baktım çok sorun gözükmüyor. böyle iyi . Gögüs kafesi çukurlugundan dolayı göbek daha çıkık gözüküyor sanırım. Jinekomasti de deilmişim. testo testi yaptılar haftaya çıkacak bakalım.

Sence çalıişma programı nasıl olmalı? Haftada 3 gün invertal kardio yapıyorum. (20-25 dak). kardio yaptıgım 2 gün 15-20 dakka ağırlık çok tekrar/ az ağırlık.
1/2 günde ağırlık çalışıyorum

http://www.bodybuilding.com/fun/lee-labrada-12-week-lean-body-trainer.html

şurdaki programa uymaya çalışıyorum

neyse o endişem geçti, rontgen e baktım çok sorun gözükmüyor. böyle iyi . Gögüs kafesi çukurlugundan dolayı göbek daha çıkık gözüküyor sanırım. Jinekomasti de deilmişim. testo testi yaptılar haftaya çıkacak bakalım.

Sence çalıişma programı nasıl olmalı? Haftada 3 gün invertal kardio yapıyorum. (20-25 dak). kardio yaptıgım 2 gün 15-20 dakka ağırlık çok tekrar/ az ağırlık.
1/2 günde ağırlık çalışıyorum

http://www.bodybuilding.com/fun/lee-labrada-12-week-lean-body-trainer.html

şurdaki programa uymaya çalışıyorum
ilk 3 ay stronglift öneririm.
Edit: Pardon belinden sakattın dimi, bilemiyorum bir araştır ama pek kardio ile içli dışlı olma.

Tengri biz menen.

kardeşim bence abartıyorsun vücudun gayet normal ağırlık antrenmanlarına başla kas kütlesi kazanmaya bak sonbahara doğru ilerliyoruz zaten kış döneminde güzel bir hacim yaparsın yazın da definasyon çiçek gibi olur, başarılar
Raskolnikov1 sana katılıyorum.recirin vücudu gayet sağlıklı.ben en başta pelvic tilt olmadığını demiştim ama bazı arkadaşlar pelvic tilt olduğunu söylüyordu.ve yaniliyorlardi.ben ona zaten bakarak teşhis koyamayacagini söylemiştim.ama ne yaparsın insanlar birkaç şey bildiği halde onuda yanlış biliyor ve kendilerini doktor zannediyorlar.ve suan o kişi hala recirde pelvic tilt olduğunu söyleyerek onun moralini bozmaya çalışıyor.ustelik doktorun dediğine karşı geliyor[emoji1]neyse ben arkadasa daha bişey demiyorum.zaten isim verme geregi duymadim forumdan kim oldugunu anlayabilirsiniz ama recir sana yine söylüyorum gayet sağlıklısin sadece spor yaparak kaslarını güçlendirmelisin.herkese iyi sporlar dilerim[emoji5]

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2paciste katılıyorum eğer posterior pelvic tiltse deadlifti kesin yapması lazım belini güçlendirmek için pelvik tilti bilmem de kifozun kesin var şu sırt bölgen aynı benimki gibi esnetme hareketlerini yap youtubeta var düzelince boyun uzamış gibi oluyor

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abartıyorsundan kastım yağlı, göbekli, kunduracı göğüslü kısmı için geçerli diğer olayı bilmiyorum duruş bozukluğu kısmını. yağ oranın gayet normal göbekli de değilsin ama dedikleri gibi duruşundan dolayı biraz karnın önde gözüküyor hepsi bu benim görüşüm tabi..

Fotoğraftan gördüğüm net Antrior pelvic tilt, düz olsa öyle olmaz. Duruş bozukluğu net. Corey hall denen arkadaşa bakın düzgün postur öyle olur. Alt karın kasları fazla gevşek bu yağ oranına göre alttan o kadar ileri taşması normal falsn değil. Çıkmış oradan veledin biri hala konuşuyo.

Tengri biz menen.

oooo BAkın ne çıktı, jinekomasti diye gittik prolaktin çıktı. Al bide burdan yak. Testo doktor normal dedi ama bana düşük geldi siz ne dersiniz?

0kpl19.jpg

Back
Yukarı