Arkadaşlar merhaba,
Kendimi bildim bileli zayıf, hayatını bilgisayardan kazanan, güc ile ilgili birşey gerektiginde hep yardım isteyen biriyim. 1 şınav bile çekemiyordum. Mesleğimi değiştirdiğimden dolayı otelde yaşamaya başladım ve düzenli olarak spor salonuna gitmeye fırsatım olmaya başladı. Weider'in protein tozunu her antremandan sonra kullanıyorum.
Haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum ve haftasonu bir gün en az yüzüyorum. Spor salonu cok yetersiz. Dambıllar, cable crossover machine, bench sehpası ve bacak makinaları dışında birşey yok. Azimliyim ama gel görki fotoğraflarda da görülebileceği gibi vücudum gercekten spora hazır degil ve geliştiğini aynada göremiyorum. Çalıştığım ağırlıklar 2 katına çıktı, şınav çekemezken artık tek seferde 20 tane cekebiliyorum.
Yaptığım program
---------- Gögüs - Omuz------------
Dumbell Bench Press 4X10
Cable Fly - 4X10
Dumbell Incline Press 4x10
3 set Şınav
Shoulder Press 4X10
Cable Lateral Side Raise 4x10
Rear Delt Lateral Raises 4x10
---------- Sırt - Kol------------
lat pull down 4 X 10
Seated rows 4X10
Barbell Bend over row 4X10
Barfiks çekemiyorum o yüzden ekleyemiyorum sırt gününe
Lower Back Extension 4x10
Dumbell Curl 4x10
Tricep Pushdown 4x10
Hammer curl 4x10
Son olarak iki yana açılan kalın ip var onu yukardan aşağı cekiyorum 4 x10
---------- Bacak------------
Leg Extension 4x10
Leg Curl 4x10
Squat 4x10
Deadlift boş bar ile 4x10
Boy 176 Kilo 65-67 arası.
5 ay önceki halim
5 ay sonraki halim sadece 2 kilo alabildim bu sürecde.
Gördüğünüz üzere 5 ay boşa geçmiş bile denilebilir. Sizlerin genetik olarak şanssız bu arkadaşınıza ne gibi tavsiyeleri vardır
Kendimi bildim bileli zayıf, hayatını bilgisayardan kazanan, güc ile ilgili birşey gerektiginde hep yardım isteyen biriyim. 1 şınav bile çekemiyordum. Mesleğimi değiştirdiğimden dolayı otelde yaşamaya başladım ve düzenli olarak spor salonuna gitmeye fırsatım olmaya başladı. Weider'in protein tozunu her antremandan sonra kullanıyorum.
Haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum ve haftasonu bir gün en az yüzüyorum. Spor salonu cok yetersiz. Dambıllar, cable crossover machine, bench sehpası ve bacak makinaları dışında birşey yok. Azimliyim ama gel görki fotoğraflarda da görülebileceği gibi vücudum gercekten spora hazır degil ve geliştiğini aynada göremiyorum. Çalıştığım ağırlıklar 2 katına çıktı, şınav çekemezken artık tek seferde 20 tane cekebiliyorum.
Yaptığım program
---------- Gögüs - Omuz------------
Dumbell Bench Press 4X10
Cable Fly - 4X10
Dumbell Incline Press 4x10
3 set Şınav
Shoulder Press 4X10
Cable Lateral Side Raise 4x10
Rear Delt Lateral Raises 4x10
---------- Sırt - Kol------------
lat pull down 4 X 10
Seated rows 4X10
Barbell Bend over row 4X10
Barfiks çekemiyorum o yüzden ekleyemiyorum sırt gününe
Lower Back Extension 4x10
Dumbell Curl 4x10
Tricep Pushdown 4x10
Hammer curl 4x10
Son olarak iki yana açılan kalın ip var onu yukardan aşağı cekiyorum 4 x10
---------- Bacak------------
Leg Extension 4x10
Leg Curl 4x10
Squat 4x10
Deadlift boş bar ile 4x10
Boy 176 Kilo 65-67 arası.
5 ay önceki halim
5 ay sonraki halim sadece 2 kilo alabildim bu sürecde.
Gördüğünüz üzere 5 ay boşa geçmiş bile denilebilir. Sizlerin genetik olarak şanssız bu arkadaşınıza ne gibi tavsiyeleri vardır