El bileğiniz kaç cm

Bileğiniz kaç cm ?

• Total voters
    69
Ocensers peki bişey sorcam biraz saçma olucak ama benim boyum 1.73 ken de 17.5 ti şimdi 1.75 oldum hala 17.5 benim endoluğum, mezoluğa falan dönüşüyo olabilir mi :P

boy 1,83 kilo 72 yaş 16 bilek 17

oy verdiğim zaman 17 diye ölçtüm ama 16.9 şimdi oyu da geri alamıyoruz napıcaz :), 3-5 kilo verince 16 buçukları görür, ektomorf 1.76

ibretlik foto atayım konuyla ilgili, sene 2008 muhtemelen, üniversitede yurttayım, afyonlu arkadaşın yaptığı melemeni mideyi indirdikten sonra, kilo 98 ve bilekler :)

g07n4.jpg

1.86 boy , 17cm bilek.18i yeni geçtim :D antremanla sertleştirebiliyorsak uğraşalım diyecem ama biceps gibi bir kısım değil ki ağırlıkla hacimlendirelim :D

Boy 181, bilek 17 yaş 36 kendimi bildim bileli bileklerim incedir ancak ön kolum aşırı derecede güçlüdür, bilekçi olmayan birine şu ana kadar bilek güreşinde yenilmedim, el pensesi satın alırken de deneyerek aldım ve 10-40 kg arasını kendime uygun gördüm çünkü hiç idmansız 30 kilogram ayarında 105 kere sıkabiliyordum. Yaramaz bir çocuktum 3 kere sol ön kolumu kırdım, 2 kere de sağ ön kolumu kırdım, sağ ön kolumu bir kez de annem demir boru ile vurarak kırmıştı, ince bilekli olmak kozmetik açıdan kötü bir durum ne saat ne bileklik yakışıyor ancak güç ve mukavemetle yakından uzaktan ilgisi olmadığına inanıyorum, kozmetik açıdan problem görenler bilek bölümlerine yağ enjekte ettirebilirler bunun estetik ameliyatı yapılıyormuş.

Back
Yukarı