Elimde 5 parça supplement var. bunları en etkili şekilde nasıl alabilirim

Merhabalar benim elimde;
ON whey
gaspari aminomax 8000
opti-men
universal creatine
Muscletech nano vapor hardcore
var. Ben bunları en verimli hangi şekilde kullanabilirim. (Antremanları akşam 4-5 gibi yapıyorum)

whey sabah kalkınca ve antrenmandan sonra
optimen kahvaltıdan sonra
nano vapor antrenmandan yarım saat önce
creatin 90 kilo altıysan 1 çay kaşığı vapora at bi çay kaşığı da antrenmandan sonra wheye. 90 kilo üstüysen tatı kaşığıyla yap
Yeni konu açıp kirlilik yapmayayım bende buradan sorayım. Öncelikle bende 6-7 aydır yapıyorum boy 1.88 kilo 90 yaş 20 iri kemikli bi yapım var ve yağ oranım %17 falan. Yarın sipariş vereceğim ve elimdeki suplementler şunlar olacak:
Gaspari Myofusion Protein
Gaspari BCAA
Gaspari Glutamine
Scitec Creatine
Proteini daha çok yumurta et peynir falan buralardan alacağım için sadece antreman günleri 1 ölçek alayım diye düşünüyorum. Diğerlerini de konuştuğum bi abi şöyle dedi: BCAA yı her gün 2 tablet al, glutamine i spor yaptığın günler 5 gr al. Creatine hakkında pek bilgim yok.

Sizce bu supplementleri nasıl, ne kadar ve ne zamanlar alayım? İyi bir kombinasyon olduğuna inanıyorum, ziyan olmasın :) Birde antremanlarımı 3 er gün(Gögüs+biceps, omuz+bacak, sırt+triceps)+ 1 gün dinlenme şeklinde götürüyorum. Sabahlarıda haftada 3-4 gün falan cardio var 40 dk lık koşu şeklinde.
myofusion sabah ve ant sonrası
bcaa ant önce 2 ant sonra 3 4
glutamin ant sonra 5gram
creatin tatlı kaşığıyla ant önce ve sonra

ant sonunda wheyin içine at creatin ve glutamini

teşekkürler ama ben o kadar fazla almak istemiyorum ya. yeni başlıcam kullanmaya bcaayı haftada 14 den fazla kullanmak istemiyorum açıkcası. proteinide günde 1 servis diye düşünmüştüm.

teşekkürler ama ben o kadar fazla almak istemiyorum ya. yeni başlıcam kullanmaya bcaayı haftada 14 den fazla kullanmak istemiyorum açıkcası. proteinide günde 1 servis diye düşünmüştüm.
Bcaa yı niye günde 2 tanenin dışına çıkmak istemiyosun? Creatini çay kaşığıyla al o zaman. Bir tatlı kaşığı 5gram, çay kaşığı 3gram yapıyo kreatin için. 90 kilo üstüne günde 10gram altına 5 gram öneriliyo. Glutamin zaten bi kere al dedim gece de alınıyor yatmadan. Tozu beslenmene göre al zayıfsa o gün beslenmen fazladan alabilirsin. Tabi senin biliceğin iş. Bunlar gıda takviyesi hiç bir şekilde yediğin yemeğin yerini tutmicak. Kimsenin dediğine kulak asma bunlar seni ne şişirir ne büyütür beslenme olmadıktan sonra. Kolay gelsin

evet aynen katılıyorum. öğrenciyim ve çok fazla para harcayamayacagım için bu set 3 ay falan gitsin istiyorum. o yüzden 2 nin üstüne çıkmak istemiyorum. bide bcaa yı spor yapmadığım günler almalı mıyım? aynı şekilde glutamine ve creatineide.

whey sabah kalkınca ve antrenmandan sonra
optimen kahvaltıdan sonra
nano vapor antrenmandan yarım saat önce
creatin 90 kilo altıysan 1 çay kaşığı vapora at bi çay kaşığı da antrenmandan sonra wheye. 90 kilo üstüysen tatı kaşığıyla yap

myofusion sabah ve ant sonrası
bcaa ant önce 2 ant sonra 3 4
glutamin ant sonra 5gram
creatin tatlı kaşığıyla ant önce ve sonra

ant sonunda wheyin içine at creatin ve glutamini
Hocam peki aminoyu nasıl kullanmamı önerirsiniz

evet aynen katılıyorum. öğrenciyim ve çok fazla para harcayamayacagım için bu set 3 ay falan gitsin istiyorum. o yüzden 2 nin üstüne çıkmak istemiyorum. bide bcaa yı spor yapmadığım günler almalı mıyım? aynı şekilde glutamine ve creatineide.
off günlerde kullanılabilir fakat gerekli değildir. O zaman 2sinide antrenmandan sonra al.

Hocam peki aminoyu nasıl kullanmamı önerirsiniz
Kafana göre deneyip gör bence. 3 ant önce 3 ant sonra olarak başlayabilirsin.

off günlerde kullanılabilir fakat gerekli değildir. O zaman 2sinide antrenmandan sonra al.

Off günler almayıp antrenman günleri 3 tane almaya karar verdim. Antrenmandan önce 2 sonra 1 mi yoksa önce 2 sonra 1 mi alayım. çünkü antrenmandan sonra glutamine protein tozu ve bcaa alıcam. protein tozundada biraz amino oldugu için bcaa yı 2 önce 1 sonra almayı dusuyorum. sizce nasıl yapayım?

Back
Yukarı