12hunkar12
Üye
Merhaba "bodyforumtr" ailesi artık 1 yıl geçtiki hala sporu bırakmadık umarım daha da devam ederiz . Sizlerden yardım bekliyorum bu konuda. Birkaç suplement var elimde fakat nasıl ve ne zaman kullanacagımı bilmiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum .
Optimium % 100 whey gold
Aminomax 8000 gaspari ( 350tb olan )
now c vitamin 1000 mg
Hardline AAKG
Serius mass vardı oda bitmek üzere pek bi etkisini göremedim tavsiye etmiyorum içeriği güzel sadece pump etkisi yok.
Bunların kullanım zamanlarını nasıl kullanabilirim ant öncesi sonrası ve off günleride unutmazsak ?
Birde amino tek porsiyon da 4 tane önce 4 tane sonra şeklinde yazıyor ben ant sonrası direk 8 amino atıyorum yarım saat sonra da protein tozunu içiyorum bu yanlış mıdır ?
bench_O
Optimium % 100 whey gold
Aminomax 8000 gaspari ( 350tb olan )
now c vitamin 1000 mg
Hardline AAKG
Serius mass vardı oda bitmek üzere pek bi etkisini göremedim tavsiye etmiyorum içeriği güzel sadece pump etkisi yok.
Bunların kullanım zamanlarını nasıl kullanabilirim ant öncesi sonrası ve off günleride unutmazsak ?
Birde amino tek porsiyon da 4 tane önce 4 tane sonra şeklinde yazıyor ben ant sonrası direk 8 amino atıyorum yarım saat sonra da protein tozunu içiyorum bu yanlış mıdır ?
bench_O