Guzel Supplementler bulmussun ancak aralarinda ayni ise yarayan 2 farkli marka olanlar var neden boyle denemek istedin anlamadim mesela MP assault ile Jack3d ayni urunlerdir tur olarak.
Jack3d yeni kullanmaya basladim daha once NO X-PLODE kullaniyordum pre work out olarak , jack3d'in arkasinda da yazdigi gibi bu urunu 30-45 dk once alicaksin spordan ve mutlaka ac karnina almalisin , migde bos olsun yoksa kusarsin. Soguk su ile karistirip icerbilirsin , 3 olcekden fazla koyma tehlikeli olabilir senin icin once 1 olcekle basla etkisi az olursa 2 olcege cikar ki genelde 2 olcek kullanirlar jack3d'i.
Protein olarak Nitro-Tech Hardcore tercih etmissin , tabi ki kendi tercihindir ama bana sorarsan optimum nutrition urunlerini her dalda tereddutsuz onerebilirim ki en saglam urunude dunyada en cok satan Whey proteinidir , ama almissan yapacak birsey yok. Calismandan sonra % 1 veya 2 yagli sutle karistirip icmebilirsin bu urununu.
Universal Animal Pak , bu urunu tercih etmen iyi olmus multi vitamin olarak cunku cok kuvvetliyidr , 11 hap iceriyor bi pakette ama paranin hakkini veren bi urun. Bu urunu jack3d yada Assault ile spordan 30-45 dk once beraber 11 hapi yuvarla , ac karnina olmayi da unutma.
Optimum N. Amino 2222 ve Optimum N. Creatine . bu urunlere gelince bunlari spordan sonra proteinle yada bi 20 dk aralikli alman iyi olur. beraber alindiginda bi zararini gormessn cunku ben creatini iciyorum o yuzden bi sorun yok ama 2222 kullanmadim o yuzden bilemicem.
Yag yakicilarin hakkinda pek bilgim yok o yuzden onlarin zaten kutularindada yazar , ingilizce anlamiyorsan gene bu siteden bilgili kisilere sormani tavsiye ederim.
Almani tavsiye edecegim urunler var tabi ki kendin bilirsin ama genede bir tavsiyedir.
Oncelikle burada aldigin bircok urun sana pump etkisi verecek , vicudun ve metabolizman 2 , 3 kat daha hizli calisacak ve ben bunu goruyorum kendi vicudumda, bu urunler seni daha cok pump yapacagi icin senin kalbini de yoracak , kalbine zarar gelecek demiyorum korkma ama unuttugun ve almani siddetle tavsiye edecegim bi urun olarak Fish Oil almalisin. Balik yagi omega-3 icerir ve kani temizlemede , kemikler de ve ozellikle kalp'e cok yararli , bircok seyi vicudunda duzene sokar. Kilolu oldugunu sanmiyorum zayifda degilsin sanirim zayif olsan Gainer onerebilirdim. Ancak gene gerekli gordugum bi urun daha var cunku Yanlizca spordan sonra alacagin protein sana yeterli gelmeyebilir protein ihtiyacina. Uyku da cok kas kaybedersin ve buna bire bir bi urun gene Optimum Nutrition'in kini oneririm en iyi icerik onda cunku ON % 100 Casein , casein cok gerekli bi urun ozellikle gece icin , yavas kas yapimina yararli bi urun ve zengin bir amino asid blend'i iceriyor.
Son olarak creatin almaya basladiginda gunde cok su icmen gerekir , ve creatini ictikden sonra mutlaka besin takviyesi yap . bu iki faktor cok onemli creatinde herseyi gec ama bu ikisini gecme creatin kullanirken.
Ben bildigim kadarini soyledim gene bir sorun olursa mesaj atabilirsin
Kolay Gelsin.