eminönü ve supllement toptancıları

eminönünde istanbul ticaret üniversitesinin tam karşısında peynir altı tozu satan bir dükkan var..

hayır sadece peynir altı tozu,kakao gibi ürünler satıyor hatta kendisi peynir altı tozunu almanyaya ithal ettiğini powerman markasının onun hammaddelerini kullandığınu iddaa ediyor tonton bi amca :) fakat dediğin gibi bi toptancı bulamadım ben eminönü taraflarında

tahtakaledeki pasajlara girin ne ararsanız var ama %70 i sahte

hayır sadece peynir altı tozu,kakao gibi ürünler satıyor hatta kendisi peynir altı tozunu almanyaya ithal ettiğini powerman markasının onun hammaddelerini kullandığınu iddaa ediyor tonton bi amca :) fakat dediğin gibi bi toptancı bulamadım ben eminönü taraflarında

Haha buna inananlarda varmidir, acaba? :lol:

-Ne yalan söyleyim ben inandım birden... :)

Bende itiraf ediyim amca o kadar inandırıcı anlattı ki ver şurdan 5 kilo diyesim gemişti :) sonra araştırınca böyle birşeyin imkansız olduğunu öğrendim

ANKARADA ''AMERİKAN PASAJI'' İSRANBULDA DA Sanırm Eminönü...
ayırt etmek gerçekten zor.. hele birde çaylaksanız... enkötü supplement nereden baksan 50 Ytl nin altında yok.. bilemedin 30 . paranı resmen çöpe atıyorsun. ama insanlar /bu sporla uğraşan arkadaşlarımız) 100 lerce milyon verdikleri kutu kutu protein tozlarının fiyatını amerikada, avrupa ülkelerinde neredeyse %50 daha ucuz oldugunu bile bile para dökmekten bıkkınlık geldiğinden ucuz görünce hemen almak isteniyor.. benim içinde geçerli... o yüzden aklımda daha pahalı olsun - şıkır şıkır alışverişmerkezlerindeki eczanerlerden olsun kafam rahat lsun felsefesi var

Ankara'da Amerikan Pasajı'ndan almak gibi bir hata yapmayın. Ucuz olanlar sahte zaten, kendim denedim ve gördüm. Direk iade ettim ve 30 Ytl zarar ettim, neymiş kutuyu açmışım ki jelatin açıktı. 2 gün boyunca midem ağrıdı, pek bir şey yiyemedim ve boğazımda bir yanma söz konusu oldu, en kısa zamanda tahlil yaptıracağım. Aman ha diyorum sakın... Ucuz olmayanlar mesela bir Ultimate Isocool 85 Ytl, e bunun orijinal faturalısı zaten 80-85... Hardline K.G.T 85 Ytl e bunun faturalısı 60-65 Ytl. Eş değer parayı vereceğime gider faturalı alırım içim rahat olur; çünkü belki onlar da sahtedir, fazla parayı zaten kimse vermez. Lütfen sağlığınıza önem veriyorsanız Amerikan Pasajı'nı unutun.

Son düzenleme:
emınonunden alabılecegınız seyler bellıdır.

suttozu
peynır altısuyu tozu
jelatın
dextroz.

bunları oradakı pastacılık ve dondurma malzemelerı satan yerler satar.cunku bunlar dondurmave pasta yapımında kullanılır.

jelatını vısne suyuna katıp kaynatıp jole yapıp yıyebılırsınız..eklemlere cok ıyı gelır.omuz sakatlıgımı boyle gcırmıstım.dextrose danda celltech yapabılırsınız kendınız.
suttozu ve peynır altı tozundanda keklerınızın ııcıne katabılırsınız.algıda dondurma alıp ıcıne katıp tuketebılırsınız.tadına dayanabılırsenız.
saygılar.

Back
Yukarı