• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

emrah askerden önce

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emrah
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dize unuttum pozu ama bugun bacak antremanım vardı hatırladım cektım bakalım ne yorum verceksin :D bu arada bacak kıllı baya kusurada bakmayın :Dhyper_
dsc01239sm0.jpg

1515928862.jpg

1515923676.jpg

emrah gelişimin bence gayet iyi..dış bacak, triceps ve yan omuz oldukça başarılı..

Emrah gerçekten çok başarılı bi wücut çıkartmışsın ortaya azim süper wücutta süper inş hayırlısıyla gidip gelirsinde askere yarışmalarda görürüz seni:)

Kim ne derse desin, ilk halin ve son ahlin arasında dağlr kadar fark var, gerçekten tebrikler. Senin amacın ne bilmiyorum ama biraz yağlısın. Alt karından ve gıdıktan anlaşılıyor. Gıdık olayı bendede var zaten, hacim alırken ister istemez oluyo o kadar =)) ki zaten amacın dahada kilo almaksa önem vermene gerek yok ilerde istediği ölçülere ulaştığın zaman yakarsın fazlalıkları, orası kolay.

Tekrar tebrik ediyorum ve umarım istediğin yere ulaşırsın.

Back
Yukarı