Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Doktora gidiceksin bir daha sana ilaç yazıcak. Burada kimse guru değil gelip sana şunu yap desin. İlaçsız geçicek birşey de değil jineko.17[DOUBLEPOST=1442445524][/DOUBLEPOST]daha onceden baska birsey icin doktora gidip ayrintili kan tahlili yaptirmistim hormon bozukluğu falan çıkmamıştı eskiden kiloluydum kilo verdim ama meme gitmedi hala
Devlet Hastanesi tüm hızmetlerını ucretsız yapmıyor.Nasılki bazı ilaçlar ucretsızken bazıları sıgorta kapsamında degıl aynı mantık.Jinekomastı eğer aşırı derecede saglıga zararlı durumda degılse ucret aliyolar estetıge gırıyor cunku.Forumda bırısı ucretsız amelıyat ıcın doktorların ucretsız ameliyat için onay vermesı gerekıyo demışti.Bu da aşırı derecede vakalar ıçın geçerliymiş.Bizzat kendisi bilen başına gelmiş birisi varsa onun açıklaması daha iyi olurmerhaba arkadaşlar bende iri göğüsler var 110 kiloya kadar çıkmış birisiyim boyum 183 yazın tişört giyemiyorum 110dan sonra spora başladım 80e düştüm cardio yaparak ve aşırı kas kaybı oldu yağda verdim tabi ama kas baya kaybettim neyse göğüsler hala aynı oranda dik ve belli olduğu için jinekomasti olması ihtimali fazlaydı bende en sonunda doktora gittim ( zaman bulamayan arkadaş bende sürekli ileri tarihe atıyordum ama en kısa zamanda git) adam bi göz ucuyla baktı ama kesin sonucun ultrason olduğunu söyledi ultrasondan sonra yağ dokusu olduğunu söylediler kendi başına erimesi uzun zaman alıyor ve sağlam bi program gerektiriyor beslenme dahil göğüs idmanınızıda göğüsü dikleştiricek şekilde yapmayın esneticek şekilde yapın tekrarı bol tutun her neyse adam amelitla hemen alırız dedi 1600tl çekti yakın zamanda oldu bu benim sorum devlet hastanesinde ameliyat için para almaları normal mi ? bide işte benden örnek alın çok merak ediyorsanız doktora gidin ben plastik estek cerrahına gitmiştim yağmı yoksa jinekomastimi kesin sonuca varın resimle elle olcak iş değil öğrenmek parayla değil evet zaman harcıcaksınız ama foruma harcıcanız zamanı hastaneye gitmeye harcayın kesin sonuca ulaşın. ve sorumuda cevaplarsanız sevinirim saygılar...