• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

emx91 yaş17 evde vücut geliştirme yeni fotolar !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emx91
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben karin calisirken 3 carpi 30 olayina karsiyim cunku kaslari hic zorlamadigina inaniyorum ben egimli sehpada kucagima 10 kilo agirlik alarak 4 carpi 12 seklinde calisiyorum daha cok zorluyor zaten karin kaslarinin diger kaslardan farki yok onlar ole gelisiyosa bence karinda bole olmali

karında 3 * 30 yarım mekik şeklinde bana yetiyor oldukça zorlanıyor karın kasları
:)
tabi herkesin yapısı farklı kimi yorulmak bilmez kimi 2* 10 da yorulur burda kendine göre program hazırlamak çok onemli benim program tam bana göre zaten max verimi alıyorum :)

Programıda vereyim genel olarak 4 günlük dolaylı bir çalışma sürem var. 4. günde bir başa dönüyorum bu 4 günün 3 günü çalışma 4. gün dinlenme
Çalıştığım bölgeler

1. gün
Karın
Kollar

2. gün
Bacak
Sırt

3.gün
Göğüs
Omuzlar

4.gün dinlenme + kaslara masaj :)
Sonra tekrar başa donuyorum 1. güne

Hareket adlarını yazmadım araştırırsanız bildimiğiz temel dumbble - halter ile yapılan hareketlere şurdan kas gruplarına tıklayarak videoları ile ayrıntılı görebilirsiniz.
http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/

diğer yaptığım şeyler sporu genelde akşam 22.00 - 23.00 arası yaparım
ve de Yemekten 5 dakika sonra :)

Işığı tam üzerine tutmuşsunuz kilonuz çok az kemikler olduğu gibi meydanda kilo almanızı öneririm

ya zayıf olup kaslar meydana çıkınca herkez vücutcu oluyor ozaman biz boşuna uğraşıyorz gerçekci olun forum un değerini artırır arkadaşlar daha iyi lerini görelim kızmayın ama senin vücudun çok da ahım şahım değil kolay gelsin u8marım hedefine olaşırsın

biraz kilo alarak kas yapını daha çok ortaya çıkarman gerekli,çünkü fit bir vucüt bu değildir?he sen seviyorum kendime bayılıyorum diyosan o başka ama fit bir vucüt bu değildir nette bir bak istersen resimlere

ya zayıf olup kaslar meydana çıkınca herkez vücutcu oluyor ozaman biz boşuna uğraşıyorz gerçekci olun forum un değerini artırır arkadaşlar daha iyi lerini görelim kızmayın ama senin vücudun çok da ahım şahım değil kolay gelsin u8marım hedefine olaşırsın

söylediğinde haklısın beni bir bodyciyle karşılaştırma 65 kiloda anca bu kadar
kilo almak istemiyorum pek o zaman daha çok şişeceğimi biliyorum ama ben ince vücudu seviyorum kalın çok kaslı değil.

biraz kilo alarak kas yapını daha çok ortaya çıkarman gerekli,çünkü fit bir vucüt bu değildir?he sen seviyorum kendime bayılıyorum diyosan o başka ama fit bir vucüt bu değildir nette bir bak istersen resimlere

şu an kilo almaya karar verdim, paul walkera benzer vücut yapıcam :)

Back
Yukarı