yiko21
Üye
Merhaba arkadaşlar.Ben bilgisayar mühendisliği okuyorum aynı zamanda vücut geliştirmede 15. ayımı bugün doldurdum.Ben akıllı telefon için bir uygulama geliştirmek istiyorum fakat ilk önce ihtiyaca yönelik bir uygulama olması gerektiğini düşündüm ve bu yüzden fikirlerinizi almak istedim.Eğer telefonunuzda vg ile ilgili bir uygulama olmasını isteseydiniz nasıl bir uygulama isterdiniz.
Mevcut olan uygulamalardan örnek vermek gerekirse karın kası için egzersiz hareketlerini gösteren bir uygulama var, su içmeniz gerektiği zaman size bildirim yollayan uygulama var, çalıştırmak istediğiniz bölgeye göre hareketler gösteren program var vs.
Önerileriniz ve fikirleriniz doğrultusunda bir uygulama geliştireceğim.Teşekkürler..
Mevcut olan uygulamalardan örnek vermek gerekirse karın kası için egzersiz hareketlerini gösteren bir uygulama var, su içmeniz gerektiği zaman size bildirim yollayan uygulama var, çalıştırmak istediğiniz bölgeye göre hareketler gösteren program var vs.
Önerileriniz ve fikirleriniz doğrultusunda bir uygulama geliştireceğim.Teşekkürler..