En İyi Amino Asiti Seçelim.

En İyi Amino Asit Seçelim

• Universal Amino 2700

Votes: 7 17,5%
  • Weider Ultra Amino 3050

Votes: 17 42,5%
  • Multipower Amino 2200

Votes: 4 10,0%
  • Hardline Amino 9000

Votes: 1 2,5%
  • Weider Amino 2200

Votes: 6 15,0%
  • Hardline Amino 2000

Votes: 0 0,0%
  • Gaspari Nutrition Amino Max 8000

Votes: 4 10,0%
  • Universal Amino 1900

Votes: 0 0,0%
  • Ultimate Amino 2000

Votes: 1 2,5%

• Total voters
    40
  • Poll closed .

delahoya

Üye
Merhabalar öncelikle.

Başlıktada belirttiğim gibi şuan piyasada satışı bulunan en iyi 'hap şeklinde' Amino Asiti seçelim arkadaşlar.:)

Ankette yazmayı unuttugum markalar olabilir fikirlerinizi paylaşınız lütfen.

Saygılar.thums:

da68e_3761303034_54595f4a6e_o.jpg

Son düzenleme:
fazla çeşit kullandığımı söyleyemem ama alım öncesinde yaptığım araştırmalarda tablet başına 2gr AA olması ve SR olması nedeniyle UNiversal Amino 2700, bana en iyi amino gibi gelmişti. 3 tablet 6gr amino asit demek.

En iyiyi seçmek için hepsini kullanmak gerekmezmi?.Hepsini kullananlar cevap verirse doğru sonuç çıkar ama kullanan olacağını zannetmiyorum bu kadar markayı :)

Hardline, universal ve weider kullandım ve içlerinde en iyi sonucu weider ile aldım diyebilirim. Weider bu işi biliyor arkadaşlar.

Dünyanın en iyi ve en kaliteli ürünleri weiderde zaten sadeceweider ürünlerinde megaforte ve 3050 tartışılır yeni çıkanamino asit vardır belki ama tr de şuanlık yok galiba.

Hyper Mass 3000

arkadaşlar hyper mass 3000 aldım hoca önerdi 1.87 boyum 71 kiloyum fakat göbek biraz fazla var buda kilo aldırıyomuş baya acaba hatamı yaptım ?

yağ oranına bakabilirisn ama senin günlük beslenmen çok yağlı ise zaten göbekte filan yağlanma normal karbonhidrat ve protein içeriği zengindir masslarda yani gainerlarda göbek yapmaz ama senin beslenmen dediğim gibi abur cuburlardansa o ürün yapmaz ama diğer yediklerinden dolayı olur. Kısaca yapmaz.

Back
Yukarı