En İyi Dövüş sanatı hangisi?

En İyi Dövüş sanatı hangisi?

• Kick boks

Votes: 162 15,6%
  • muay thai

Votes: 154 14,9%
  • boks

Votes: 131 12,6%
  • taekwondo

Votes: 32 3,1%
  • karate

Votes: 17 1,6%
  • aikido

Votes: 25 2,4%
  • ju-jutsu

Votes: 33 3,2%
  • judo

Votes: 14 1,4%
  • kung-fu

Votes: 46 4,4%
  • güreş

Votes: 27 2,6%
  • Mma (mixed martial arts), free fight,ufc

Votes: 185 17,8%
  • wing-chun (tsun)

Votes: 129 12,4%
  • capoeıra

Votes: 15 1,4%
  • jeet kune do

Votes: 23 2,2%
  • sayokan

Votes: 9 0,9%
  • hapkido

Votes: 12 1,2%
  • diğer (belirtiniz)

Votes: 23 2,2%

• Total voters
    1.037
Ne bilirseniz bilin en önemli şey zekadır bu sporlarda zekanızı hızlı kullanmanız gerek adamın boşluklarını hamlelerini tahmin etmeniz gerek bıçaklı birine önerebilceğim en iyi yönler uzaktan tekme atmaktır yada iyi aikidonuz varsa onu deneyin tabi bunlar da yetmeyebilir şans işidir birazda ama bence her insanın bir dövüş sporu ile uğraşması gerekir

mma en iyi dövüş sanatı değildir.direk bu işe mma'den başlayanlar hiçbir yere varamazlar.mma yapan sporcuların hepsinin önceden bir muay thai veya güreş geçmişi vardır.yaptıkları sanatın üstüne birşeyler katarak mma'e başlarlar.direk mma=mutlak başarısızlık.
lan uzun zaman olmuş ama eskiden o iş öyleydi ve adamın dövüş tarzindan hangi dövüş sporundan gelme olduğu belli oluyordu ama bu zamandan sonra direk karışık başlıyorlarki açıkta kalan spor Tarz olmasın

Beyler dovus sanatlarinda baya bi iyiyim fakat mma dusunuyorum kilo 56 boy 1.74 yas 15 zarari olurmu bilmem ama protein tozuyla bodybuild yani vucut insa edicem tabi salona gidiyorum ve evde calisiyorum yardim ederseniz bu konuyla ilgili sevinirim dedigim gibi 18 yasindan sonra mma dusunuyorum dusuncelerinizi bekliyorum :) :Dd

ben şahsen WingChun yapıyorum beyler ama ne yapıyorsanuz önce sabır gerekiyor hele WingChunda hareketlerin refleks haline gelmesi için ayrıca sakın olaki faydasıı görmedim diyip bırakmayın onca ayırdığınız vakti çöpe atmış olursunuz

Back
Yukarı