En İyi NO-Creatine (Pre-Post Workout) Kombinasyonu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mp assault ürününü. idmandan 15-20 dakika önce alıyorum. 1 hafta oldu. Şimdilik etkisi fena değil. Ama, daha detay vermek için 1 kutunun bitmesi lazım diye düşünüyorum. Bu ürünü off günü kullanan var mı ? Kullanırsak hangi zaman diliminde ve nasıl kullanmak lazımdır ??

Bsn nox kullanıyorum yanında creatin alsam fayda saglar mı faydası ne olur bide hangi creatini tavsiye edersiniz yardımcı olursanız sevinirim

Bsn nox kullanıyorum yanında creatin alsam fayda saglar mı faydası ne olur bide hangi creatini tavsiye edersiniz yardımcı olursanız sevinirim
ikiside creatin bazlı ürünler ama kullanımı ve vucudta dağılım süreleri birbirinden farklı kullanmanda bir sakınca yok bence gaspari marka creatin qualitine kullanabilirsin.

Grenade 50 Calibre Pre-Workout kullanıyorum ilk 10 gün etkisi çok güzeldi ama ilerleyen zamanda vücut bağışıklık kazandı 7-8 gün ara verdim tekrar başladım ama etkisi olmadı, 1,5 servis yaptım etkisi olmadı, 2 servis yaptım etkisi olmadı.
Sonuç olarak ilk zamanlar pump ve güç artışı çok güzeldi ama sonradan vücut alıştı, ara versem de, servis sayısını arttırsam da etkisi artık yok.
Pre-workoutların hepsinde böyle oluyor mu?

Back
Yukarı