Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Önceliğim taş devri diyetinde yana olduğu için oyumu diğer seçeneğine veriyorum. Supplement olarak Dünya'da ve Türkiye'de popülaritesini göz önüne alırsak GNC bir adım önde gelir ve yurtdışından Türkiye piyasasına sokulmayan birçok ürünü var. Bu ürünler de olsa da alsak diyen çokça da insan var ve yerinizde ben olsam bunu da göz önünde bulundurarak GNC'i ithal ederim.
Protein besin takviyesi olarak aklıma ilk olarak "Weider" geliyor. Weider'i beğenmeyen arkadaşlar neden beğenmediğini yazarlarsa sevinirim. Tadı hoş, sindirimi hoş, faydası hoş diyebilirim. Kötülemek gerekirse birçok ürün gibi Türkiye'de fiyatı çok yüksek diye beğenilmeyebilinir. Aklıma başka bir şey de pek gelmiyor.
Estetik Gnc nin Turkiye ye getırilmeyenlerinden bahsetmıssın. Ama ne kadar bılgın var weider hakkında bılmıyorumda. weiderin sırf protein tozları uzerınde 20 civarında takvıyesı var turkiyede bulabılcegınn 7-8 tanedır. Sıvı proteinleri katmıyorum bıle.
Cok koklu weider diger markalar gıbı degil artık parayıda asmıslar olsa gerek. Kendı yarısmaları bıle var weider ailesinin. Olayı asmıslar artık. Ama cok pahalılar :=(
weider saltanatı bitti arkadaşlar artık americada çok tutulmuyo 3.sırada kalitede filan geliyo genelde yada 4 bnm için şu an en iyileri Bsn - Gaspari İkilisidir
weider saltanatı bitti arkadaşlar artık americada çok tutulmuyo 3.sırada kalitede filan geliyo genelde yada 4 bnm için şu an en iyileri Bsn - Gaspari İkilisidir
Yanlış bilgi veriyorsunuz. Weider yıllardır zaten sadece BAZI ürünlerini amerika piyasasına sürüyor. Kısacası 'artıkla' ilgili değil, weider firmasının stratejisi'dir.
Nasıl amerikada, Türkiye'de bulunan bir çok markanın amino asit ürünleri yok ise, weider markalı ürünlerinde bir çok ürünü amerikada yok, avrupada var.
Biraz araştırırsanız Türkiye'de bulunan Weider ürünlerinin %90ı Almanya piyasasında mevcut. Zaten Weider ürünleri de Almanya'dan ithal edilir.
weiderin oylamada ilk sirada olduguna biraz sasirdim amerikada duydugum kadariyla esamesi okunmuyormus gerci birkac iyi ürünleri var ama premium markalar bana göre Optimum,Gaspari,Muscletech,BSN,Universal gibi markalar weideri bu markalarla kiyaslamak küfür gibi birsey