clubsilencio21
Üye
merhaba arkadaşlar testosteronu en çok arttıran ve kalıcılığı en uzun olan tribulusu bilen varsa lütfen yazsın yalnız tribestan haricinde o çok pahalı
.Ben sürekli kullanıyorum diyebilirim tribestanı 90 günde bi ara veriyom 20 gün o kadar.Bi ara bulamamıştım.O ara twinlab dı.Sanırım.Saflık dercesini bilmem ama.Görünüm olarak aynı tribestanla tabletler ve renk olarak.İllede testesteronu bomba yapcam diyosan novadex düşün..olmadı cryotest bunlar bomba yapıyolar mesela ben tribestanla beraber kullanıyorum novadex'i..Bide Tribestan 65 tl o kadarda pahalı değil..Günde 3tane alıyosun 20 gün gidiyo.Ben steroid görmeden bu aşamaya geldiğim için çok görmüyorum en azından.Ama herkesin kendi bütcesi ona bişey diyemem.
Testosteron kullanan adamın vücudunda kıl azsa biraz artış olur
Firebird vücutta kılla ilgili işlev gören hormon testesteron değil DHT(dihidrotestesteron)dur.Tribulus direk testo ile alakalı bişi.Kıllanma yapıcağını sanmıyorum.Kullananlara sormak lazım tabi
Ben yaklaşık 1 haftasını çakıştırıyorum yani tibulsun un sonuna veya novadex in sonuna çakıştırıyorum.Novadex zaten en üst seviyeye 1 hafta sonra ulaşıyor.Tribulusta aynen.Ben çok memnunum sürekli tribestan kullanıyorum kim ne derse desin 1 yıl oldu tanışalı tribestanla ara verip tekrar başlıyorum.Benim gibi gece hayatına önem veren biri ve az uyuyan üstelik dengesiz beslenerek şu anki vucuduma kavuştuysam ve aynı salondakilere fark açtıysam .Demekki uyguladığım tarifler iyi.Daha henüz steroid denen şeyleri uzaktan bile görmeme rağmen define 44,5 cm kola .İyi denebilecek vucuda sahibim..Daha ne istiyim..Bir yan etkisini görmedim tribestanın bu arda günde 8 adet içtiğim bile oldu novadex tede 4 adet e çıktım bi sorun yaşamadım.Ama size olursa ben karışmam bu benim bünye siz denemeyin yinede..
Ben yaklaşık 1 haftasını çakıştırıyorum yani tibulsun un sonuna veya novadex in sonuna çakıştırıyorum.Novadex zaten en üst seviyeye 1 hafta sonra ulaşıyor.Tribulusta aynen.Ben çok memnunum sürekli tribestan kullanıyorum kim ne derse desin 1 yıl oldu tanışalı tribestanla ara verip tekrar başlıyorum.Benim gibi gece hayatına önem veren biri ve az uyuyan üstelik dengesiz beslenerek şu anki vucuduma kavuştuysam ve aynı salondakilere fark açtıysam .Demekki uyguladığım tarifler iyi.Daha henüz steroid denen şeyleri uzaktan bile görmeme rağmen define 44,5 cm kola .İyi denebilecek vucuda sahibim..Daha ne istiyim..Bir yan etkisini görmedim tribestanın bu arda günde 8 adet içtiğim bile oldu novadex tede 4 adet e çıktım bi sorun yaşamadım.Ama size olursa ben karışmam bu benim bünye siz denemeyin yinede..