tarikaydin
Üye
Profesyonel sporcularında kimi haftada 1 kere, kimi haftada 2 kere çalıştırıyor. Kendi vücudunu tanıyıp ona göre karar ver bence.
merhaba arkadaşlar ben supplement kullandığım için haftada 4 gün bb yapıyorum ama düzeni bir türlü oturtamıyorum göğüs, biceps, triceps, forearm(bu arada forumda bu bölgeyle ilgili bilgi olmaması büyük eksiklik çünkü arattğımda bşy çıkmadı başka adı varsa affola göremedim ) , omuz, kanat, bacak, karın
ilk sorum benim amacım kilo almak ve her bölgeyi çalışmam doğru mu ikinci sorum bunları bir haftaya en mantıklı nasıl yayabilirim şimdilik programım şu:
pzt:göğüs biceps forearm
salı: omuz kanat
perşembe:bacak arka kol
cmt:karın
bu dinlenme konusu çok düşünülmesi gereken bir konu mesela büyük kas için 72 küçük için ise 48 saat dinlenmeden bahsediliyor ve 72 saat sonunda tekrar edilmesi gerekiyor ki kas kendini geliştirsin ama bu kurala göre program şekilendirmek imkansız :S haftada 6 gün programı için ne düşünüyorsunuz parçalara bölüp yine ikişer grup şeklinde haftada iki defa çalıştırmak vücudu daha mı fazla zorlar. flexor hocamız keşke görsede birşeyler söylese siz moderatörsünüz ona ulaşabilirseniz lütfen yardımcı olmasını söyleyin gerçekten sinir bozucu bir hal almaya başladı bir kası haftada iki defa çalıştıracak sağlıklı program bulamıyorum gelişim gösteren arkadaşlar aranızda hiç kimse böyle bir program uygulamadı mı biri yardımcı olsa çok iyi olacaksenin koşullarına göre değişir mesela benim yaşam tarzım aile yaşamım iş hayatım vs derken 50 çeşit antreman programı uygulamışımdır
esn son
pazartesi:futbol
salı:göğüs biceps
çarşamba futbol
perşembe bacak triceps bilek
cuma karın
cumartesi sırt
pazar omuz
çalışıyorum
arada bir gün dinlenme bırakmak günde en az 2 bölge çalışılan veya çok ağır girilen antremanlardan sonra doğal sporcular için zaruridir(bence)
[DOUBLEPOST=1525037170][/DOUBLEPOST]Pazartesi: Sırt-Arka Kol-Karınmerhaba arkadaşlar ben supplement kullandığım için haftada 4 gün bb yapıyorum ama düzeni bir türlü oturtamıyorum göğüs, biceps, triceps, forearm(bu arada forumda bu bölgeyle ilgili bilgi olmaması büyük eksiklik çünkü arattğımda bşy çıkmadı başka adı varsa affola göremedim ) , omuz, kanat, bacak, karın
ilk sorum benim amacım kilo almak ve her bölgeyi çalışmam doğru mu ikinci sorum bunları bir haftaya en mantıklı nasıl yayabilirim şimdilik programım şu:
pzt:göğüs biceps forearm
salı: omuz kanat
perşembe:bacak arka kol
cmt:karın