en saglikli ve en kaliteli protein tozu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gamer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gamer

Üye
arkadaslar uzun zamandir bu protein tozu olayini arastiriyorum ve sonunda kullanmaya verdim. size soracagim en kaliteli ve saglik acisindan en zararsiz protein tozu markasini ogrenmek. fiyat gercekten onemli degil saglik>para olayi benim icin daha onemli. evet bu konuda bilgisi ve tecrubesi olan arkadaslardan bilgilerini paylasmalarini bekliyorum yaklasik 2 senedir body ile ugrasiyorum ama son 3-4 aydir baya yogun calisiyorum. verilecek bilgiler icin simdiden cok tesekkurler.

Optimum %100 Whey Proteini öneririm. Hiç kullanmadım ama Amerika'nın en çok satan ek besini. Hepsiburada.com'da bulabilirsin. Forumdaki protein tozları kategorisine bakabilirsin ayrıntılı bilgi için.

gamer dedi:
arkadaslar uzun zamandir bu protein tozu olayini arastiriyorum ve sonunda kullanmaya verdim. size soracagim en kaliteli ve saglik acisindan en zararsiz protein tozu markasini ogrenmek. fiyat gercekten onemli degil saglik>para olayi benim icin daha onemli. evet bu konuda bilgisi ve tecrubesi olan arkadaslardan bilgilerini paylasmalarini bekliyorum yaklasik 2 senedir body ile ugrasiyorum ama son 3-4 aydir baya yogun calisiyorum. verilecek bilgiler icin simdiden cok tesekkurler.
en kalıtelı ve yuksek oranlı proteın tozu ultımate ıso cool.yanılmıyorsam 28 gramında 25 gram proteın var.fırmanın en son cıkan urunlerınden.

işte en iyileri arasında buda var

arkadaşlar size tavsiye edebileceğim en iyi proteğin tozu.UNİVERSAL ANIMAL MAX. ideal antrenman proteğini 6'lı zengin
proteğin kompleksi ve kreatin karışımı...
1.peynir altı suyu proteğini (whey) konsantresi
2.izole süt proteğini (kazein)peptitleri
3.Yumurta akı proteğini
4.Whey izolatları
5.Hidrolize whey peptitleri ve
6.Hidrolize glutamine peptitlerinden oluşur
Ayrıca her servisde 2500 mg kreatin monohitrat,1000 mggulutamine(extra eklenmiş toplam 4000mg )
500 mg taurine içere tek proteğin tozudur. SAYGILAR

Bana göre en sağlıklıprotein tozu öncelikle Sağlık Bakanlığının onayını almış ürünlerdir.Sağlık bakanlığı onaylı ürünlerden hardlıne bipro u şiddetle tavsiye ederim.Zaten hardlıne ın web sitesindede ürün hakkında bilgi mevcut bir göz at istersen.

sağlıklı ek besin deyince aklıma gnc gelir ama hiç bi markanın ürününün içeriğini değerlendirebilecek bilgi birikimim olmadığından budur diyemem

Arkadaşlar, arkadaş hem zararsız hem sağlıklı demiş. Yani karaciğeri minimum seviyede yoran bir protein tozu. 4-5 ay yaptığım araştırmalar ve edindiğim bilgilere göre benim önerim Nanox whey protein veya Gnc'den yana olacaktır eğer yeni başlayacaksan Gnc'yi öneririm. Nanox'u belli bir seviyeye geldiğin zaman kullanırsın.

kesinlikle sana katılıyorum sağlık çok önemli para geri gelir ama sağlığın yerine hiçbir şey konmaz.

Bu siteye sadece buraya yazabilmek için az önce üye oldum umarım yardımcı olurum.

Şimdi şurası çok önemli:
ENERJİ İÇECEKLERİNDEN PROTEİN TOZLARINA KADAR ADINI BİLE DUYMADIĞIN BİNLERCE MARKA VAR. TÜRKİYE'YER GELİRKEN BAZI KONTROLLERDEN GEÇMEK ZORUNDALAR VE DAHA DA ÖNEMLİSİ BU KONUDA BAZILARI KOLAYA KAÇIYOR!! ne demek istiyorum? bu ürünlerin çoğu tarım bakanlığı onaylı yani içerilerinde çok ufak miktarda da olsa steroide benzer(hatta daha zararlı diyebileceğimiz) maddeler bulunabiliyor tarım bakanlığı onayı sadece bu ürünün düzgün,steril,uygun....vs şekilde üretildiğini gösterir.

Oysa bunların arasından sağlık bakanlığı onaylı olanı bulmak sağlıklı olduğunun en güvenlinir kanıtıdır !!! türkiyedebu işler ne yazıkki çoğunlukla kulaktan dolma olduğu için sen kendi kontrolünden geçirmeyi unutma arkadaşların söylediği markalar güzel bi itirazım yok hatta eğer kontrol etmeden en işe yarayan en içerik bakımından zengin MuscleTech NitroTech bu ürün ama dediğim gibi GNC'den de alacak olsan sağlık bakanlığı onayını görmeden kesinlikle alma derim. ii çalışmalar :)

aynen herkez farklı marka söylemiş adamın aklı dahada karışmıştır allah yardımcın olsun :D

GNC firması türkiyedeki mağazalarında prof. ürünler satmıyor,amerikada ürünler gerçekten iyi ve başarılı ama türkiyedeki ürünler çooook yetersiz...
Benim tavsiyem paranız varsa Weider dan yana olucaktır,normal fiyatlarda birşey için ise Gold Whey öneriyorum.

MUSCLETECH NİTRO-TECH HARDCORE !!!

Dünya da Kanıtlanmış En İyi Protein Tozu...

Ama tabi diğer protein tozlarına göre cebi biraz daha fazla yakıyo ama Değer..

Back
Yukarı