En sevdiğiniz Egzersizler

Deli333

Yeni Üye
Göğüs- bench press

Omuz- Behind press ve tek dambıll yana açış

Kanat- öne cekiş lat

Bacak- Squat

Biceps- Barbell curl

Triceps - close grip bench press .

Ozellikle omuz calısırken tek dambıll yana açış ı cok sevıyorum.

herkese selam

en sevdiğim egzersizler
-incline bench dumbbell press
-military press
-close grip pull down
-standing calf raises
-close grip bench
-barbell curl

bide sürekli gördüğüm millet zayıf kasını çalıştıran hareketleri sevmiyo,çok ağır giremedikleri için veya hareket çok zorladığı için.bende beni ençok zorlıyan harketlere sanki en çok sevdiğim hareketlermiş gibi davranıyorum

mesela

close grip bench press
chins
legcurl

gibi....

En sevdiğim hareketler

Göğüs: Dumbbel Press
Biceps: One Dumbbel Scott Curl
Omuz: One Dumbbel Front Raise
Triceps: Paralel Dips
Bacak: Lunge
Sırt: Rowing Machine
Mide: Sit-up
Önkol: Pronation
Calf: One leg standing calf raises (machine)
Bel: Deadlift

arkadaşlar en sevdihim en sevmedihim diye bir hareket yok benim ben body buldgin i tapıyorum :) :lol:

markus rühlün en sevdigi egzersiz bacaklari calistiran oturarak makinede basmadir. adam bütün kilolari yerlestiriyor birde üstüne 110 kiloluk bir sporcuyu bindiriyor. görüntüsü müthis.
Ronnie colemanin en sevdigi hareket sirt hareketleri. ama kol hareketlerinide cok sevdigini itiraf ediyor.

kevin bir röportajinda omuz hareketlerinin cok hosuna gittigini söylemisti ama en sevdigi hareket omuz hareketlerimi onu bilmiyorum.

acikcasi ben basarili oldugum hareketleri daha cok severek yapiyorum ve hosuma gidiyor. mesela bacaklarim o kadar cok kuvvetliki bir cok genis yapili sporcu yanimda bana saskin saskin bakarak antremanimi izliyorlar. dogrusu buda insanin hosuna gitmiyor degil :)

bbaday;

bizim stüdyoya seni yazdirayim. burda agirlik dambil olarak 60 kiloya kadar var :D

Göğüs: Bench Press

Omuz: Military Press(hastasıyım)

Sırt: Bent Over Barbell Row Dead Lift

Biceps: Dumbbell Preacher Curl

Triceps: Triceps Kick Back(çift kol)

bench press dişindaki hicbi makineyi sevmiyorum yinede back lat pulldowns calismak fena olmuyo.

bar ve dumbell leri kullarnarak calismak daha cok hosuma gidiyor. kendimi dengelemeye calismayi surekli aynalarda paronayakca kontrol etmeyi seviyorum. o an calismaktan başka hicbisey dusunemiyorum kafam bosaliyo.

bacaklari da calistirmayi sevmiyom. goruntuyu oldurmicek kadar o da zorla.

en sevdim hareket hummercurls ve dumbell preacher curls

butterfly başından kalkasım gelmiyor hiç :D

Back
Yukarı